אז זהו, אני פה

אז זהו, אני פה ../images/Emo124.gif

טוב, נגמר הבלאגן עם עדכוני השכר המטופשים הללו.(שורה תחתונה? שווה לת..) עייפה עד איבוד הכרה, נסעתי לחתונה בשעה 16:00 אחה"צ , הגענו לנתיבו בשעה 19:00 בערב החתונה הייתה - מ ה מ מ ת , סוף הדרך, פצצות לגבות, מרגמות לריסים! נהנתי מאוד , אכלתי להם את כל האוכל ושתיתי להם את כל הקולה. (גם כך אסור לי לרקוד ולהשתולל , אז לפחות נאכל לא?) אבא של חברתי נפגש איתי שם ואומר לי:" סיגלי, כל הערב אני מסתכל עלייך ואת לא מפסיקה לאכול, מה קרה לך?" עניתי לו : "שלמתי ואני יאכל הכל". ההיא מסכנה בשולחן לידי הצטערה על הרגע שיבתי לידיה בשולחן, ורק בגלל שלא הפסקתי להזיז אותה עם הכסא בכדי לעבור למזנונים. (בטח אמרה לעצמה : "וואו איזו מכה, לא מתאתי מקום אחר לשבת והבטטה הזאת לא הייתה מפריעה לי כל רגע"?) האמת? התעלפתי מהלחמים שהיו שם וכל המאכלים החריפים וחוץ מיזה שבאתי מה זה מורעבת וצמאה. יצאנו מהחתונה בשעה 23:00 בלילה (מחוסר ברירה, צריך לעבוד) והגענו לאילת בשעה 2:30 בבוקר. מיותר לציין שהייתי (ועדיין) מעולפת מעייפות אבל.......... הפוסטנגה של חמותי הייתה חייבת להעיר אותי בשעה 7:00 בבוקר!!!!!!!! בכדי להגיד לי שהיא מפחדת שהולכת לפרוץ מלחמה על אמת ועדיין לא החלפנו את המסיכות (אתמול יצאנו לשם והסתבר שהתחנה כבר נסגרה ומי שלא רענן שיסע לבאר שבע, ראיתם איזה טמטום?). נו, ומה אני אשמה בדיוק ? מעניין את סבתא שלי הצולעת מהמסיכות . פעם היינו צוחקים על אילת שבגלל המרחק אפילו הקב"ה לא עובר כאן, אז סאדם כן? יאאלללללללללה למאזין הבא הללללללללו.

../images/Emo56.gif הלו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לבריאות, תאכלי משהו... היום הבנתי מה זה להזיז רהיטים, וזה לא היה בזכותך.

אורא

New member
אני עדיין לא הבנתי מזה להזיז רהיטים

אם את יכולה להאיר את עיניי אני אודה לך מאוד ריפוש.... ואגב גם להשקות את גרוני רצוי

הגנובה

New member
אור, ראית את הסרט 9 ימים של שכרון

חושים?.... זה אולי יתן לך מושג... נ.ב. לא הייתי מדברת על הזזת רהיטים והשקיית גרון באותו משפט......
(מסמיקה מבושה)

הגנובה

New member
ריפי, לא החלטת../images/Emo35.gif

או שהצחוק חנק אותך ואת עדיין לא מסוגלת להגיב

הגנובה

New member
עם כמות מספיקה של ויטמינים וקפה....

9 שבועות
.... עם מיקי רורק
(כמו שהוא נראה אז כמובן) או קיאנו יקירי
או ריצ´י שלי.....

הגנובה

New member
אני כבר לא יכולה להקליד מרב שאני

צוחקת...
נראה מתי ירד לכולן האסימון....

אומי, את קצת מדאיגה אותי...

אולי הזוויות של זה יחדדו את התמונה
ב-
. הערה לאור *משרד הבריאות מזהיר שאין לערבב תרופות עם אלכוהול.

למעלה