אז זהו שבאופן נדיר

יוכי68

New member
מאיוש, הכנתי בתנור בצ'יק צ'ק

מק"ג קמח קיבלתי 9 פיתות רכות ודי גדולות ו 7 פיתות עם זעתר.
 

מאיוש י

New member
מבצק הלחם הכנת?

אף פעם לא הכנתי פיתות כי אמרו לי שאם לא מכינים בסיר גריל הם לא מקבלות את "הכיס שלהן" ואז אי אפשר למלא אותן
 

יוכי68

New member
מאיוש, כתבתי "פיתות" במרכאות כי הן אומנם

שטוחות מעט אבל ללא הכיס.....במקום כיס יש בצק רך ואוורירי וטעיםםםםםםםםםם. הבצק ללחם רגיל רק בצק דביק יותר:/יוכי 1 ק"ג קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים 3 כפות שמן 1כף סוכר 1 כפית מלח 3 כוסות מים (כוס של 240 מ"ל) פושרים לישה טובה.........לא להוסיף קמח התפחה.....לישה ושוב התפחה להשתמש בידיים משומנות היטב וליצור "פיתות".........ללחוץ על הכדור וליצור מעין חורים בבצק.....להתפיח מעט לתנור חם עד להזהבה. אותו דבר לפיתות עם זעתר........שמן זית על הבצק ולפזר זעתר.......
 

יוכי68

New member
חנה, אם היה זמן קבוע הייתי מציינת העניין

שהזמן משתנה...רואים בעין...הכפלת הנפח.
 

שחמטית

New member
יוכי, התכוונתי למתכון לפיתות

לא שירשרתי טוב, סליחה.. וכבר מצאתי את המתכון, תודה!
 
יוכי הפיתות ניראות פצצה! אולי אכין היום

את מדרדרת אותי לפשעים משמינים ובגללך אני צריכה ללכת כל ערב חצי שעה יותר !!!!!
 

יוכי68

New member
את מתכוונת שב ז כ ו ת י תלכי עוד חצי שעה

ותתאווררי..........חחחחחחחחח
 
למעלה