אם זכור לי נכון אתה מחדרה, אתה מפריפריה. מה אתה מתנשא?! אם זכור לי נכון אתה גם מזרחי, אז מה אתה אומר צ'חצ'חים?אתה יודע בכלל מה המשמעות של המילה הזאת? לשלומי שבן יש שיר שנקרא עמוק, כדאי שתקשיב לו הלוואי והיית עמוק כמו שאתה יומרני.
2) אלטרנטיביות זה בנשמה ודרך חיים זה לא משהו שמחליטים שרוצים להיות מגניבים תל אביבים. בן אדם אלטרנטיבי זה משהו שהוא מפתח מגיל ההתבגרות זה לא דבר שמשתנה בהתאם לאופנה או פוזה היא עשתה כל כך הרבה דברים שלא מתאימים לבן אדם אלטרנטיבי. הגרוע שמהם פסטיגל X2 . ניראה לך שערן צור היה מופיע בפסטיגל שהיה צעיר?... כל פעם מחליפה פוזה פעם היא אביב ופעם היא ג'ף בקלי ופעם היא רוקפור ומחר היא גבינה צהובה.... שום דבר לא אמיתי בה הכל רק ניסיונות להראות כמו מוזקאים אחרים.
מעבר לאלבום הראשון שלה, מהרגע שהיא הוציאה את הדיסק השני היא נהייתה שונה לגמרי - גם במוזיקה שנהייתה הרבה רוקיסטית ואלטרנטיבית, וגם ביחס שלה לתקשורת. חוץ מזה, איזה זמר מלוקק ומיינסטרים אתה מכיר שמופיע באוזו בר? היא ממזמן לא המאמי הלאומית , ומנסה להילחם בשם הזה.
בטוח שאני אהיה שם...למרות שזיינתי את השכל שאני לא יגיע. כמה האמת תיהיה שם על הבמה ולא תאוות הבצע? זה אני לא יודע. אגב שמתם לב למחיר של הכרטיס? הוא אשכרה חי בסרט שהוא אמן מחו"ל. מה קרה הקפיץ את המחירים ב-50 שקל? בושה. הוא יודע שרוב הקהל שלו זה נוער וצעירים ואני בספק אם לכולם יש את הכסף הזה להוציא על הופעה.