אז זהו זה...

The Mad Hatter

New member
אז זהו זה...

ננחית עליכם את הבשורה בצורה ישירה. זה אולי יהיה קשה בהתחלה, אבל אתם תתגברו על זה- אין סרט "בשורות טובות". לפחות לא בזמן הקרוב. הסרט הוסר מIMDB (בדקתי! וזה נתן לי רק סרטים עם good women) וגם אם הוא יצא, בסופו של דבר (כנראה שהוא ייצא ביחד עם התרגום לעברית של going postal), טרי גיליאם לא יהיה הבמאי, למיטב הבנתי (קראתי תגובה של ניל גיימן בנושא איפשהו). עדיין לא החלטתי עם בשורות טובות-הסרט הוא רעיון טוב או לא, אבל זה עדיין קצת מעציב. לא נורא...

מ א ג ר ט

New member
זה טוב.

כמעט כל הסרטים שראיתי שהתבססו על סרטים היו גרועים- כלומר מי שקרא את הספר אומר. למי שלא קאר זה לא מפריע. וחוץ מזה, את רוצה שכל פרחה שאת מכירה תגיד שזה היה סרט 'מזה מאאניב!! שיו, לא יהיה סרט המשך?' בקיצור, כולנו נגיד שהיה חבל על הכסף.

Rincewind

New member
כן!!! אני אוהב פרחות!! ../images/Emo99.gif

חוצמזה זה רק יכול לקרב את הלבבות בארץ לפראצ'י שלנו.

מ א ג ר ט

New member
לא מסכימה.

שאני מראה לחברות שלי ספר/סרט שבעיני נחשב גאוני או קלאסי ואז הן באות עם הדעות שלהן. לפעמים דעות טובות שלהן רק גורמות לי להרגיש רע עם עצמי-כאילו נלקחה ממני פריוילגיה, משהו שהיה שיך לי, אפילו שלא זכה להכרה. נכון שזה מוזר, אבל אני יודעת שהרבה אנשים חושבים/מרגישים ככה. כמו ההיסטריה אחרי הארי פוטר/פוקימון. פעם נטע כתבה את זה יפה. אם יהיה לי כוח, אני אחפש את זה ואביא קישור. חוץ מזה, אני לא מבינה את הקטע הזה של בנים ופרחות, בכלל בנות עם מחשוף. אתם לא רואים? אתם לא שמים לב לכלום. אני בתור בחורה שמחשיבה את עצמה בנאדם עם כבוד עצמי אני בחיים לא אתנהג כמו פרחה (באופן קיצוני כמובן.) אם אני רוצה שישימו לב אלי אני אעשה את זה בדרך שתצביע על האישיות שלי. או שיש אנשים שהאישיות שלהם לובשת חצאית מיני בחורף, ואז מי אני.

Maladict

New member
פרחות זה טעים, יש להן טעם של עוף

חוץ מזה מה הינו עושים בלי מלכת הפרחות רוני סופרסטאר? או הבימבו פופ בריטני ספירס ודומותיה.הרי תרומתן של הפרחות לתרבות העולמית היא תרומה ענקית!!!!!!!!!!!!!! מה הינו עושים בלי השיר אופס אי דיד איט אגאין או "אני רוצה". אני חולה על פרחות. במיוחד כשמגישים אותן בלאפה עם הרבה חומוס צ'יפס סלט

Rincewind

New member
באמת שאין כמו פרחות

הן עושות לי את היום. ומי שהיה איתי במפגש, יודע. (כפרה על רוני סופרסטאר
)

מ א ג ר ט

New member
פשוט נחרים אותך.

בתור בנאדם אינטילגנטי (אני מקווה) אתה אמור להבין את הקטע של הפרחות, נכון? אז למה אתה חלא מבין. כל בחורי הפורום שיגידו שפרחות זה טוב יוחרמו לתקופת זמן של חמש דקות!!!

את לא משהו בלשון הא?

למה? למה לקרוא לדביר חלאה? חס וחלילה פרחות זה הדבר הכי גרוע שקרה למין הנשי... אחרי סנוביות כמובן "ת'באה לצבוע לק?, יו כאילו מזה אין לי את כל היום כאילו דה" למה רק חמש דקות? שנה!

Maladict

New member
פרחות זה טוב

אין כמו פרחה עם חומוס צ'פס סלט בתוך לאפה עם הרבה עמבה וטחינה. פרחות זה טוב, יש להן טעם של עוף. מצד שני בזמן האחרון להכל יש טעם של עוף. מעניין איך יהיה דביר על שיפוד.

למעלה