אז ככה.

StrengthHonor

New member
אז ככה.

אני חושב שהגיעהזמן לדיוןמפלצת אז אני חייב לומר משהו קטן: "כל השטויות של הירוקים האקטיביסטים זה בולשיט הם עושים את זה רק כי זה באופנה והם בני נוער משועממים ממשפחות ממעמד בינוניגבוהה , או כמו ששוטרים היו מרגיעים עוברי אורח בשנות ה70 "תתעלמו מהמפגינים ההיפים , ותנסו לסבול את הריח הם לא אוהבים להתקלח(אתם יודעים כמה זה מגדיל את טביעת הרגל של הCO2 שלי???!! לא בא בחשבון)" מה שצריך לעשות זה: אנרגייה: 1. לגמור את כל הנפט בסבבה ובפנאן 2. לקחת דוגמה מצרפת ובנות כורים גרעיניים כך ש85% מהאנרגייה שלנו באה משם 3. למשוך את כל המימון הממשלתי מכל תחומי הבולשיט כמו תאי גזע (במיוחד כשיש שמאלאן בשלטון והוא עושה דוואינים ומחלק כספי מסים לחרא הזה) ולהשקיע בננוטכנולוגיה ( בעצם הענף שעלה תאי הגזע יושב עליו) 4.כשיגמר הנפט לבנות בסיסים עלהירח ולהתחיל לכרות משמה את המימן שישלח בחזרה לכדור הארץ כדי שיהיה עוד מה לשרוף(הסינים עושים את זה כבר עכשיו) 5.להטיל מסים כבדים על ייצור אתנול כדי לגמור עם מחסור במזון אחת ולתמיד(לך היפי ירוק יש מכונית על אתנול שאתה מרגיש איתה נעלה מוסרית עם הבורגר סויה שלך שגודע לך את הבייצים , אבל איפהשהוא באפריקה ילד אחת מת מרעב בגלל שסבסדו את התירס שמשמש לייצור של זה על חשבון משהו שאפשר להאכיל בו אנשים) ובעצם הביודלק היחיד שיש לו מקום זה זבל אורגני ואצות , כל מה שצריך אדמה בשביל לגדל זה שטויות של היפים שהאגו שלהם הורס את האנושות. 6.מכירים את הצינורותהאלה ששמים באוקיאנוס והם יוצרים אנרגייה ע"י הבדלי הגובה בין גלים? זה נשמע מעניין. זה יכול ליצור לא קצת אנרגייה! (לעומת החרא של הרוח והשמש נכון לעכשיו) 7. הידעתם ששטח הפנים של מה שאתם רואים עכשיו זה פחות או יותר החלק מהשמש שממנו יוצא כל האור שפוגע בכדור הארץ? אפשר לשלוח מפרס קרוב לשמש שיוכל להחזיר את האור הזה בצורה ממוקדת לדוגמה כדי לשמש כמקור כוח לטיסות בחלל כדי לכרות מימן מהירח כדי לשרוף אותו לעצבן היפים(אדי מים , תוצר השריפה של המימן זה גז חממה חזק בהרבה מCO2!) כלכלה: 1. יש לשים ערימות זבל גדולות במיוחד במקומות נידחים שכוללות את כל החרא המתכתי והפלסטי , יום אחד עוד כמה עשורים זה יהיה כמו מכרה גדול של חומרי גלם , אין טעם למחזק את זה עכשיו אם בזמן שזה רק יתחיל ליצור בעיות זה גם יהיה מקור הכנסה! (קיצר 90% מהמחזור זה עוד שטויות ממתיות של כבשים ירוקות שהורסות את העולם) 2.החברות של הסלולארי תפסו פה בארץ את הציבור על ה***ים עם המחירים והתעריפים והשטויות שלהם. מה נעשה עם זה?? 3. צריך ארגון שבונה בתים לנזקקים , נפרק את האמא של עמידר הממשלתית הסוציאליסטית ונקים במקום זה ארגון קהילתי שלא דופק אנשים בבירוקרטיה! מה גם זה יתן לכמה בני נוער עבודה נחמדה בבנייה , עדיף על תאילנדים וערבים. 4. אם כבר אז שיבנו את העסק ביהודה ושומרון כדי לעצבן את הסוציאליסטים שבד"כ שמאלאנים עוד יותר. כמו שכל הארגונים האנטיישאליים אפילו הנאצים שמים על עצמם תג זכויות אדם(של פלסטינים) ככה גם אנחנו נעשה פוזות. 5. אם כבר מדברים נגד סוציאליזם , צריך לשחוט את הפרה הזאת ולשרוף את האמא שלה כי יש בה פראון ואם נאכל אותה נדביק את עצמינו בפרה המשוגעת , עזרה כלכלית לחולים , ניצולי שואה וקשישים , ילדי חסרי בית זה יפה והכל וזה יהיה , אבל את כל המגזרי מגיע לי שאוכלים הפליות מתקנות שאנשים אחריים ופרודוקטיביים מבשלים(קרא: ערבים,נשים,חברים של אולמרט,חרדים ועצלנים אחרים) נקח מהם את הגלגל אוויר ונזרוק אותם למיים כמו כולם , ותוך שנייה תראו אותם שוחים , את הגלגל נתן לאתיופים למשך איזה 5 שנים לפני שנשרוף את האמא שלו איפה ששרפנו את הפרה החולה. מה שמגיע לאנשי המגיע לי מגיע גם לאחרים , ומה שלא לא. וזה רבותי אפילו לא נקרא קפיטליזם כי לא מתעסקים בקפיטל , זה נקרא קומוניזם כי נותנים לקומונה כוח ומפסיקים לדלל את האמצעים שלה עם מסים וחרא אחר, ואני קומוניסט, אם כי קומוניסט כחול. ולא במובן השני שרוסים חושבים עליו. 6.אם כבר יש משהו אחד שמגיע לתת לממשלה כוח כלכלי בו זה בניית תשתיות לאומיות , וגם רק זה אם הם יצליחו בו באופן יפה ובלי קיסמי שחיטות וספוגי בירוקרטיה בין גלגלי השיניים , צריך לבנות רגבת עילית ותחתית בערים בצורה המרחק המקסימלי שאדם צריך ללכת בין שני תחנות הוא 2 קילומטר בממוצע. 7. אם כבר מישהו הגה פה רעיון של כפיית תעריפים בדירות בת"א , לפח חביבי. 8. צריך לבנות עוד גורדי שחקים במיוחד כאלה של 400 מטר מסביב לנתב"ג , או שלא , אבל עדיין. טוב זה מה שיש לי כוח לכתוב עכשיו , בקרוב עוד.

