אז יש חדשות טובות ויש לא כל כך....

הרמוניה

New member
אז יש חדשות טובות ויש לא כל כך....

החדשות הטובות הן שבכל זאת יש שני זקיקים-במקום האחד שבדרך כלל היה החדשות הפחות טובות הן שהמיומה גם היא מאוד אוהבת את ההורמונים והיא גדלה וכמו שאמרה טכנאית האולטרהסאונד שלי"אני מאוד לא אוהבת את המיקום שלה...." אז למרות שהזקיקים עוד קצת קטנים אני הולכת להזרעה מחר (ועדיין מזריקה היום ומחר) יום שלישי כוריגון ויום רביעי עוד הזרעה וכדאי מאוד שזה יצליח הפעם ויחסוך בעיות מיותרות..... אז אם יש לכן אצבעות להחזיק תשמרו כמה גם עבורי (ומה זה אומר שהייתי אצלו כשהופלו מגדלי התאומים וגם כשהחלה מתקפה אמריקאית?( הרמוניה

הרמוניה המון המון אצבעות שלובות

בישבילך בשביל ההזרעה שבדרך .... אני מקווה שזאת תיהיה ההזרעה האחרונה להפעם ובקשר למגדלי התאומים ולהפגזות שהתחילו אז אצלי זה כמו משל ...אחרי ההרס והחורבות בא הניצחון !! הניצחון ...הוא התינוק שיהיה לך עוד 9 חודשים ב"ה ![איך אני] אוהבת
יונית החיננית

עמית@

New member
הרמונית

קודם כל לי אסור בכלל להפגש עם חברות, כל פעם שעשיתי את זה לאחרונה התרסק מטוס
שני זקיקים זה מצויין, (האם מישהו יעשה ממוצע בין שני זקיקים למיומה? אני מקווה שהתוצאה=הפרייה והשרשה) מחזיקה לך אצבעות.

מיכל ק-ש

New member
אולי זה אומר שהתינוק שלך יוולד ב-4

ליולי
... אולי גורלך נקשר בגורל האמריקאים
?! תסתכלי על גלגל ההריון ותביני (בטח יש לך את הספר המפורסם, כמו לכל אופטימית שחשבה שילך לה מהר). מחזיקה לך אצבעות, מיכל.

את יודעת מה, מיכל??

כל פעם שצלחנו את ההזרעה (רק פעמיים, וקצרות מאד) והיינו באופוריה קטנטנה, אמרתי לבעלי - אנחנו הולכים וקונים את הספר, עכשיו כבר ברור שצריך, וכל פעם לא הספקתי להגיע לשבוע 7 ונעלם ההריון כלא היה. אי לכך ובהתאם לזאת, החלטתי שלשם שינוי אני אקנה את הספר רק (!!!) כשאראה באולטראסאונד שקיק קטנטן עם דופק, לא לפני. וכל פעם זה מתסכל מחדש כי מצד שני אני אומרת לעצמי "אולי אם נקנה את הספר זה יעשה איזה משהו..."
אכן, דילמה אדירה!!לא?

מיכל ק-ש

New member
ביום שהחלטתי שאני רוצה להיות בהריון

צעדתי בשמחה לסטימצקי וקניתי את הספר (הוא די יקר דרך אגב). מאז, השימוש העיקרי שלי בו הוא סיבוב הגלגל בכל פעם שמגיע מחזור חדש. אבל, כשעברתי את ההריון הכימי נעזרתי בו וחוץ מזה מדי פעם אני מציצה בו וזה עושה לי טוב. חוץ מהספר, אני מקבלת לעבודה את כל העיתונים, שבועונים, ירחונים ומגזינים - ויצרתי לי בבית סטוק רציני של "הורים וילדים", "להיות משפחה" ושאר ירקות. לגבי האמונה שאם תקנו את הספר זה יעשה משהו, זה בערך כמו האמונות והסימנים שאני נתלית בהם. שווה לתח... אם מעניין אותך ובא לך - תיקני. אם לא - זה ממש לא ישנה. מיכל.

יעל@

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo57.gif

שני זקיקים זה נפלא!!!!! בהצלחה, יעל

אולה *

New member
הרמוניה יקרה!

בואי נתמקד בחדשות הטובות ונקווה שאחד משני הזקיקים יעשה את המלאכה!
אולה

ligo

New member
הרמוניה

שני זקיקים זה נהדר (טובים השניים מן האחד). ואת חייבת להצליח הפעם, אחרת לא ישארו עוד בניינים בארה"ב... סתאאאם. זה רק עוד צירוף מקרים. אבל עדיין את חייבת להצליח. מחזיקה אצבעות.

מה זה, אם יש לכן אצבעות???

בוודאי ובוודאי שיש. והרבה. עשרים כאלה. והן מורמות ומוחזקות חזק חזק עד אשר תגיע הצעקה הגדולה של החיובי.
מתוקה. שיהיה לך רק טוב. אמן. סאני.

רוני@30

New member
שבפעם הבאה יחסלו את בין לאדן....

... ואת תחסלי את הסיבה הזו לביקורים אצל הרופא! קשה לי להקליד - כי כל האצבעות מוחזקות
אז שיהיה לך המון בהצלחה !! רוני

הרמוניה - בהצלחה

לא בקיא במיומות והשפעתן בטיפול מוצלח. מקווה שרגליה יידחקו על ידי שק הריון מוצלח. אצבעותי נתונות לך ליאור

עידית ד

New member
את יודעת מה זה אומר ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

זה אומר שאסור לך להגיע אליו עוד הפעם ושבפעם הבאה שתראי רופא זה יהיה לתחילת מעקב הריון!!!! מחזיקה לך אצבעות שזה סה"כ 20 הכלבה שלי מחזיקה גם שזה 18 אצבעות וחתול שלי גם מחזיק שזה גם 18 אצבעות בהצלחה חמודה ותחשבי חיובי אוהבת עידית

באמת כדאי מאוד שהפעם זה יצליח...

מאחלת לך מכל הלב שזה מה שיקרה בהזרעה הזאת! מה זה אומר, ילד שנוצר בשמחת תורה? תצטרכי לקרוא לו/לה שמחה?

נועם@בת

New member
תבקשי מהאמריקאים איזה טיל שיוט

נגד מיומות. חתיכת קרציה המיומה הזאת. בכלל לא הפנימה כמה היא לא רצויה, וכמה היא צריכה לשבת בשקט בלי שירגישו בה. אני חושבת שאם נתעלם ממנה היא תבין בסוף ת´רמז. שני הזקיקים נשמעים כמו שינוי מרענן. אני לא יודעת אם מתאים לך תאומים, אבל אחד שמנמן וחייכן בטוח יתאים. מצרפת 38 אצבעות עם מלאן ציפורנים חדות
אני יכולה לבקש גם מהחתולה שבכניסה עם ששת הגורים גם להצטרף. יש לה נסיון בפוריות
שיהיה בהצלחה יפתי כחולת העין חתרת כאן כבר מספיק, הגיע הזמן שתפני מקום לחדשות
נועם

למעלה