אז ככה זה יהיה כל הזמן?

בשלולית

New member
טוב אז הבעיה היא כזאת....

דבר ראשון - אני ואחותי התאומה מתגייסות לאותו תפקיד. לא בא לי להוסיף. אני רק אגיד שאני ואחותי - (התאומה!!!!!) כל החיים ביחד......... אתם יודעים בטח איך זה... בכל דרך אנחנו הולכות יחד ... עכשיו... יחד עם העובדה שאנחנו לא מסתדרות... ובכלל אי אפשר לקרוא לזה חברות... זה עלול דיי לעצבן שגם בצבא נהיה באותו דבר בדיוק. אך נראה לי שזה פרט קצת יותר שולי למה יש הרבה אנשים בצבא ויש איזשהו סיכוי שבשירות עצמו לא נהיה בכלל באותם בסיסים. (כבר ביקשנו את זה..) דבר שני.... אני מפחדת מהתפקיד. חשוב להדגיש שאני לא מפחדת מהגיוס, כמובן שאני אתרגש לקראתו ויהיו לי פחדים וחששות.. אבל כרגע זה בכלל לא קשור. אני מפחדת מהתפקיד עצמו . אני הולכת להיות מאזינה. להתגייס... לעשות טירונות 01 נראה לי או אפילו 02... במשך 3 שבועות או 10 ימים. אחרי זה לשבת בקורס (קשה!) במשך חצי שנה מ8 בבוקר עד 10-11 בלילה וללמוד! באמצע יש הפסקת צהריים והפסקת ערב כזה..... המממ אחרי הקורס אני אתחיל את השירות שכולל משמרות של 8 שעות (בוקר, צהריים או ערב) שבהן יושבים עם האוזניות ומאזינים...... במשך 8 ש ע ו ת!!!!! וככה במשך שנה וחצי...... חשוב (מאוד ) לציין... שבמשך הקורס אני יוצאת 11\3... 11 יום בבסיס ..3 ימים בבית... ובשנה האחרונה של הגיוס.... (ז"א שנה אחרי הגיוס שלי...) אני אצא 10\4... - משמע - לא הבדל רציני - ויציאות דפוקות. יכול להיות שהיציאות פחות יהוו לי בעיה אחרי שאני אתגייס כי אני כן מאמינה שבצבא מה שעושה את הגיוס שלי ואת השירות שלי הוא החברה בבסיס. ויכול להיות שדווקא יהיה לי מאוד כייף. בכל מקרה, אני ממממש אבל ממש לחוצה מהעובדה שהקורס - והשירות - כל כך אינטנסיביים..... וכן.. ידעתי את זה קודם ... אבל כנראה שלא ממש התעמקתי בנושא ועכשיו כשזה מתקרב (עוד 4 חודשים) אני מתחילה לחשוב... ונוסיף על הדילמה. אני יודעת שאני לא אחתום וויתור עכשיו.. יש לי הרגשה שזה יהיה טיפשי - כי להתגייס לכלל צהלי זה מפחיד. ואני גם חושבת שמאודדדד חבל לזרוק 5 יחידות ערבית לפח... רצית שאני אספר... שאי בתוצאות
חחחח (במילים אחרות - סליחה על האורך..)

נושאת בתוצאות

האמת לא מבינה בזה כלום. במשך המון שנים הייתה לי חברה הכי טובה שהייתה לה אחות תאומה, היינו יחד כל החיים, אני יודעת מה זה שכל החיים הולכים יחד ואני יכולה לתאר לעצמי שנמאס לך, איך יצא כזה דבר ששתיכן באותו תפקיד? נשמע קשה מאוד קורס כזה, חצי שנה זה זמן לא קצר מנסה לעודד ולא מצליחה, הא?! טוב, אני מניחה שעדיף את זה על כלל צהלי וחוץ מזה כשיש גיוון, כלומר שלא עושים אותו הדבר שנתיים רצוף אז ה עובר בקלות יותר, כלומר- בהתחלה תספרי את החצי שנה ואז כאילו יתחיל שוב משהו חדש, עוד משהו להסתגל אליו ולהתרגש לגביו. זה נשמע אבל שלא מעניין אותך להאזין בכלל 8 שעות ביום, אז למה בחרת את זה? גם בכלל צהלי הכל תלוי באנשים, לא? טוב, לא יודעת, לא נראה לי שאני עוזרת ממש חמש יחידות ערבית בכל מקרה לא זרקת לפח, את ידועת ערבית! וחמש יחידות חייבים לעשות במשהו...בלי קשר לעתיד. אני עשיתי 10 יחידות מורחב במשהו שקשור למקצוע שלי וחמש שלא אבל ממש עניינו אותי, לא כל אחד יודע מה הוא יעשה כל החיים כבר בתיכון. ובלי קשר לצבא, ערבית יכולה לשמש אותך בתחומים רבים. אל תרגישי חייבת כלום. את לא בעעעע אין לי מושג כבר מה הקשר בין כל מה שאני אומרת

ChilD SouL

New member
אהמ...

את מעדיפה להיות בתפקיד שאת יודעת שיהיה לך קשה ורע בו מאשר לוותר ולהתגייס בכלל צה"לי
אם את בתפקיד מודעיני סימן שיש לך נתונים גבוהים, אני דיי בטוחה שיתחשבו בנתונים שלך ויציעו לך תפקיד טוב ביום הגיוס. במידה ואת מתגייסת בסופו של דבר לתפקיד של מאזינה ואת רואה שזה קשה ועושה לך רע - את תמיד יכולה לנסות לפסול מקצוע ולבקש מקצוע שבו את מעוניינת. לא בטוח שיאשרו וגם אם כן, זה בטח יקח המון זמן - אבל זה אפשרי. גיוס נעים.

למעלה