סיפרו לי לא מזמן...
שגוגל דירגו את פייסבוק בציון גבוה משהם נתנו לעצמם... בשורה התחתונה, פייסבוק זה הרבה יותר מ"בסה"כ רשת חברתית", וכן, הוא בהחלט הולך להיות הדבר הבא בעולם התקשורת. וזה לא שאני איזה מעריצה גדולה- למרות שאני משתמשת די כבדה. בעידן שבו אנשים הולכים ונהיים עסוקים, הולכים וממלאים את היום שלהם, נשאר להם מעט מאד זמן למעגלים חברתיים רחבים יותר מ-2-3 חברים צמודים. הבוקר למשל, קיבלתי הודעה מאחת מחברותיי הפייסבוקיות (בחורה שאני פוגשת פעם בחודשיים ברחוב ואנחנו מחליפות כמה מילים ומצחקקות יחדיו) על כך שהיא הולכת להיעלם מהחיים, כי באו לה המון המון עיסוקים חדשים. כמי שעשתה צעד דומה לפני כחצי שנה, אני יכולה לומר שהפייסבוק תחזק (ועדיין...) לי מערכות יחסים שכמעט לא היה לי זמן להשקיע בהן אחרת. כמובן שיש מי שיגידו: "למה את בכלל צריכה את מערכות היחסים האלו?" אבל זה כבר עניין שלי. כנ"ל בנושא התחביב שלי- אני מעודכנת, ישר לוריד, בכל מה שקורה בעולם ריקודי הבטן, ברמות שלי מי צילם איזה קליפ ומאיפה, איפה מלמדים מה, מתי אפשר לראות את מי על איזו במה, וכו'. מבחינתי זה כיף לא נורמלי... ברור שיכולתי להסתדר גם בלי זה- אבל למה, אם זה קיים? ולדעתי זה עוד הולך לתפוס תאוצה.