מאיוש, כתבתי "פיתות" במרכאות כי הן אומנם
שטוחות מעט אבל ללא הכיס.....במקום כיס יש בצק רך ואוורירי וטעיםםםםםםםםםם. הבצק ללחם רגיל רק בצק דביק יותר:/יוכי 1 ק"ג קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים 3 כפות שמן 1כף סוכר 1 כפית מלח 3 כוסות מים (כוס של 240 מ"ל) פושרים לישה טובה.........לא להוסיף קמח התפחה.....לישה ושוב התפחה להשתמש בידיים משומנות היטב וליצור "פיתות".........ללחוץ על הכדור וליצור מעין חורים בבצק.....להתפיח מעט לתנור חם עד להזהבה. אותו דבר לפיתות עם זעתר........שמן זית על הבצק ולפזר זעתר.......