אז זהו זה...

Greebo

New member
really?

the never ending story.. the princeses bride (i hope i wrote the name right...."hanesiha hacsoma"....damn it...i need hebrew ><)l from hell (graphic novels...)l intrview with the vampire lord of the rings I+II+III etc. etc. don't go killing something just becouse you're pasimistic (and i know i've got that one wrong ><)l arrrrg,,,, a mini series would be good though...a "bbc thing" (remember narnia?^^)l

Rincewind

New member
סרטי שר הטבעות אכן היו נפלאים

ברמות כאלה, שבאמת היה לי קשה להגיד הפעם שהספר התעלה על הסרט. לרוב, בעיקר בסרט השלישי, הסרט היה פשוט ברמה של הספר (ואני לא אוסיף ואפילו יותר, כי לא להגזים
)

ויימס

New member
truckers.

ונרניה היה פגזי ביותר! ואני גם אהבתי את סדרות האנימציה.

Athaclena

New member
pessimistic,,,, princess bride

לפחות אני מקוה שלא טעיתי... אבל nice try מסכימה מאוד לגבי הנסיכה הקסומה, שרה"ט, וננסי המשאית. את השאר לא ראיתי ו/או לא קראתי.

Athaclena

New member
ואללה...

אז יש לך טעויות כתיב כמו גריבו המקורי
ולא באתי לרדת עליך (רק להרוג אותך
), סתם בגלל שכתבת שבטח יש טעויות...

Nico Tine

New member
האם מישהו ראה את הסרט

עפ"י "לעולם-לא-עולם"? אני זוכר שקראתי שצילמו אותו בסוף שנות ה90...

Greebo

New member
it's a mini series...

and the book was writen "after" it... gaiman wrote the screenplay.... i watched it....2-3 times....i liked....but i still think the book was better...

smadarbi

New member
זה טוב

לא בגלל שכל סרט שמתבסס על ספר הור רע, כי זה לא נכון , אטלא בגלל שאין דרך לתרגם את הספר הספציפי הזה לסרט. מה שכל כך נפלא בספר זה צורת הכתיבה שהיא כלכך שנונה וטיפה פילוסופית ואין דרך להעביר את זה, כל הקסם של הספר ילך.

Rincewind

New member
כמובן שלא יהיה הקסם של הספר בסרט

כמו שבספר אין קסם של סרט. כל פורמט והייחוד שלו.

The Mad Hatter

New member
עזבו את שר הטבעות..

מה עם הסנדק? או חלף עם הרוח? מישהו זוכר שהם ספרים בכלל..? P: טוב, אני מגזימה. חוץ מזה, שסביר להניח שבשורות טובות-הסרט לא ממש יהיה הסנדק, אבל אני מניחה שהוא גם לא יהיה הארי פוטר עם כל המוצרים הנלווים אליו. במיוחד עם בימוי של טרי גיליאם (שפרש...ועכשיו לעולם לא אראה את מייקל פאלין בתפקיד שד מהגיהנום
), בסוף זה ייצא כמו סרט של מונטי פייתון או לפחות קומדיה למתוחכמים. ועוד כמה הרהורים מפוזרים על הסרט שלא-יהיה: המ..כשחושבים על זה, מה שיותר יציק לי מילדות קטנות שיכתבו בפורום בשורות טובות-הסרט "שיווו, קרולי כזה חתיךךך!!!" זה שהסרט יהיה כישלון מוחץ (בקופות, מבחינה אומנותית, שניהם. מה שלא תרצו). אבל אני מקווה שפראצ'ט וגיימן לא יתנו לזה לקרות. (ואם כבר אבדה שהעברת הספר למסך הגדול, יהיה כל-כך חבל על כל הקטעים שאם היו מוכנסים, היו מוגשים כ"קטעי קריינות" מעצבנים, שילכו לאיבוד. הרי רוב הקטעים המצחיקים בספר הם כאלה ולא נמצאים בדיאלוגים. אבל העניין הוא שעכשיו כנראה לעולם לא נדע מה יעלה בגורלו של הסרט. בלי קשר לחדשות טובות/חדשות רעות, זה הורג אותי מסקרנות. P:

למעלה