אז השאלה שלי היא:

מצב
הנושא נעול.

Brokerz

New member
אז השאלה שלי היא:

אז השאלה שלי היא:
אני עובד באיזה עבודה פירסומית ובמסגרת עבודתי נגנב לי הרכב (ואני לא אשם בזה) מדובר ברכב חדש ויש עליו ביטוח מקיף אבל בנתיים לא ידוע אם הביטוח ישלם, האם יש מצב שבעה``ב יוכל לחייב אותי לשלם את מחיר הרכב?? (אני עובד בשחור זה יכול להרע לי?)

Brokerz

New member
יש מצב לקבל תשובה במהירות??

אז השאלה שלי היא:
אני עובד באיזה עבודה פירסומית ובמסגרת עבודתי נגנב לי הרכב (ואני לא אשם בזה) מדובר ברכב חדש ויש עליו ביטוח מקיף אבל בנתיים לא ידוע אם הביטוח ישלם, האם יש מצב שבעה``ב יוכל לחייב אותי לשלם את מחיר הרכב?? (אני עובד בשחור זה יכול להרע לי?)
יש מצב לקבל תשובה במהירות??

שיר ורד

New member
יש מצב

אז השאלה שלי היא:
יש מצב
יש הרבה מצבים 1.אם חברת הביטוח תטען שהביטוח איננו תופס מאחר והרכב הושאר ללא נעילה בהתאם להוראות חברת הביטוח , (למשל הושארו מפתחות ברכב, לא הופעלה אזעקה, הושארו חלונות פתוחים וכו), רשאי בעל הרכב לתבוע מהמשתמש ברכב את הנזק, בתביעת נזיקין רגילה. 2. אם העובד , חתם על מסמך התחייבות לשפות את המעסיק שהינו בעל הרכב על נזק שיגרם לרכב בזמן שהוא בשימוש העובד, רשאי המעסיק לנכות את הנזק משכרו של העובד, אך לא יותר מאשר רבע משכרו השוטף. אין הגבלת קיזוז מהשכר האחרון. 3. אני לא מבין למה אתה קורא לעבוד בשחור.

מצב
הנושא נעול.
למעלה