אז: יש סיכום לגבי המפגש:

Sunshine11

New member
משתרשרת

ואני אמשיך לנדנד ולשאול, עד שיענו לי, איזו שעה זה בוקר

נועה רז

New member
אנחנו כמובן

נגיע ישר מהקיבוץ הסמוך ואשתי מבטיחה שבמסלול הקצר להפליא יש דשא, נקרות מים וצל. יש פה מישהי/ו איתם נוכל לחזור למרכז לאחר מכן?

colourful

New member
אנחנו גם נוכל להחזיר אתכן

אם נחזור אחורי זה למרכז, אלא אם כן נחליט להפציע אצל חברותינו מבנימינה.

יופי ! אז בבקשה הזדרזי לשלוח

פרטים למיז פיגי - כדי שתהיי בדפקשר ונוכל לעדכן אותך לגבי מיקום המפגש .

שלחתי!

זוגתי ממש נרגשת. אין לנו חברים הומולסביים, אנחנו ממש מתרגשות לבוא. האם יש כאן זוג מדימונה או מתחם באר שבע? אנחנו צריכות טרמפ. יש לנו אופניים.. נראה לי שללא טרמפ נצטרך לצאת לדרך הלילה...

יש סיכום עדכני ומפורט - ../images/Emo150.gif

כולל נקודת מפגש, שעה , מיקום והכל... מייל בערב .

אבא גאה

New member
זה עולם גדול

תמיד יש איזשהוא מקום בעולם ששם ערב, אל תטרידו את עצמכם בשאלה. עכשיו ערב!

יש אליפות !../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

איך עשיתם לנו את זה? איך עברתם בלי לשתף אותי?
יש פה אייקונים נורא נחמדים... הפורום סוער ותוסס. כל הארץ סוערת ותוססת. האוכל משגע. האנשים (חוץ מכמה פסיכים...) משגעים. אילת מטריפה. מה ל'גיד לכם? נחמד פה. מה עם המופע בזיכרון?
מתי איפה כמה למה??

את? ../images/Emo123.gif

את תקבלי עדכון בטלפון
וכייף לראות אותך כאן !!!! כבר כמעט התיי(ב)אשנו !!!!

../images/Emo108.gif../images/Emo34.gif../images/Emo80.gif../images/Emo86.gif../images/Emo78.gif

כמה אייקוניים אפשר להכניס לכותרת? ולמה אין אייקון של פלאפל? או איזה חומוס? (זה בטח בגלל אבאגא...) ואת הטלפון אני מצמידה לליבי, לא זזה בלעדיו עד שהפורום לא מתקשר...

colourful

New member
יה בוגדת!

מפיתום את מתלהבת מהאייקונים שפה' כשכולנו נקרע לנו הלב מהויתור על האייקונים הסגלגלים? ואיך תסתדרי בדיוק בלי הפאניקה? הסומר? הילדה בוכה? והכי גרוע, איך תסתדרי בלי הדוס? אה? אה? לזה לא היית מוכנה... תודי. ומחרתיים רואים אותך סוף סוף!!!! יש!!!! (הודעה נטולת אייקונים כמחווה רגשית לסגלגלים של BHS)

hurix

New member
משתרשרת מתנדנדת

ככה זה שמצד אחד מתאים ומצד שני לוחצים עליי ללמוד פילוסופיה סינית אבל...אולי :) (הוריקן אנדר קאבר) בכל מקרה אם בא - מחר קומזיץ בתשע בחוף מציצים, נשמע סיפתח לא רע לפיקניק יום אחר כך

colourful

New member
מה שבטוח

שאחרי שנתת מיקום מדוייק ושעה... יבואו לכם הרבה מציצים!

למעלה