נועהה מזל טוב מאמי
מ מכוערת ר צ ח New member 5/10/06 #21 תודה לכולם מואה עליכם שלומי מתה עליך גם אני מואההההההההההההההההה
ל ל י ל ך 75 New member 5/10/06 #24 נועה ......... הופ הופ טרללה גדלנו בשנה הופ הופ טרללה גדלנו בשנה, ממי אני רוצה לאחל לך יום הולדת שמח ושתיגשמו כל משאלות ליבך ומה שאת רוצה, שלך לילך
נועה ......... הופ הופ טרללה גדלנו בשנה הופ הופ טרללה גדלנו בשנה, ממי אני רוצה לאחל לך יום הולדת שמח ושתיגשמו כל משאלות ליבך ומה שאת רוצה, שלך לילך
מ מכוערת ר צ ח New member 5/10/06 #25 לילך שלחתי לך מסר תקראי דחוף לילךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ל לירזLOVEאלי New member 5/10/06 #26 ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב קוקולהההההההההההההההההההההה נועל'ה נשמאמית שיהיה לך יום הולדת שמח מלא באושר שימחה ובעיקר אהבה! תמשיכי ליהיות בחורה מקסימה ומתוקה!
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב קוקולהההההההההההההההההההההה נועל'ה נשמאמית שיהיה לך יום הולדת שמח מלא באושר שימחה ובעיקר אהבה! תמשיכי ליהיות בחורה מקסימה ומתוקה!
פ פוקימונית של הצאט New member 5/10/06 #27 לנועההההההההההההההה כנסי !!!! מזללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבב ליוםםםםםםםםםםםםםםםם הולדתתתתתתתתתת הרבה אושר הצלחה בהמשך דרךךךךךךךךךךךךךךך שהתגשמו כל משאלותייך מאלחת פוקימונית של הצאט
לנועההההההההההההההה כנסי !!!! מזללללללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבב ליוםםםםםםםםםםםםםםםם הולדתתתתתתתתתת הרבה אושר הצלחה בהמשך דרךךךךךךךךךךךךךךך שהתגשמו כל משאלותייך מאלחת פוקימונית של הצאט
מ מושמושה New member 5/10/06 #28 נוני שליייייייי מזל טוב יקירתיייייייייייייייייי מאמי שלי!! המון אושר, אהבה, שמחה, אור ובריאות!! אוהבת אותך מליאן! מוש מואאאאאאאאאאאאה |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון
נוני שליייייייי מזל טוב יקירתיייייייייייייייייי מאמי שלי!! המון אושר, אהבה, שמחה, אור ובריאות!! אוהבת אותך מליאן! מוש מואאאאאאאאאאאאה |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון |בלון
ר רועיקריות22 New member 6/10/06 #29 ../images/Emo189.gifנועההההה ../images/Emo213.gif מאמי המון המון המון מזזללללללללל טובבבבבבבבבבב חולה עליךךךךךךך מווואההההההההההה מצטעעעררר שאני לא יכול להגיעעעע..................
../images/Emo189.gifנועההההה ../images/Emo213.gif מאמי המון המון המון מזזללללללללל טובבבבבבבבבבב חולה עליךךךךךךך מווואההההההההההה מצטעעעררר שאני לא יכול להגיעעעע..................
ל לולו המדלולה New member 6/10/06 #31 ../images/Emo65.gif מזל טוב נועה../images/Emo65.gif יום הולדת שמח לך.
N Nאיiש ההiרסת חזRה New member 6/10/06 #33 נועה מזל טוב!!../images/Emo65.gif שפע ברכות ואיחולים הרבה מאוד בריאות..ומוקקוה שאת זוכרת אותי.. חג שמח לכולם!!!
נועה מזל טוב!!../images/Emo65.gif שפע ברכות ואיחולים הרבה מאוד בריאות..ומוקקוה שאת זוכרת אותי.. חג שמח לכולם!!!