StrengthHonor

New member
המשך:

תזונה ואורח חיים: 1. אם יותר אנשים ילכו לאתר שבחתימה שלי וילמדו משהו , יהיו פחות שמאלאנים ירוקים בעולם. 2. אני חושב שהתקשורת שוטפת לאנשים את המוח קצת יותר מדי לגבי מבנה הגוף האידיאלי בין עוד כמה דברים אחרים , בכל אופן זה לא ממש משנה כי כמשקל נגד יש עוגיות שוקוצ'יפס בסופר מה שסבא שלכם היה יכול לראות רק אצל העשירים בחגים. 3.כל הצמחוניים מקבלים המלצה ללכת לאתר משרד הבריאות ולראות מה הם חושבים על מוצרי סויה, הFDA האמריקאי חושב אחרת , אבל זה גם נחשב למוסד הכי מושחט באמריקה. בכל אופן האמת נמצאת איפהשהוא באמצע , אם לוקחים בחשבן את המיליונים שיצרני סויה משקיעים במחקרי יחצנות (זהו צמח של חקלאים עצלנים עם קומביינים גדולים במילים אחרות : תאגידים) , אלךו לא חדשות טובות לאוכלי הבשר כי בבשר של השניצלים וההמבורגרים מוסיפים 30% סויה , והפרות מילא אוכלות את החרא כדי להשמין אותן (כבר הזכרתי אסטרוגן זול מאיפה כל הצמחוניים חושבים שההורמונים שהם כ"כ אוהבים לציין שיש בבשר מגיעים?? מחלקים לפרות גלולות נגד הריון על המשקל כן?)ולהפוך אותן לפסיביות לפני השחיטה אבל מצד שני זה גם אומר שכן הראיות נגד סויה לא ממש יכולות לבוא מחברות מזון מן החי. אם אתם עדיין צמחוניים אני מציע לעבור לאכול קטנייה אחרת בתוספת דגן(כמו שיבולת שועל) כתחליף חלבון , ואל תשכחו את האבץ והB12! או אוכלם טבעיים בריאים שכמותכם! 4. באותה סקלה של סויה , דיי לאכול חרא מחומם בפלסטיק תאמינו לי אין שום דבר טוב בזה מאותה סיבה כמו סויה החומרים דיי דומים בהשפעותיהם , אבל מי יאמין למחקר שפלסטיקים בדם בריא ומוריד כולוסטרול ובלה בלא ומילא הורגים את העופרות מתכות באופן לא הומני אז זה רק מוסרי להשתמש בפלסטיק , אף אחד. 5. אם כבר מדברים על כולסטרול , הידעתם שמזונות "ללא כולסטרול" זה הונאה אחת גדולה? למרות שיש נמידע מדעי בדיוק לסיבות שגורמות רמות LDL גבוהות בדם , אין עדיין קשר לכולסטרול באוכל וLDL בדם , הקשר היחיד שבוצא היה בניסוי שעשו על ארנבות(או צמחוני ירוק יונק סויה , אין הבדל) בכל אופן המסקנה היחידה שאפשר לקבל מהניסוי הזה הוא שמטבוליזם של חיות שונה מזה של האדם ומי שעשה את הניסוי הזה ס"הכ רצה להתעלל בארנבות ולעשות קיצור דרך לתואר שהוא לא יכל להגיע אליו בלמידה שהוא תכנן ניסוי דפוק כזה , אבל ככה זה היה בשנות ה70. 6.אם כבר מדברים על שטויות ששנות ה70 הדביקו לתודעה שלנו דבר אחד בולט מעל הכל בנושא האימונים , התעשייה שיונקת כסף מאלפי נשים בארץ ובעולם , היוגה והפילאטיס , הראשון הומצא ע"י היפים שבאמת לא ידעו מה זה אבל זה הלך עם הפוזות שלהם, והשני איזה אחת לקחה מתוכנית ריהביליטציה לחיילים במלחמת העולם השנייה ניפחה את זה במיתוסים שהופרכו מדעית(הורדת שומן נקודתית , עיצוב שרירים) ועשתה מזה תעשייה של מיליוני דולרים , זה "מדבר" לנשים כי אפשר להתאמן באופן "מעודן" ולא לזיע ולהתלבש יפה ולהתאפר ו... להגיע לבית חולים עם פצע בעמוד השדרה שאפילו מרים משקולות אולמפי שיכור לא היה מקבל וזה אני אומר מהתבוננות במי שאני מכיר שהולכות לדברים האלה. בקיצור כמו כל זבל היפי , לפח. 7.