אוי, מסכנה שחר תרגישו טוב.
י יעל אמא של עידן New member 24/3/04 #23 ../images/Emo24.gifלך ולשחר ועוד אחד ../images/Emo24.gif תוך כמה זמן זה אמור לעבור? אוף, הכל נדבק אליה, כלום לא מתפספס?! החלמה מהירה יעל
../images/Emo24.gifלך ולשחר ועוד אחד ../images/Emo24.gif תוך כמה זמן זה אמור לעבור? אוף, הכל נדבק אליה, כלום לא מתפספס?! החלמה מהירה יעל
ש שרי של עדן New member 24/3/04 #24 החלמה מהירה מהירה ולך מאחלת שעות נעימות בבית ללא שיעמום חלילה או עצבים תחזיקו מעמד ומקווה שיעבור מהר
ה הילהל New member 24/3/04 #26 ../images/Emo24.gifשחר ממש אלופה במחלות מזכירה לי אותי למען האמת... אין מחלה שלא רוצה להדבק למתוקונת שלך. מה הטיפול (פרט לחלב עיזים)? ומה הצפי להחלמה?
../images/Emo24.gifשחר ממש אלופה במחלות מזכירה לי אותי למען האמת... אין מחלה שלא רוצה להדבק למתוקונת שלך. מה הטיפול (פרט לחלב עיזים)? ומה הצפי להחלמה?
J jif New member 24/3/04 #28 הילה, היא דומה לדודה../images/Emo8.gif אין טיפול ממשי. ממשיכים עם הדקטרין שממש לא עוזר ושמים משחת הרגעה. בינתיים אני בבית (אני מתחילה לחשוב שחבל ששילמתי לגם השנה )
הילה, היא דומה לדודה../images/Emo8.gif אין טיפול ממשי. ממשיכים עם הדקטרין שממש לא עוזר ושמים משחת הרגעה. בינתיים אני בבית (אני מתחילה לחשוב שחבל ששילמתי לגם השנה )
א אמא של 2 שבלולות New member 24/3/04 #27 ג'יפ.....החלמה מהירה לשחרלול שולחת לך מליון חיבוקים ונשיקות
א אורן של איה New member 24/3/04 #30 אופס...איזה באסה... כל עוד היא לא עושה "מוווו" אז כנראה אין סיבה לדאגה גדולה מדי... אני סתם צוחק...תהיו בריאים ומהר!!! עם כל הכבוד לקשרי אם -בת
אופס...איזה באסה... כל עוד היא לא עושה "מוווו" אז כנראה אין סיבה לדאגה גדולה מדי... אני סתם צוחק...תהיו בריאים ומהר!!! עם כל הכבוד לקשרי אם -בת