אז ככה.. אין לי הרבה זמן אבל יש לי

noa_f

New member
סיפורים משפחתיים על טיפת חלב...

1. אמא שלי מספרת שאני התחלתי לדבר נורא מוקדם, אבל כל השאר לא משהו. בקיצור, היא לקחה אותי בגיל שנה לטיפת חלב, האחות יושבת עם "הרשימה", ושואלת: "היא יושבת?" ואמא שלי: "לא...", "היא עומדת?" "לא...", "זוחלת?" "לא.." בשלב הזה האחות מסתכלת על אמא שלי במבט עקום, ואמא שלי שזו הבת הבכורה שלה שוקלת התאבדות. על השולחן היתה צלחת עם ביסקויטים. אז אני שאלתי: "זה בשבילי?" האחות נפלה מהכסא... 2. עוד סיפור משפחתי. פעם אחת, אמא שלי היתה עסוקה, אז היא שלחה את אחותי לטיפת חלב עם סבתא שלנו. הסבתא, כמו כל סבתא יהודיה, קודם האכילה אותה היטב. אלא מה? ה"מבחן" באותו יום היה לתפוס ביסקויט. כמובן שאחותי, עם בטן מלאה "לא שמה" על הביסקוויט - ונרשמה לה "הערה ביומן". אחרי שבוע, אמא שלי הרעיבה אותה (לא ממש, לא להבהל) ולקחה אותה למועד ב´ של הבחינה - שכמובן היא עברה אותה בהצלחה. מסקנה, לקחת את טיפת- חלב בפרופורציות! זה מוסד מצוין (יחסית למה שיש בארצות אחרות) אבל - עם הבעיות שלו.

ר-חלי

New member
אני תמיד עונה

שום דבר אם שואלים אותי נוו מה היא כבר עושה אני עונה "שום דבר" וחברה אפילו צחקה פעם ואמרה לי בטח שלךך הם כמו בטטות שוכבות בשק ולא עושות כלום אז איך זה שהיא כל הזמן נופלת לך

בקשר ל"מה הוא עושה"

קוריוז קטן: אריאלי שלי היתה מאוד עצלנית בתור תינוקונת (היא גם נולדה 2.250 אז אולי זה קשור) ובשום פנים ואופן לא היתה מוכנה לשכב על הבטן, וכמובן גם לא להרים את הראש. בבדיקת התפתחות של גיל 3 חודשים אמרה לי הרופאה ש"אם עוד חודש היא עדיים לא מרימה את הראש צריך להתחיל לעשות פיזיוטרפיה", אמא שלי (שבאותו חודש טיפלה באריאל) לקחה את זה מאוד ברצינות, והתחילה לעבוד איתה קצת בכל יום עד שהיינו מרוצים... בבדיקת התפחתות הבאה (אני לא זוכרת באיזה גיל) כשהרופאה ראתה שאריאל מתחילה לעשות הכל הרבה לפני הזמן, אפילו היא צחקה על מה שהיא אמרה לנו בפעם הקודמת.... אותי בכל הדברים האלה גם אמא שלי הלחיצה, מרוב עבודה ולימודים, כל עיקוב קל כבר מתפרש אצלה לבעיות שיהיו לילד בגיל 6 וכו´ וכו´, וכך כל שיחה שלי איתה היתה נגמרת בבכי, ושתבינו - אני אהאמא הכיל לא לחוצה בעולם !!!. עד שיום אחד הודעתי לה שמספיק, אני לא עומדת יותר בלחץ הזה, הילדה נורמלית וזהו. ואריאלי
באת בלי עין הרע, גם גבוהה וגם מפותחת לגילה.... ותאמיני לי, אני מרגישה הרבה פחות נח כשכח מיני אמהות מתחילות להתפעל מזה...

תודה לכולכן על ההודעות המרגיעות

יצא שרשור ארוך ואפילו מצחיק. בעניין הפליטות אני עדיין דואגת. היום בבוקר הוא פלט באוטו בדרך לגן המון חלב. אני ממש תוהה לגבי זה, הוא כמעט בן שנה נראה לי שכבר לא אמור לפלוט. היום התחיל החורף
באילת באופן רשמי! יורד גשם והשמיים ממש אפורים איזה כיף!!! אז נשארים ב-
שמים
על ה-
מדליקים
נכנסים מתחת לפוך ביחד עם ה-
ונהנים מהחורף ליום אחד! טל

אמיר.

New member
לגבי הפליטות באוטו..

אני הייתי משתמש בחומר לניקוי שטיחים, זה גם מוציא את הריח..

אמיר.

New member
אבל !!! בכל זאת..

יש כאלו שלא הולך להם וצריכים עזרה. אז לא לשבת על זרי הדפנה. להלחץ - לא עוזר. אבל לשים עין ולשאול מדי פעם - לא מזיק. רק אושר.

למעלה