מסקנה : נהג משאית חי חיים יותר בריאים מרוב נשות הגרנולה והזכרים שלהם מ.ש.ל. ישראל: 1. הניאו שמאלאנים(אלו שבאו אחרי שבגין ניצח בבחירות ב77) נכשלו בכל תחום , השנים האלה הם השנים שהאוויר יוצא מהבלון. 2. הסכנה הכי גדולה לחיים בישראל באה לא מאיראן אלא מהלחץ הבינלאומי לוויתורים לפלסטינים והערבים של 48 שגם הם , פלשתינים , החרדים בסופו של דבר יהפכו להיותר מודרניים ופרודוקטיביים ברגע שהם יבינו שאי אפשר להקים חומה בגובה של 20 מטר מסביב לשכונות שלהם וגם שתהייה לה תקרה וחובשי הכיפה הם מן מגזרים המועילים ביותר לארץ , רבה יותר מהצפונבונים. המשוואה פשוטה: אם אין רוב ציוני בארץ , אין מדיניות ציונית דמוקרטית בארץ. המגמה עכשיו היא לא לטובתינו והיא מאיצה יותר ויותר , אלא אם כן יקרא נס משהו אחר חייב לקרות שיעצור אותה ותקראו לזה מה שתקראו לזה אבל אם אתם לא והבים את האמת הפשוטה הזאת אזי נצתרך להשתיק אותכם כמיעוט של גחלילית מול זרקור ולעשות הכל בעצמינו, הכל , פירושו עידוד הגירה חוקי אזרחות והסדר עם הירדנים\פלשתינים מי שיבוא קודם. בכל אופן צריך לשים את הראש לתוך התחת ולהתכסות בסמיכת עופרת בעובי של 5 ס"מ כדי ששום ראיות על האמיתות הכואבת של המצב לא תחלחל. הימין בארץ ברובו לא מונע ממניעים דתיים אלא לאומיים , אז כל רושם של הגיון מול דת כבר מילא נעלם , אין הרבה טעם לנסות להחזיר אותו 3. המרכז (קדימה בלי אולמרט) הוא השמאל הלגיטימי של המדינה , מה שמעבר לזה לא מייצגים אתל האינטרסים של ישראל והישראלים ומחזיקים אותם קולות של אנשים שמצביעים להם בגלל הכלכלה או המדיניות החברתית (או שמאלאנים ירוקים היפים לא ראציונליים) עם זאת הימין הוא לא מרכז אלא עדיין ימין. נגזר מכך שהשמאל ברובו הוא אנטי ציוני שלא יכול להצהיר על כך מ.ש.ל. 4. רוב הטיעונים בעד החזרת סיני עדיין קטנים מדי לעומת מה שיכל היה להיות שלנו אם היינו סותמים לקרטר את הפה , אומרים לו שנשיא שדרדר את כלכלת אמריקה קיבינימט לא ילבין את שמו על חשבינינו ומחזירים בסוף רק חצי. מצריים לא סובלת מחוסר שטחים , הפלשטינים וישראל כן , אין סיבה שמצריים תחזיק בסיני פרט להגות רוח של גנרל קולוניאליסט בתחילת המאה20. 5. תגידו מה שתגידו אבל א. ההתנתקות כשלה ב. לא יבלנו עבור זה כלום , אפשר להיות גם בעד הרעיון המרכזי ועדיין להודות בזה , אני מאמין שאם שרון היה בריא התמונה האמיתית של התוכנית שלו הייתה מתבררת והשטויות של אולמרט ואבו מאזן לא היו עולים לשטח. הסיבה לכך ששרון לא היה בריא נעוצה בצביר הטענות הקודם, 5.אם כבר מדברים על מצב בריאותי של רה"ם אז אולמרט סובל מטיפולים נגד סרטן הערמונית , פירושו של דבר שהאנדרוגנים שלו בדם שואפים לאפס פירוש הדבר שהוא נקבה קטנה מול לבני , אם קדימה תשאר בשלטון זאתי צריכה להיות רה"ם

