אז ככה זה יהיה כל הזמן?

בשלולית

New member
אז ככה זה יהיה כל הזמן?

או שנדבר על התפקיד הפקידותי של זו, או שנדבר על כמה שזו מתה לחזור לבסיס מחר ולפגוש את כל החברות החדשות שהיא הכירה? מה איתי? אני סתם תקועה בשיחה? ולהקשיב ולייעץ לי לא עולה בדעתן כלל. - מה שנראה לי הכי חשוב כי זה מאוד קריטי -ממש לא בא לי להתגייס לתפקיד שאני מיועדת לו. זהו. נראה לי שאיבדתי את החברות שלי.

אני מכירה את ההרגשה..

אבל זה לא כ"כ קריטי, תתייחסי לצבא כאל מקום עבודה.. איך שהן מדברות על הקשיים שלהן גם את יכולה לשתף... זה לא הדבר היחיד שמדברים עליו.. אמנם גם לי הייתה בעיה קטנה כזאת עם חברותי, מאחר ולא שירתתי בבסיס אלא במשרד עם אזרחים, וממש לא הרגשתי צבא- לא שבתות, לא מטבחים ולא היה לי כ"כ מה להוסיף בשיחות הקיטור על הצבא, וכן היו הרבה פעמים שהרגשתי אאוטסיידרית, אבל תדעי לך שחברות טובה תשרוד את זה.. זה ממש לא סוף העולם, אחרי שנתיים תשכחי בכלל מכל הקשיים וכולכן תזכרו בחוויות שלכן!

בשלולית

New member
את צודקת..

אבל כשאני ואחת מביניהן דיברנו על עינייני עבודה (כשעבדנו בקיץ) השלישית (שלא עבדה... ואפשר להגיד בזבזה את הזמן שלה בבית) התלוננה שנפסיק לדבר על זה כי זה משעמם אותה... אבל הקטע הוא שהיא לא רואה שזה מה שהיא עושה עכשיו.... אוף.. זהו אני הולכת להיבלע עכשיו בין העבודות. ובין הדילמות... צריכה למצוא חברה חדשה.

TheWhiteTigris

New member
זאת הסיבה

שהרבה מגייסים לצה"ל - כדי שיהיה על מה לדבר עם החבר'ה
אצלנו לפני הגיוס זה היה כך. מי שלקח לו זמן עד שהתגייס - היה דיי אאוטסיידר.

תראי שלושיתה

קודם כל- אל תחליפי את הכינוי! הוא חמוד. דבר שני- וטוב שנדב לר פה כי היה מתחיל שוב וויכוח בנושא- אני לא עשיתי צבא ובשלב מסויים כל אחד התגייס בתורו ונהייה משעמם מוות כל מה שהיה להם בראש זה צבא וזה נמאס לשמוע על זה כל הזמן. קבוצת החברים הטובה התפרקה לאט לאט.. בפברואר החברה הכי טובה שלי התגייסה ואחרי שבועיים רבנו ולא חזרנו להיות חברות. נשמע עצוב- וזה באמת די עצוב! אבל לא סוף העולם. הצבא משנה אנשים, משנה להם את החיים, משתלט להם על החיים הרבה פעמים. החברות שלך יצאו מהבועה של התיכון הסגור והקטן, הן מכירות אנשים שונים וחדשים, מקומות אחרים, שגרה אחרת...הן משתנות ואין מה לעשות נגד זה. חבל שהן לא רגישות אלייך מספיק. או שאת מתעלה על עצמך ומתעניינת בכל משפט ומוסיפה לשאול ולהתעניין- דבר שיכול לעזור כי אז את בעצם חווה איתן את החוויות שלהן או שבאמת אין לך את הכוחות האלה "לסבול" מהן התעלמות כזאת בתקופה הקרובה של ההסתגלות... כי הרי ברור לך שמתישהו הן יירגעו וירצו בקירבתך חזרה, זה רק עניין של זמן, אם אתן באמת חברות כל כך טובות. אם לא- הן כנראה באמת לא חברות כל כך טובות- ולא קרה כלום, יש הרבה אנשים בעולם. מקווה שאיכשהו עזרתי לך, כי זה נשמע באמת מצב ביש.

בשלולית

New member
עזרת קצת ציפה..

האמת שיותר מאכזב אותי שהן לא מתעניינות בי... כי אני עכשיו במצב מאוד מאוד מסובך - בקשר לשירות הצבאי שלי. אני מתחילה להרהר יותר מדיי על התפקיד שאני מיועדת לו. מתחילה להתחרט. קיצור - בלאגן. ואני מצפה מהן להיות שם בשבילי - להתעניין- לתמוך - לעזור. והן לא. הן פשוט לא מפסיקות לדבר על כמה טלפונים זאת ענתה היום ואיך היה היום כייף של ההיא, ומה בדיוק התפקיד של זו וכמה שזו מתה לחזור ובלה בלה בלה..... שזה טוב, כי הן חשובות לי וזה מעניין אותי. אבל טיפת רגישות , טיפת התעניינות..... בוף אגב, בנוגע לשם, ידיד שלי מהעבודה הדביק לי את הכינוי " דרד'דס" כי אני נמוכה
והאמת שדיי התלהבתי ממנו - הוא חמוד... וגם כולל את השם שלי... אז זה הכינוי שלי באיי סי... חשבתי גם בתפוז לשנות אותו לזה...

