בר לא נשית ולא מתקרבת לנשיות כמו נועה :P לדעתי היא יותר שווה מבר.
D Doctor Goblin New member 18/10/12 #25 אני גם חושב בר היא סקסית במובן של דוגמנית פורן. נועה תשבי היא סופר סקסית כאישה. אין לי ספק מה מושך אותי יותר.
אני גם חושב בר היא סקסית במובן של דוגמנית פורן. נועה תשבי היא סופר סקסית כאישה. אין לי ספק מה מושך אותי יותר.
P puma141 New member 18/10/12 #36 רינתי, גם ווידר לדעתך?! האמת מהישראלים אין לי אף אחד ש...עושה לי כזה. תזכירו לי מי..לא מצליחה לבד.
P puma141 New member 18/10/12 #33 כן..זה מה שאמרתי. אבל בר מהממת סתם יש אובר ממנה, אז קשה לזכור כמה היא מדהימה באמת. בארץ היא הכי בעיני. וקרן מיכאלי-בעברה לפחות..
כן..זה מה שאמרתי. אבל בר מהממת סתם יש אובר ממנה, אז קשה לזכור כמה היא מדהימה באמת. בארץ היא הכי בעיני. וקרן מיכאלי-בעברה לפחות..
P puma141 New member 18/10/12 #39 רשע. תשתנה. <<<<<<<<<לא סובלת ת'אייקון הזה.. האמת היא בחיים לא השתמשתי בו!
L lefler11 New member 18/10/12 #42 ואני עוד הרשע... אם רק היית יודעת מה התגובה הקודמת שלך גרמה לי - כנראה שהיה צריך עוד 10 שעות של D'ohs...
ואני עוד הרשע... אם רק היית יודעת מה התגובה הקודמת שלך גרמה לי - כנראה שהיה צריך עוד 10 שעות של D'ohs...
A Aronsona New member 18/10/12 #47 חחחחחחחח תארי לעצמך פומה, שנשנה את שמו ל"שיחות נשים". לא מאמין שבר שמה עלינו.
P puma141 New member 18/10/12 #54 לא יודעת מה לענות על "שיחת נשים" האמת.. תתעסק בעיקר. כלומר, תקרא טוב הכל-נשים חכמות מאוד..ברובן