M e g g i

New member
הולי מוזס.. זה ארוך..

בתוך בליל הדברים יש לדעתי רעיונות טובים אך גם משפטים הזויים ולא מובנים בעליל. אני מסכימה ש:
לקחת דוגמה מצרפת ובנות כורים גרעיניים כך ש85% מהאנרגייה שלנו באה משם
צריך ארגון שבונה בתים לנזקקים , נפרק את האמא של עמידר הממשלתית הסוציאליסטית ונקים במקום זה ארגון קהילתי שלא דופק אנשים בבירוקרטיה! מה גם זה יתן לכמה בני נוער עבודה נחמדה בבנייה , עדיף על תאילנדים וערבים.
אם כבר מישהו הגה פה רעיון של כפיית תעריפים בדירות בת"א , לפח חביבי.
המרכז (קדימה בלי אולמרט) הוא השמאל הלגיטימי של המדינה , מה שמעבר לזה לא מייצגים אתל האינטרסים של ישראל והישראלים ומחזיקים אותם קולות של אנשים שמצביעים להם בגלל הכלכלה או המדיניות החברתית (או שמאלאנים ירוקים היפים לא ראציונליים)
רוב הטיעונים בעד החזרת סיני עדיין קטנים מדי לעומת מה שיכל היה להיות שלנו אם היינו סותמים לקרטר את הפה , אומרים לו שנשיא שדרדר את כלכלת אמריקה קיבינימט לא ילבין את שמו על חשבינינו ומחזירים בסוף רק חצי. מצריים לא סובלת מחוסר שטחים , הפלשטינים וישראל כן , אין סיבה שמצריים תחזיק בסיני פרט להגות רוח של גנרל קולוניאליסט בתחילת המאה20.
תגידו מה שתגידו אבל א. ההתנתקות כשלה ב. לא יבלנו עבור זה כלום , אפשר להיות גם בעד הרעיון המרכזי ועדיין להודות בזה , אני מאמין שאם שרון היה בריא התמונה האמיתית של התוכנית שלו הייתה מתבררת והשטויות של אולמרט ואבו מאזן לא היו עולים לשטח. הסיבה לכך ששרון לא היה בריא נעוצה בצביר הטענות הקודם,

