אז ככה צליל

אז ככה צליל

אני רוצה להתחיל ללמוד בשנה הקרובה (אוקטובר), אני רוצה להתחיל להיות עצמאית ולעזוב את הכן כמו שקוראים לזה, ולחפש עבודה בחיפה שזה המקום שבו אני רוצה להתחיל ללמוד ולעבוד בו. אני כרגע בחיפושים והייתי רוצה לדעת אם זה צעד נכון לעבור לשם ואם אני ימצא עבודה ואם בכלל התחום שבחרתי מתאים לי. תודה

צ ל י ל 8

New member
היי לנצח ../images/Emo13.gif

מכיוון שאני בעוד כמה דקות יוצאת מהעבודה, אני אתן לך את תגובתי בערב. אני בטוחה ששאר הבנות כאן בפורום ישמחו לעזור אולי עוד לפני.

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב לנצח ../images/Emo103.gif

נתחיל קודם עם המעבר כי לפי השאלה שלך נראה שזה הכי מציק לך. תעשי פריסת שאלה כזו: האם כדאי לי לעבור לגור בחיפה מחודש אוקטובר? ודרך אגב, אנא אימרי באיזה עיסוק את רוצה להיות עצמאית..

אני רוצה לעבור לפני אוקטובר

אני רוצה שהמעבר יהיה כמה שיותר זריז. כל המקומות שפניתי אליהם לגבי הלימודים מסתבר שלא פותחים את החוג שאני רוצה אז אני יוותר על זה. המקצוע שלי הוא מזכירה בכירה ומנהלת חשבונות 2. אני הייתי מעדיפה למצוא עבודה ואז לעבור. מקווה שלא השתגעת והבנת אותי תודה

צ ל י ל 8

New member
השאלה היא:

האם את רוצה לבכל מקרה לעבור לחיפה (ולמה דווקא לשם?) או רק אם מתצאי שם מקום עבודה? באיזה תחום של מקצוע את מעדיפה לעבוד מבין השתיים שציינת?

ככה

אני כבר המון זמן רוצה לעבור לגור בחיפה וברור שאני יעבור רק אם תיהיה לי עבודה כי אחרת אני לא יוכל לממן את הדירה. תאמת שבמזכירות יש לי ניסיון רב יותר בהנהלת חשבונות בכלל ואין לי רק למדתי ולא יצא לי לעבוד בזה. ולמה חיפה כי אני מתה על המקום הזה מאז ומתמיד.

צליל שאלתי ככה מקווה שזה בסדר

גם. האם כדאי לי לעבור לגור בחיפה בחודש הקרוב? האם - מיזוג כדאי - עשרה מטות לי - שש חרבות לעבור לגור - מלך החרבות בחיפה - הקוסם בחודש הקרוב? - אביר המטבעות סיכום - שבע גביעים. מקווה ששאלתי נכון, מה בקשר לעבודה איך לשאול את זה?

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת שכדאי דווקא להתחיל עם

מה הפוטנציאל שלי למצוא עבודה בחיפה ב-3 החודשים הבאים? 6 קלפים+קלף סיכום כי הרי אמרת שאם לא תהיה לך עבודה, ממילא לא תעברי לגור שם. הנושא התעסוקתי נראה לי בחשיבות קודמת.

את צודקת ויצא לי ככה

מה - ארבע חרבות הפוטנציאל - שישה גביעים שלי - מגדל למצוא עבודה - מוות בחיפה - צדק ב-3 החודשים הבאים? - מרכבה סיכום - אס הגביעים

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo110.gif

מה - ארבע חרבות הפוטנציאל - שישה גביעים שלי - מגדל למצוא עבודה - מוות בחיפה - צדק ב-3 החודשים הבאים? - מרכבה סיכום - אס הגביעים 6 גביעים אכן מעידים שזה מין "חלום ילדות" שלך. הבעיה היא שאני לא רואה פוטנציאל משמעותי למציאת עבודה בתחום הזמן הנשאל. האם את עובדת היום? (נראה שלא..). בכל אופן, עפ"י הפרישה לי נראה שיהיה לך קשה קצת למצוא שם עבודה, לפחות לא ב-3 החדשים הבאים. המצב יהיה תקוע. וביננו, כל המצב בשוק תקוע, כך שאני לא מתפלאת.. לדעתי, תתחילי לחפש כי אולי זה יקח קצת זמן עד שתמצאי.. נסי למצוא עבודה במשרדים של עורכי דין. ואגב, מאוד יכול להיות שבמקום העבודה (לכשתמצאי אותו), את עשויה להכיר גבר חדש ואהבה חדשה. שווה, לא

