אז ככה צליל

אני אומר לך דבר אחד פשוט

גברים זה יכול להיות דבר רע לפעמים. שאת עם מישהו כולם נעלמים ברגע שאת לבד כולם חוזרים. יש שני אנשים כרגע בחיי שיש לי רגש אליהם. זה בחור אחד שיצאנו ניתקנו את הקשר ועכשיו הוא חודש ועוד בחור שהכרתי לפני שלושה שבועות בערך. שניהם מראים סימנים. ההילבטות היא מי יותר מתאים או יותר נכון אם מי מהם יש סיכוים טובים יותר. אחד הוא בישן מאוד והשני לא, אני משתגעת מכולם כבר ובטח גם את כבר השתגעת.

שאלה קטנטנה אחרונה

מה- עשר חרבות עלי- מלכת הגביעים לעשות- אס המטבעות על מנת לקדם זוגיות בחיי- אס החרבות בחודש הקרוב- אביר המטבעות סיכום - מלך החרבות יום טוב לכולם

צ ל י ל 8

New member
תשובה קטנטנה אחרונה ../images/Emo13.gif

מה- עשר חרבות עלי- מלכת הגביעים לעשות- אס המטבעות על מנת לקדם זוגיות בחיי- אס החרבות בחודש הקרוב- אביר המטבעות סיכום - מלך החרבות גם כאן אס המטבעות מעיד לדעתי שתמצאי בחור כשתתחילי במקום עבודה מסודר. אביר המטבעות חוזר אילנו שוב ומודיע שאים תזוזה דימה בחודש הקרוב. כנראה בגלל שגם לא תמצאי עבודה אז
שני הבחורים אינן מתאימים והקשר שלך איתם לא יהיה לזמן ארוך. כדאי לחפש עבודה, לא

בטח שכדאי אם לא בשביל העבודה

אז בשביל הגבר
את רואה אם הוא יהיה חתיך, צעיר ועשיר
טוב תודה רבה לך. נקווה שנמצא עבודה וגם חבר. יום טוב

../images/Emo57.gifעכשיו גם האקס שבחו"ל חזר

הוא התחיל לדבר איתי שוב אני מרגישה משוגעת מכל הגברים האלו כבר
.

גב

New member
הי לנצח../images/Emo24.gif

קחי נשימות ארוכות ועמוקות... את לא חייבת להחליט שום דבר. תהני. אם לא היה אף אחד היית בוכה שמשעמם (נכון או לא?!). תני להם להשתגע ממך. את המרכז והם סובבים סביבך, לא להיפך.

את צודקת

אבל איך יודעים במי לבחור????? את האמת שאת האקס אני הכי אוהבת כי איתו היה לי משהו שלא יהיה לי עם אף אחד הבעיה היא שהוא בחו"ל וצריך להגיע לפי מה שאני יודעת עוד שלושה חודשים רק לארץ והוא גם לא נותן תשובות חד משמעותיות כתבתי לו שאני רוצה שהוא יהיה החלטי ויגיד מה הוא רוצה לפי זה אני ידע. את יודעת מה אני רוצה אחד רק אחד בלי כל השגעון של כולם מסביב אבל את האמת זה כיף שיש המון מחזרים. יום טוב ותודה אגב מזל טוב על האדום

למעלה