JustRain

New member
אתה עושה לי בחילה

(ואם מישהו יטען שאני פוגעת - בבקשה לקרוא בעיון את ההודעות מעליי, כולל ההערות [לא נגעתי] "ערבים,נשים,חברים של אולמרט,חרדים ועצלנים אחרים", "ניסוי שעשו על ארנבות [או צמחוני ירוק יונק סויה , אין הבדל]", "זה יתן לכמה בני נוער עבודה נחמדה בבנייה , עדיף על תאילנדים וערבים", ועוד ועוד פנינים.) תגובה מפורטת לרוב הסעיפים (יש לי מה לומר על כולם, אבל רציתי לכתוב פחות ממגילה) אנרגיה: 1. יצאת מדעתך לחלוטין? הלו, לגמור את כל הנפט בפנאן? לכדור הארץ יש משאבים מוגבלים, ואם נמשיך לנצל אותם ללא שימת לב, הם לא ישארו. אז גם אם לא ממש אכפת לך מכדורה"א, צריך להיות לך אכפת מכך שלא יהיה לך איך לחמם את הבית. 2. כורים גרעיניים הם פשוט רעיון רע מיסודו. עדיף לא להתעסק עם זה וזהו. 3. אם תכרת לך רגל, לא תרצה שיצמיחו לך אותה מחדש? לכאן חותרים עם הטכנולוגיה הזו! תאי גזע הם דבר נהדר! ריפאו באמצעותם המון מחלות! 4. סיימנו להרוס את כדור הארץ, התחלנו להרוס את הירח? זה מזעזע אותי. הירח הוא דבר יפה, והוא צריך להישאר כזה, נקי מהמגע המזהם של האדם המודרני. מראה ירח מעודד נפש עצובה, ומאז שאני מבוגרת מספיק לדעת על כל הלויינים הטיפשיים שסביבו, הרבה מקסמו פג. בריאות הנפש חשובה יותר ממימן. 5."זה שטויות של היפים שהאגו שלהם הורס את האנושות" - אגו?! היפים?! אתה בכלל יודע מה אתה אומר?! הרי כל הרעיון הוא דאגה לעולם, לכדור הארץ, לסביבה! נכון, יש לי אגו, יש לי כבוד עצמי, אבל יותר חשובה לי הסביבה! יותר מאגו! כי בלי כדור הארץ, לא תהיה לי אפילו המחשבה הפשוטה ביותר! כל החיים שלי, כל עונג - פיזי או נפשי, הכל נמצא כאן. למה מפריע לך אתנול? אני לא מבינה למה אתה מתמרמר על שימוש בו כדלק! אתה רוצה שכל האטמוספירה תתמלא בגזי חממה? זה ממלא אותך באושר או משהו? אתה יודע לאיזה מצב זה יוביל! הקרחונים כבר התחילו להנמס! 7. "לעצבן היפים". הנה, הודית שאין שום היגיון בהצעה המהפכנית שלך. כל מה שאתה רוצה זה לעצבן אנשים שיש להם קצת יותר מוסריות מאשר לך. אם "נקרב מפרש לשמש" (?!), הוא ישרף, וגם אם נצליח איכשהו לעקוף את זה, אתה רוצה שהאור יגיע בצורה ממוקדת?! הלו, אור שמש חיוני לחיים! ללא אור שמש אפשר להיכנס לדיכאון רציני, צמחים לא יכולים לגדול בלעדיו, ובקיצור, אם תקרין אור שמש על נקודה מסויימת - היא תשרף. שאר הנקודות תמותנה גם כן. כלכלה: 1. י"כבשים ירוקות שהורסות את העולם" - אוף, לכל הרוחות! אנחנו מצילים את העולם! כבר אין ספק באמיתות ההתחממות הגלובאלית! היו התחממויות בעבר, זה נכון, אבל לא ככה! אם תיישם את כל השטויות שהצעת (ולפי פני הדברים, גם אם לא), לא יהיו לך עוד כמה עשורים בשביל להשתמש במכרה הפלסטיק והמתכת! אין מקומות נידחים לשים את זה בהם! המקומות הנידחים היחידים הם מקומות שנשמרו במצב טבעי, ואסור, פשוט אסור, להרוס אותם! אלו פנינים נדירות! 