זה שווה מאוד מאוד

לא אני לא עובדת כרגע, והשוק על הפנים. כבר התחלתי לשלוח פקסים. עכשיו מה בקשר למעבר את רואה את זה כצעד נכון

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo110.gif לגבי המעבר עצמו

האם - מיזוג כדאי - עשרה מטות לי - שש חרבות לעבור לגור - מלך החרבות בחיפה - הקוסם בחודש הקרוב? - אביר המטבעות סיכום - שבע גביעים. אני חושבת שלא כדאי. אל תהיי נמהרת מדיי ופזיזה. כמו שאת אמרת, קודם תבדקי אפשרויות תעסוקה ורק אז תעברי, אחרת יהיה לך מאוד קשה. בכל מקרה אני חושבת שתהיי זקוקה לקצת עזרה (אולי מההורים). המעבר לחיפה עצמה יהיה לך ממש טוב (טוב נו, זה הרי חלומך...). אביר המטבעות בא לאמר שיתכנו קשיים בחודש הקרוב, מה שמחזיר אותנו לפרישה הקודמת שקצת מראה על קשיים במציאת עבודה כרגע. אני חוזרת ואומרת, חיפה היא אולי מקום חלומך, אבל תתני לזה לגרום לך לחזיונות שווא. ממש אל תעברי לשם כל עוד אין לך עבודה. אני חושבת שאת קצת "נעולה" על המעבר ומאוד היית רוצה לעשותו, אפילו בלי לבחון את כל האפשרויות. היזהרי. מה דעתך?

את כל כך צודקת

אבל הבעיה כזו. אם כל מה שעברתי לאחרונה, אני רוצה לצאת מהבית של ההורים ולגור לבד או עם חברה. אני ממש נעולה על זה ואני לא יודעת אם זה טוב או לא. איך אני יכולה לבדוק אם יש מצב שאני ימצא עבודה בכלליות ויעזוב את הכן של ההורים. תודה

צ ל י ל 8

New member
לגבי עבודה בכלליות

ניתן לעשות פרישה: מה עליי לעשות כדי למצוא עבודה בתחום המזכירות בחודשיים הבאים? 6 קלפים+קלף סיכום. את הפרשנות אני אתן רק מחר כי אני הולכת לישון. לילה טוב

יצא לי ככה צליל

מה - ארבעה גביעים עליי - שתי חרבות לעשות- אס המטות כדי למצוא - שישה מטבעות עבודה בתחום המזכירות - מלך המטבעות בחודשיים הבאים? - עשרה מטות סיכום - מלכת המטבעות

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה - ארבעה גביעים עליי - שתי חרבות לעשות- אס המטות כדי למצוא - שישה מטבעות עבודה בתחום המזכירות - מלך המטבעות בחודשיים הבאים? - עשרה מטות סיכום - מלכת המטבעות 4 גביעים מראה אותך שמישהי שקצת חיה באופוריה ולא ממש מחפשת עבודה. מה עליך לעשות? להחליט שמעכשיו את בוחרת לעשות צעד לעבר חיפושים הולכים וגוברים. יש סיכוי טוב למצוא עודה בתחום המדובר, אבל כנראה לא בחודשיים הקרובים. זה לא אומר שעלייך להפסיק לחפש, אלא חפשי בידיעה שזה לא הולך להיות כ"כ קל. אין ספק שבסופו של דבר תמצאי עבודה שתחזיק אותך לתקופה ארוכה.

אני מחפשת כניראה שלא ממש

אני שולחת ים פקסים אבל אף אחד לא חוזר. אני מקווה למצוא משהו בקרוב מאוד כי אני משתגעת כבר. יש אפשרות לשאול מה צפוי בזוגיות בחודשים הקרובים? תודה רבה

למעלה