כל כך מוצא חן בעיני הרעיון של... החמסה. מעולם לא חשבתי עליו. חמסה תלת-מיימדית מהממת. משהו משהו.
י יקנעמית New member 4/3/06 #24 כל כך מוצא חן בעיני הרעיון של... החמסה. מעולם לא חשבתי עליו. חמסה תלת-מיימדית מהממת. משהו משהו.
Ƒ ƒan†a New member 4/3/06 #20 יופי של עבודות... וראיתי ששמחת להארות אז אתן אחת בחמסה אם את רוצה שהמשטח יהיה אחיד ושלא יראו שיש גבהים שונים תעברי עם מערוך או כוס זכוכית על הכל ותחליקי את פני השטח ואחרי זה תחתכי את השאריות שאת לא צריכה אבל אחלה של עבודות והנריות ממש חמודות
יופי של עבודות... וראיתי ששמחת להארות אז אתן אחת בחמסה אם את רוצה שהמשטח יהיה אחיד ושלא יראו שיש גבהים שונים תעברי עם מערוך או כוס זכוכית על הכל ותחליקי את פני השטח ואחרי זה תחתכי את השאריות שאת לא צריכה אבל אחלה של עבודות והנריות ממש חמודות
ג גלית35 New member 4/3/06 #30 תודה ƒan†a וכן אני יודעת אבל פה../images/Emo20.gif בכוונה רציתי לעשות את זה ככה, גם בגלל שגלילים יבשים וכבר קרה לי שעברתי עם מבחנה והם נשברו והתפוררו על מהשטח.
תודה ƒan†a וכן אני יודעת אבל פה../images/Emo20.gif בכוונה רציתי לעשות את זה ככה, גם בגלל שגלילים יבשים וכבר קרה לי שעברתי עם מבחנה והם נשברו והתפוררו על מהשטח.
Ƒ ƒan†a New member 4/3/06 #36 אהה אוי זה מבאס ../images/Emo10.gif אבל חיממת את הגלילים לפני שפרסת אותם? ז'תומרת גלגלת אותם קצת?
N nulichi New member 4/3/06 #32 הכל מקסים, והמגנטים- מסכימה עם מה שאמרו, הם כל כך יפים, מיוחדים ומקצועיים שממש חבל שהם "רק" מגנטים.
N nulichi New member 4/3/06 #35 איזה כיף שחוזרת המוזה ../images/Emo13.gif עבודות יפות מאוד, אהבתי את החמסה ובעיקר את הסיכות.
א אוסף פרטי New member 4/3/06 #37 איזה ה ../images/Emo59.gifנהדרת.הכל כל כך מוצלח והעיקר שהמוזה חזרה ובגדול