ישראל תסלח לי אבל אתה קצת חי בסרט
כל ההודעות שלך בנוגע לנינט מעידות על בורות בנושא. אתה לא מכיר אותה, לא את המוזיקה שלה, לא את אורח החיים שלה. כל מה שאתה כותב זה מהדמיון היצירתי שלך. "שחצנית, פתטית, רודפת פוזה, זוהר מזויף שמלווה בקהל של ילדים צורחים" רוב הדברים שכתבת זה פשוט שקר והוצאת דיבה. אתה מדבר על איזו דמות שיצרת לעצמך בראש. הדבר היחיד שאפשר להתייחס אליו זה הקטע של הילדים הצורחים, אבל שוב, אם היית מכיר קצת את הקריירה של נינט היית מבין שהפעם האחרונה שילדים צרחו מסביבה זה היה בפסטיבל ערד כשצעקו לה לרדת מהבמה כשהיא החליטה ללכת עם האמת שלה. נינט בשלוש שנים האחרונות עשתה שינוי אדיר בקריירה. סירבה להמון הצעות אטרקטיביות (סדרה, פסטיגלים, קמפיינים שונים), בשביל לעבוד על אלבום חדש. בניגוד לאלבום עם אביב, שהוא היה בעל הדעה, באלבום הזה היא עבדה בשיתוף פעולה עם רוקפור, כתבה את כל הטקסטים והלחינה חלק מהשירים. חוץ מהאלבום היא עשתה כמה שיתופי פעולה עם אמנים שונים, הוציאה שירים באנגלית ועובדת עכשיו על שני אלבומים במקביל, אחד בעברית ואחד באנגלית, מגישה תוכנית רדיו מדי יום ראשון בלילה של מוזיקה אלטרנטיבית, למדה לנגן על גיטרה וקצת על תופים ועוד ועוד... אם תצא קצת מהבורות העצומה שפיתחת בנושא, ותנסה באמת להבין מי היא ומה היא, תבין שאתה טועה בענק. היום, וזה קצת מצחיק לומר אבל זה נכון, נינט היא יותר זמרת רוק מאביב. אביב התרכך עם השנים ונינט התחספסה. תקשיב לחומרים שלה, לעיבודים שהיא עשתה לשירים אחרים, לשיתופי פעולה בשנים האחרונות, ותבין שאתה טועה לגמרי. היא יכלה להוציא עוד אלבום מיינסטרים שימכור פלטינה וישאיר את הקהל איתה. אבל היא הבינה שזאת לא הדרך שלה. היא הוציאה אלבום שידעה מראש שהוא ייכשל מסחרית (5000 עותקים בבדיקה האחרונה שלי) אבל העיקר להיות שלמה עם עצמה. בניגוד לסיבוב הופעות הראשון שהיה בהיכלי תרבות, בסיבוב של הדיסק השני היא חרשה את כל הפאבים הכי קטנים ואפלים בארץ. בנתה לעצמה קהל חדש. כל הקהל של המתבגרות מתקופת כוכב והשיר שלנו מזמן נטש אותה. אפשר לומר שבאיזה שהוא מקום אחרי הדיסק השני היא עברה את הדרך שכל אמן מתחיל עובר, הופעות מדי לילה במקומות קטנים, בנייה של קהל, יצירת דרך חדשה. מאז כוכב נולד היא עשתה דרך עצומה, למדה על עצמה המון ושינתה את הכיוון שלה ב-180 מעלות. אם אתה רוצה לתייג מישהו רק בגלל שכשהוא היה בן 19 הוא הלך לתוכנית טלוויזיה שעוד לא ידעו מה ייצא ממנה בכלל, אז זה אומר המון על הבועה שאתה חי בה. לא מאמינה שנינט של היום הייתה הולכת לתוכנית כזו, אבל אם אתה מתייג אנשים לפי מה שהם עשו בגיל 19 אז אני בטוחה שאף אחד לא ייצא באור חיובי כל כך. מצטערת על החפירה, אני פשוט קוראת פה שנים וכל פעם ההודעות שלך מעלות בו גיחוך או כעס מהחוסר ידע הגובל בטיפשות בנושא של נינט. אני מצרפת לך קישור לעמוד שלה ביוטיוב, תשמע קצת שירים, תקרא על הדרך שלה בשנים האחרונות, ואם תשאר באותה דעה - שיבושם לך. http://www.youtube.com/user/NinetTayebOfficial שבוע טוב. נ.ב אין לי שום אינטרס לגרום לך לאהוב את נינט או את המוזיקה שלה. פשוט רוצה שתלמד קצת על הנושא ותגיב עניינית בפעם הבאה, זה הכל.