RVD18

New member
היי שלולי

זה באמת מצב ביש כמו שענבל אמרה... אני אתן לך הדוגמא שלי- כשחברים שלי התגייסו הם ישר ניתקו קשר וחשבתי שהם לא בסדר. עד שהתגייסתי והבנתי, בהתחלה הייתי כ"כ עסוק ולא היה לי זמן לכלום, הייתי בא פעם בשבוע או שבועיים ליומיים ורוב הזמן השלמתי שעות שינה. עם חבר טוב שלי לא דיברתי איזה שנה, עד שראיתי אותו במקרה וחזרנו לדבר. אז תחשבי גם עליהן, שהן מתחילות תקופה חדשה וזה לא פשוט.. אני מכיר כאלה שכן נשארו בקשר אז זה אפשרי אבל גם הרבה שניתקו קשר לגמרי אז בינתיים תנסי לשמור איתם על קשר, להתעניין בסיפורים שלהם. וכשתתגייסי יהיו לך עוד דברים לדבר איתן עליהם ולשתף אותן בסיפורים שלך. עוד משהו שהבנתי אחרי כמה זמן בצבא זה שככה זה. עברתי מסגרת, כמו שפעם הייתי בתיכון עכשיו אני בצבא. והכרתי אנשים מקסימים שם והם נהיו החברים הקרובים שלי אז את תכירי חברים בצבא, אל תדאגי! תנסי להיות בקשר עם החברות האחרות שלך, כי זה כיף שיש חברים גם מחוץ לצבא רק אל תצפי שזה יהיה כמו קודם שלא תתאכזבי אם זה יהיה אחרת. וד"א, לאיזה תפקיד את מיועדת?

בשלולית

New member
תודה על הניסיון לעודד..באמת!

אבל זה לא שאין להן זמן... אחת יוצאת יומיות אחרי 3 שבועות טירונות... ואחת יוצאת חמשושים כל הזמן.. אחרי 10 ימים של טירונות... כשאני אתגייס אני אצא 11\3 ואני בכלל לא אצליח להתקרב אליהן - אם זו הייתה הכוונה שלך. אולי יהיה לנו נושא משותף ואני יותר אבין אותן אבל אני לא אהיה שם בכלל... הן יצאו הרבה ואני אהיה זו שאין לה זמן. ואני מיועדת למודיעין - האזנות בערבית. אפשר להגיד שזה בטוח כבר ב100%. ורק בגלל זה אני מתחילה לחשוב על זה לעומק... ולהתחרט. כי זהו, זה בטוח, אני בתפקיד הזה!... לא אכפת לי שיספרו על עצמן.. אבל שיתעניינו.. אחת מהן עוד איכשהו פסדר... אכפת לה יותר כזה... אבל השניה - שאני מרגישה שהיא חברה יותר טובה שלי כזה, בכלל לא מעניין אותה מה איתי... (עאלק יותר טובה..)

RVD18

New member
אל תלכי לזה!

הייתי איתם חצי שנה בבסיס, ראיתי מה הם עושים. אם תרצי אני אספר לך במסרים.

בשלולית

New member
על איזה בחור?

ידיד שלי? חחחח דיברתי על הכינוי! חחח "והאמת שדיי התלהבתי ממנו" === מהכינוי!

בשלולית

New member
האמתתתתת

אני לא אכחיש ואומר שגם ממנו לא מעט התלהבתי!!! נדלקתי לו על הטוסיק- הריי אני טיפוס של טוסיקים... אך איזה בייביפייס יש לוווווווווווווווו טוב. מספיק. השרשור לא על זה... חחחחח אני אשלח לך תמונה שלו בפרטי אם תרצי חחחחח

הדס מקסימה שלי,

חבל לי שהחברות שלך מגעילות כ"כ ושלא מקשיבים לך... ואת יודעת שאני תמיד כאן אם את צריכה! וסתם בין דרך שלי להסתכל על הקטע הזה של חברים וחברות: המון אנשים בחיים שלך יבואו וילכו. המון.... גם כאלו שהיו החברים הטובים שלך, בסופו של דבר את כן תמצאי את הבן אדם היחיד או את הכמה אנשים שהם באמת חברים שלך וילוו אותך כל החיים. אני מצאתי לי איזה 3 וזהו,טוב לי איתם. גם את תמצאי מותק! בקשר לזה שלא בא לך להתגייס לתפקיד שלך... אני בטוחה שיש דרך לצאת מהברוך... אולי תעשי שירות לאומי. אני כנראה אעשה... יש שירות לאומי לבנות חילוניות... וסתם תני לעצמך חיבוק כי אני אוהבת אותך! :)

בשלולית

New member
חחח תיארתי לעצמי שזו את....

לא הבנתי מי מצהיר על אהבתו אליי ככה
שומעת.... חברו תשלי לחא "כ"כ מגעילות" כמו שאת אומרת... כאילו... אפשר טיפה להבין אותן... הן בקטע של ההתרגשות... לא יודעת יכול להיות שסתם כתבתי את השרשור ברגע של עצבים.... והמממ אני לא יודעת אם אני באמת אצא מהתפקיד הזה.... עד שלמדתי 5 יחידות ערבית... מה? נזרוק לפח? בלעחס.... :-\ תודה לכולם ...

למעלה