ואני לא הבנתי אולי מישהי מוכנה ללחוש לי באוזן?
א אמא של מוריה New member 25/12/02 #25 אני אבוא את לא מאיימת עלי רק תגידי מתי ולאן ואבוא. אבל אני לא אוהבת אבל שוקו כן (ואין לו אייקון).
א אורא New member 25/12/02 #30 ממוש את כבר צריכה לדעת ש ../images/Emo185.gif זה פרטי שלי ולא נותנים לאף אחד
א אמא של מוריה New member 25/12/02 #34 ../images/Emo185.gif וואללה תודה ממוש לא שמתי לב. עכשיו זה גם שלי באופן קבוע. אני שותה רק שוקו. אורא, רוצה ללכת מכות???
../images/Emo185.gif וואללה תודה ממוש לא שמתי לב. עכשיו זה גם שלי באופן קבוע. אני שותה רק שוקו. אורא, רוצה ללכת מכות???
א אורא New member 25/12/02 #26 לא ראיתי את הסרט ../images/Emo6.gif וגנובה תפסיקי עם ראש כחול אני צריכה לסיים להגיש את הדוחות למופ עד מחר ואת מספרת לי סיפורים כחולים והסמקות אני סך הכל התכוונתי לשתיה ואת לא צריכה לחשוב שאנחנו יודעות מה עשית אתמול בלילה ולהסמיק מזה
לא ראיתי את הסרט ../images/Emo6.gif וגנובה תפסיקי עם ראש כחול אני צריכה לסיים להגיש את הדוחות למופ עד מחר ואת מספרת לי סיפורים כחולים והסמקות אני סך הכל התכוונתי לשתיה ואת לא צריכה לחשוב שאנחנו יודעות מה עשית אתמול בלילה ולהסמיק מזה
א אורא New member 25/12/02 #27 את מי אני לא אזמין ולמה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif
א אורא New member 25/12/02 #31 אבל בחתונה שלי סיגלי מככבת בתור (החמות) כך שזמן לאכול לא יהיה לה.... מידי פעם היא תבלע לה בעדינות שאף אחד לא רואה
אבל בחתונה שלי סיגלי מככבת בתור (החמות) כך שזמן לאכול לא יהיה לה.... מידי פעם היא תבלע לה בעדינות שאף אחד לא רואה
ס סיגליהיא New member 25/12/02 #33 אכן כן, בזמן הצילומים בין השולחנות אתן נגיסות קלות לכסאות ואלעס את המפות. נראה לך? אם לא תדאגי לי לאוכל אני אוכל אותך. (לא שיש מה לאכול בך)
אכן כן, בזמן הצילומים בין השולחנות אתן נגיסות קלות לכסאות ואלעס את המפות. נראה לך? אם לא תדאגי לי לאוכל אני אוכל אותך. (לא שיש מה לאכול בך)
א אורא New member 25/12/02 #36 הלו הלו ../images/Emo124.gif אני מרשה לך לאכול אותי אחרי החופה ואני חשבתי לתומי שהחמות דואגת לכלה ולא להיפך ומי יחזיק לי את הסיגריה כשינקשו אותי כל הדודות ומי ידאג לי לשתיה וייבדוק שהאיפור תקין אני דורשת החלפת חמה מיידית
הלו הלו ../images/Emo124.gif אני מרשה לך לאכול אותי אחרי החופה ואני חשבתי לתומי שהחמות דואגת לכלה ולא להיפך ומי יחזיק לי את הסיגריה כשינקשו אותי כל הדודות ומי ידאג לי לשתיה וייבדוק שהאיפור תקין אני דורשת החלפת חמה מיידית
א אורא New member 25/12/02 #40 היא לא יכולה ללעוס את החמות כי היא החמות JIF מכיוון שאת חדשה בפורום אז אני אסביר לך אבל רק הפעם - ההורים של בעלי לעתיד נפטרו אחד לפני 3 שנים ואחת לפני שנתיים זכרונם לברכה.. במקום זה הם השאירו לי 8 גיסים וגיסות ומחותנים ואחיינים ונישואים בשביל כל מדינת ישראל.. אז סיגלי היא החמות ואין לה בררה אחרת
היא לא יכולה ללעוס את החמות כי היא החמות JIF מכיוון שאת חדשה בפורום אז אני אסביר לך אבל רק הפעם - ההורים של בעלי לעתיד נפטרו אחד לפני 3 שנים ואחת לפני שנתיים זכרונם לברכה.. במקום זה הם השאירו לי 8 גיסים וגיסות ומחותנים ואחיינים ונישואים בשביל כל מדינת ישראל.. אז סיגלי היא החמות ואין לה בררה אחרת