אז כולם עכשיו בקבוצות בפייסבוק?

איזה לינץ' עשית לי

זה מעבר לפרטיות, זה העלאת תמונות מתוייגות שלי (שונאת עושים דברים כאלה!) וכל המכורים לפייסבוק יספיקו לראות לפני שאני אספיק להוריד את התיוג... ויש עוד סיבות שלא ממש מתאים לחלוק בפורום הזה :) שקלתי את העניין והחלטתי שלמרות הייתרונות הרבים- זה לא מתאים לי. אפשר לחשוב שאתה מארק צוקרברג ופגעתי בבייבי שלך או לפחות נפגע בשמו ובשם חברת מייקרוסופט שרכשה אותו במיטב כספה

Rיקושט

New member
אני לא מנסה לשכנע אותך

להכנס לפייסבוק, זה לא ממש איכפת לי. אני יותר מדבר ברמת העיקרון, זה הכל.

1Shir

New member
ראשית, קבל התנצלותי הכנה על כך שאינני עומדת ב

סטנדרטים האינטלקטואלים הגבוהים שלך. אני מניחה שבגילך כבר הבנת שלא כולם יכולים להיות חכמים כמוך
זה מעצבן אבל צריך ללמוד להתמודד עם זה. דבר שני, שים לב שהתגובה הראשונה אליך להודעה זו, אומרת בדיוק את מה שאני אמרתי לגבי פייסבוק. פייסבוק אינו כלי הכרחי כמו פלאפון/פקס/מייל/SMS מכיוון שכל דבר שאפשר לעשות בפייסבוק, אפשר גם בדרך זו או אחרת לעשות במייל. אני באמת ובתמים לא מבינה כיצד פייסבוק יכול לשדרג את חיי ולכן לא פותחת יוזר שם. עד היום לא שמעתי טיעון משכנע בעד פייסבוק ואני שואלת מתוך התעניינות אמיתית. יתכן ואם הייתי בעלת עסק פרטי התמונה היתה שונה, אך אני שכירה/סטודנטית. בניגוד לבחורה שהגבת לה, אין לי כל חשש לפרטיות, אני מפרסמת כאן על גבי תפוז שם מלא, תמונות, כתובת מייל ואפילו מס' טלפון (למרות שזה מאוד לא מומלץ, אם כי לא נראה לי שאסור). יום טוב

1Shir

New member
לא הבנתי את התגובה, אבל כנראה זה בגלל

העניין הזה של האיי.קיו. 'צטערת.

1Shir

New member
מעולה, אני בדיוק מסיימת לעבוד ב-17:00

מזל שאנחנו מתואמים. (אה, וגם מזל שאני מזוכיסטית)

זוג אהבלים...

שיר, לדעתי פייסבוק הוא אתר הכרויות מספר אחד בעולם, נכון להיום, מה שנקרא, חבר מביא חבר... עוד סיבה להצטרף לטירוף הזה (האמת שאני לא ממש ממליצה, סתם ממכר...)

1Shir

New member
יש אתרי הכרויות נוספים ברשת

ואני מעדיפה אותם. מעדיפה משהו ממוקד להכרות מאשר "חבר מביא חבר". לא בא לי טוב שיטת החברים הזאת. אבל היי :)

אוווווווווייייייש!!!! אתה גרוע!!!

רד לי מהפייסבוק!!
יש לפייסבוק את הייתרונות שלו, מבחינתי הם לא עולים על החסרונות... ומעבר לזה, הוא לא בא לי בטוב :) אפשר לעדכן אותי לגבי שינויים מהותיים שנכתבים על הקיר בסמס, טלפון או וואטאבר. אני קשובה. מבטיחה.. (ואם לא מספרים לי, רכילויות תמיד עוברות
)

למעלה