אז... זה רשמי, פידור שוב לוחם חופשי

roei27272

New member
הגודל קובע , אבל אנחנו לא מדברים על כל

הלוחמים , אנחנו מדברים על "לוחמי קצה" , הטובים בכל קטגוריה , שההבדלים בניהם מתחילים להיות פחות ברורים , כך שבסופו של דבר , אני כן רואה את GSP נלחם בראמפייג , ואת BJ נלחם בוונדרליי וקורע לו את הצורה :) . ואת טים סילביה נופל מול אנדרסון סילבה .

BJ הפסיד כבר לGSP ומאצ'ידה הגדולים ממנו

GSP מתבסס מאוד בעיקר על יתרון הכוח והמשקל שיש לו על היריבים בWW, מול כבדים יותר תהיה לו בעיה יחסית- לא שהוא לא יוכל להיות טוב בMW, אבל בטח שבLHW הוא לא ישלוט. אני אשאל אותך משהו, לא כדי לתקוף או לנסות להקטין אותך: אתה מתאמן באמנות לחימה מגע-מלא כלשהי? ואם כן, האם השתתפת בתחרויות? אני לא שואל כדי לנסות לטעון שהדיעה שלך פחות נחשבת, אלא בגלל ששמתי לב שצל כאלו שלא התנסו בעצמם, יש לפעמים תפיסה "רומנטית" יותר של היכולות של הלוחמים. לא תצפה מBJ לנצח שימפנזה בקרב, למרות שיש לו טכניקה טובה יותר. למה? בגלל שהשימפנזה הרבה יותר חזקה.

roei2727

New member
מה זה רלוונטי ?

התפיסה שלך שלא יכולה להיות תחרות P4P טובה ותחרותית פשוט לא נכונה ! כבר נתתי לך כמה דוגמאות שאפילו אתה לא יודע בוודאות מי ינצח . ואתה שוב הולך כמו שעון לקרבות של משקל נוצה מול כבד ומתעלם לחלוטין מהמשקלים באמצע . הסכמתי איתך שהמשקל חשוב , אבל נכנסים משתנים נוספים של טכניקה , זריזות , מהירות תגובה , כושר ,ריצ' ועוד.... אתה בכוח מתעלם מהם . מיציתי את הדיון על זה .

talhorm

New member
זה פשוט דיון שלא מוביל כלום בניכם

על המשמעות של מזה P4P... זה דבר שלא מוגדר בתכלס... פשוט נותנים תמקום הראשון רנדומלית ללוחם שהכי מרשים \ מנצח שמות גדולים בדוויזה שלו בתקופה רצופה, עד שהוא מפסיד... AND HE GOES DOWN.

פיידור לחם בנוג שלחם בהנדרסון שלחם בסילבה

הוא נלחם גם בלינדלנד שהיה, בעולם מתוקן, היריב הבא של סילבה. ובבאבאלו וארונה שהם LHW, ונלחמו גם נגד לוחמי MW. בMMA, לפחות בינתיים, אין כזה דבר "לא יהיו להם יריבים משותפים". אבל זה רק בשביל האנקדוטה, ברור ששאר מה שאמרת נכון.

למעלה