אז... יום כיפור.

לא צמה ../images/Emo3.gif

יום כיפור זה יום צבוע

taroboy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ZuLi90

New member
צבוע כמה שיהיה...

הוא גורם לאנשים להשלים ולהמשיך הלאה ולתרץ את הסליחה שהיו צריכים לבקש ביום כיפור :p

Lady In Blues

New member
../images/Emo45.gif

רוב האנשים בכלל לא יודעים שהם צמים כדי לבקש סליחה מאלוהים על כל ה"חטאים" שהם עשו (שמירת מצוות, לדוגמא)בעוד שיום אחרי הצום הם ימשיכו לכפור. ועם זאת- כוחו של הקונפרמיזם גדול מכל היגיון |צוחק|

אצל חלק מהאנשים הוא באמת צבוע.

כמו הערסים מהישוב שלי שלובשים חולצה לבנה, שמים את כיפת ה"נחמן מאומן" הלבנה שלהם ויוצאים לכיכר להרביץ לילדים קטנים ואם יש להם מזל, גם לאנשים שנוסעים באוטו לידם, כי למי אכפת אם זה מקרה חירום? אבל יש אנשים שזה לא צבוע אלא בא ממקום אמיתי ושל אמונה וכאלה, אין לי כוח לחשוב על ניסוח הגיוני אבל הבנת ++

Amir Noy

New member
סלח לי אבי כי חטאתי

אני אשמע מוזיקה רועשת להנאתי, ואוכל את השניצלים החביבים עלי
לבקש סליחה? אמ..למה?
אמ..אני נוהג לבקש סליחה בהקדם אם אני עושה משהו לא טוב או לא כשורה.. לדעתי זה עוד תירוץ של היהודים כדי לעשות את החיים קלים יותר...
אה..אתמול אכלתי פאנקיקס הולנדי!!! והיה מאזה טעים!

ZuLi90

New member
אם כבר סליחות..

אני חושב שאנו צריכים לבקש סליחה מכל מי שהרמנו עליו גרזן בפורום למרות שהוא בעיקרון זה שהתחיל :p סליחה !!

לא צמה,../images/Emo98.gif

ואם הייתי צריכה להצטער בטח כבר עשיתי את זה, לא הייתי כמו מטומטמת מחכה עד ליום כיפורים מטומטם אחד כדי לשלוח לכל הרשימה שלי "סליחות" מטושפשות

Euterpe

New member
צמה בהחלט.

אני לא חושבת שזה צבוע לצום. מבחינתי לפחות כי אני דתיה ויש סיבה לכך שאני צמה. ואני לא מבינה למה אתם כל כך מתלהבים לומר שאתם לא צמים ואומרים את זה בנימה של "דווקא" (לא אומרת שאתם לא צמים כדי לעשות דווקא, רק בנימה של ההודעות). מי שאני אמורה לבקש ממנו סליחה יקבל ממני ומי שאני לא חושבת שמגיע לו- לא יקבל. אף אחד לא מכריח מאף אחד לבקש סליחה... זה יום שמטרתו היא בעצם חשבון אישי שלנו. אם ביננו לבין עצמנו ואם ביננו לבין אלוהים. כל אחד שיבחר. חוץ מזה, קצת כבוד למלחמה כן אפשר לתת.

Jilian

New member
אני בהחלט צם../images/Emo70.gif

אני לא בן אדם דתי או מסורתי אבל אני בהחלט מכבד את היום
כל אבותי צמו וגם אני אצום. יום אחד שאתה יושב עם עצמך וחושב הלאה.

למה שאני לא אצום?

אני מתעוררת כל יום ב2 ואוכלת ברבע ל6...זה כולה 4 שעות P: אם לא אצום יום אחד צריך לצום עוד 60 יום P:

אה ../images/Emo12.gif

אם את ערה בעיקר בשעות הלילה אז מילא XD לא ידעתי על הקטע של ה60 יום נוספים, איזה טראגי זה.

למעלה