אז יש חדשות טובות ויש לא כל כך....

טביקאט

New member
גם האצבעות שלי לרשותך!

כולל הציפורניים הבנויות. על אלה של הורדוס |חתןל| אני לא יכולה להתחייב, הוא לא מקשיב לי ממילא... בכל מקרה כדאי להתמקד בחדשות הטובות, ישנים יותר טוב בלילה!
המון הצלחה הרמוניה, מקווה בשבילך טביקאט

הרמוניה

New member
המון המון תודה לכולם ../images/Emo39.gif

תודה שאתם מזכירים לי להתסכל על הצדדים הבהירים של החיים והמון תודה על כל האצבערות(אם ובלי צפרניים....) אז היום היתה הזרעה והרופא אמר שאולי אפילו יש עוד אחד קצת מתחבא... מחר כוריגון וביום רביעי עוד הזרעה.... חוץ מזה שהרופא מאוד הצחיק אותי תוך כדי... אז שיהיה חג שמח לכולם ןהמון הצלחה הרמוניה

נועם@בת

New member
עוד אחד מתחבא ../images/Emo35.gif

את מתכוונת באמת להתחיל להיות כאחת האדם? עוד נצטרך למחוק אותך מרשימת המגיבות העלובות
מתפללת בשבילך להצלחה מלאה
חג שמח נועם

מרב.

New member
הרמוניתי ../images/Emo79.gif

ממש עסק ביש המיומה הזו, רעבה ובעלת נטיות מגלומניות שכמוה! אז היום את כבר אחרי ההזרעה ולפני ההזרעה השניה, ואני רק מקוה שעובר או תאומים ידחקו לעד את המריומה-יומה-יומה העקשנית שלך! המון הצלחה, כל כך רוצה לשמוע כבר את הקולולולולולולולולולו מתחת לשם שלך...
מרב

yaelhul

New member
זה אומר שכל הדברים המיוחדים

והחריגים קורים כשאת אצלו. גם הריון יהיה דבר חריג אצלך, כך שיש מקום לאופטימיות קוסמית... המיומה שלך באמת הפכה להיות פולניה נודניקית ובלתי נסבלת. גם מציקה, וגם נמצאת בדיוק איפה שלא צריכים אותה.... אוף !!! העניין הוא שלפולניות נודניקיות יש בד"כ פה גדול, אבל הן לא באמת מזיקות. אני מקווה שכך יהיה גם עם הגברת שלך. מקווה שההזרעה עברה עלייך בשלום היום ושהחברה עדיין מבלים בשחיה לעבר 2 ביציותייך. מחזיקה לך את כל אצבעותיי. יעל.

למעלה