אז והיום

סורי, עדיין לא הבנתי מה הקשר

מה שאנשים עושים מחוץ לפורום לא קשור כהוא זה לפעילות בפורום. אני לא יודעת על מה את מדברת והאמת שזה גם לא מעניין אותי, אבל אין שום סיבה שזה ישפיע על מה שהולך בפורום. כאמור, היו ועדיין יש בפורום חברים שלא נחשפו ולא פגשו אף אחד מחברי הפורום מעולם וזה מצב שמקובל וקיים בהרבה פורומים אחרים כמו שנטלילה כתבה, ככה שזה באמת לא רלוונטי.

בעיניי אם אני שומעת/רואה

על חברי פורום דברים מסוימים שבעיני צבועים ולאחר מכן אני "צריכה" להגיב להם או לפתח דיון שהם מגיבים אלי- זה מוריד לי את החשק.
אם לא הבנת גם את ההסבר הזה - לא נורא

Natalila

New member
לא הגיוני שאם נוצרו חברויות בפורום

אז יהיה "מאחורי" הפורום ועולם שלם של חברויות שאנשים יבחרו לא לשתף בפורום
זה עדיין לא סיבה לזה שהוא שומם לגמרי.. ראי ערך פורומים אחרים שגם בהם יש חברויות ועדיין הם פעילים..

ובקשר לנמרוד - אני הגעתי לפורום אחרי האירוע שקרה ולא הכרתי את נמרוד ועדיין הייתה תקופה ארוכה מאוד שהפורום היה פעיל, מצחיק, דינמי ולא נח לרגע. אז לדעתי פה אין קשר

TzutZ

New member
אחרי שקראתי את התגובות לתגובה שלך..

רציתי להוסיף שאין ספק שקיימת איזושהי השפעה לפטירתו של נמרוד,
אני חושבת שזה משבר אישי שכל אחד שהכיר אותו חווה, וזה כן השפיע על הפורום אבל זה לא מה שגרם להתרוקנות שלו וכל מה שקורה עם הפורום היום...

בקשר לדבר השני שכתבת, שיש "מאחורי הקלעים", אז לידיעתך- זה רק דוגמית למה שקורה בחיים האמיתיים, גם בחיים את לא יודעת הכל על האנשים שהכי קרובים אלייך, כל שכן על אלה שחברים שלך אבל לא הכי טובים, יש המון התרחשויות שאת לא נוכחת בהם, המון אירועים, קשרים, שיחות וכו'... זה לא קשור אלייך.
וכמו בחיים כך גם בפורום, בעיקר בפורום שנערכו מפגשים ונוצרו קשרים וחברויות.. מה רע?! סה-לה-ווי !

Natalila

New member
לדעתי האישית

פשוט אין דיונים מעניינים יותר. כל הודעה פה אולי נקראת 49 פעמים אבל בפועל אף אחד לא מגיב.
יכולה להעיד גם על עצמי - שלפעמים אין לי כח.
לפעמים בא לי להגיב, לפתח דיון ואז אני אומרת: "לשם מה
גם ככה אף אחד לא יגיב" וזה מן כדור שלג כזה

לי אל בר

New member
בדיוק ככה!!

לפעמים בא לי לכתוב משהו ואז אני חושבת לעצמי " למה? במילא לא מתייחסים פה כל כך להודעות" אולי קוראים אותם אבל לא ממש מגיבים..

למה?! כי האמת הכל חרוש פה כבר! יש פה דיונים ,שאלות ונושאים שנפתחו כמה וכמה פעמים..... אז זה כבר קצת מאוס

אני מאודדדדד בעד להחיות את הפורום!!

ובשביל שזה יצליח, כל אחד צריך לתרום הודעות

מה אני יגיד לכם... הלוואי שכל שרשור בוקר טוב יהפוך לשרשורפלצת ענק..... ולא נספיק לעקוב פה אחרי ההודעות כמו פעם :))

מה שאני אומרת

זה שעצם זה שהדיון הזה זכה לתגובות מכל כך מעט אנשים (וכן, זה מעט!) זו ההוכחה הכי טובה שהבעיה היא הרבה מעבר לקוראים סמויים שלא מגיבים, צריך להביא חברים חדשים, מה לעשות שהמצב של הפורום בשנה האחרונה וקצת מעבר לא ממש עודד חברים חדשים להצטרף ולהישאר, פעם אנשים היו מגיעים ורואים כמה שמח ופעיל והיו נשארים - ככה זה עובד.

נראה שהתשובה היא כמו תמיד, באמצע...

באיזשהו מקום

הפייסבוק קצת "הרס"
אם פעם היו משתפים בכל מיני דברים, היום מחכים שאנשים יעשו לייקים על איזשהו סטטוס וממשיכים הלאה
היום זה הכל של עניין עכשיו ןמהר ולא חפירות ודיונים של שעות....

Vdrums

New member
גם אני חושב שהפייסבוק תורם לשקיעה

אני רואה את זה גם בפורום מתופפים, הקבוצות בפייס יותר קלות לשימוש, יותר מהיר לשתף דברים בין אם זה במחשב או דרך הסלולרי וזה מרגיש קצת יותר אישי.

זה תלוי

בזמנו בימים שהפורום היה מאוד פעיל, היו בו הרבה חברים ולא כולם הכירו מחוץ לפורום והיו חברים "אמיתיים" של אנשים כאן. יש את הגרעין הקבוע שהתחברנו במפגשי פורום ואנשים תקשרו גם במסנג'ר, אבל עדיין היו את אלו שהתאים להם להיכנס לפורום וירטואלי בניק אנונימי ולכתוב על מה שבא להם. היום אנחנו פחות אנשים ומי שנשאר כאן הם בעיקר אנשים מאותו גרעין מדובר ולכן זה יותר בולט.

בגדול - פייסבוק לא "מתחרה" עם מטרות הפורום, יש מצב שאנשים מסוימים כותבים פחות כי כבר מעדיפים לשתף בפייס ולא כאן אבל קרה כאן הרבה מעבר לזה.

למעלה