נושאת בתוצאות
האמת לא מבינה בזה כלום. במשך המון שנים הייתה לי חברה הכי טובה שהייתה לה אחות תאומה, היינו יחד כל החיים, אני יודעת מה זה שכל החיים הולכים יחד ואני יכולה לתאר לעצמי שנמאס לך, איך יצא כזה דבר ששתיכן באותו תפקיד? נשמע קשה מאוד קורס כזה, חצי שנה זה זמן לא קצר מנסה לעודד ולא מצליחה, הא?! טוב, אני מניחה שעדיף את זה על כלל צהלי וחוץ מזה כשיש גיוון, כלומר שלא עושים אותו הדבר שנתיים רצוף אז ה עובר בקלות יותר, כלומר- בהתחלה תספרי את החצי שנה ואז כאילו יתחיל שוב משהו חדש, עוד משהו להסתגל אליו ולהתרגש לגביו. זה נשמע אבל שלא מעניין אותך להאזין בכלל 8 שעות ביום, אז למה בחרת את זה? גם בכלל צהלי הכל תלוי באנשים, לא? טוב, לא יודעת, לא נראה לי שאני עוזרת ממש חמש יחידות ערבית בכל מקרה לא זרקת לפח, את ידועת ערבית! וחמש יחידות חייבים לעשות במשהו...בלי קשר לעתיד. אני עשיתי 10 יחידות מורחב במשהו שקשור למקצוע שלי וחמש שלא אבל ממש עניינו אותי, לא כל אחד יודע מה הוא יעשה כל החיים כבר בתיכון. ובלי קשר לצבא, ערבית יכולה לשמש אותך בתחומים רבים. אל תרגישי חייבת כלום. את לא בעעעע אין לי מושג כבר מה הקשר בין כל מה שאני אומרת