3. "עדיף על תאילנדים וערבים" - לא! בני נוער צריכים לנצל את הגיל הזה כדי ללמוד, כדי שיוכלו להיות אזרחים משכילים! ומה מפריעים לך בדיוק תאילנדים וערבים? לי רק מפריע שלרוב הם עובדים בעבודות מהסוג הזה. חבל שהאפליה החזקה בקושי מאפשרת להם להשתכר מדברים מכובדים יותר. 4. שוב - אתה מציע הצעה רק כדי לעצבן את מי שאתה לא אוהב! איזה ערך זה נותן להצעות ה"אינטלקטואליות" שלך? רוצה שאחליט שמתחשק לי לעשות סקס עם בנות (אני לא לסבית - אבל מתנגדת להומופוביה. זו סתם דוגמה) ולעשות את זה בכותל המערבי סתם כדי לעצבן את הדתיים? 6. אכן צריך להפוך את התחבורה הציבורית לנגישה יותר ונפוצה יותר. זה הרבה יותר נוח, חוסך פקקים וחוסך |כל כך הרבה זיהום אוויר! המטרו בפריז פשוט מדהים (הייתי רק בו, אבל יש גם את הרכבת התחתית של לונדון והרכבת החשמלית של אמסטרדם), תמיד רציתי שיעשו גם בישראל. זה נוח וידידותית לסביבה. 8. למה בדיוק אתה רוצה גורדי שחקים? בנייה לגובה היא חשובה, חוסכת המון שטח, אבל בניית גורדי שחקים לשם בניית גורדי שחקים בלבד?... תזונה ואורח חיים: 1. יש לך כמה אתרים בחתימה. ולמה בדיוק אנשים צריכים לרצות פחות שמאלנים ירוקים? כל מה שאנחנו רוצים הוא כדור ארץ נקי, בו נוכל לחיות בשלום, בשמחה ובאהבה! זו נראית לך כמו מטרה רעה? 2. אני מאד מתנגדת לאידיאל היופי שמוצג בתקשורת. יופי ומשיכה מינית הם דברים סובייקטיביים, חבל לי שאנשים מרעיבים את עצמם כדי להתאים לאידיאל טיפשי. 6. יוגה מגיעה מהודו, וזו התעלמות שמאפשרת חיבור בין הגוף לנפש. עשיתי את זה שנתיים, זה מעולה. פילאטיס זה גם נחמד, לא התחברתי מאד, אבל אני לא מבינה למה זה מפריע לך. ישראל: 1. איפה נכשלו? 2. לא נוכל להגיע להסדר בלי להחזיר שטחים. חד משמעית. "גחלילית מול זרקור" אתה אומר? הרשה לי לחזור על דבריה החכמים של מרגרט מיד: "לעולם אל תטילו ספק בכך שקבוצה קטנה של אזרחים מודאגים ואכפתיים יכולה לשנות את העולם; זה הדבר היחיד שאי פעם הביא לשינוי." לולא אנשים שהחליטו שצריך לשנות, העולם היה נראה כמו בימי הביניים - נשים משועבדות לגבר, איכרים משועבדים לאדון, כולם משועבדים לכמרים מושחתים. 3. השמאלנים והירוקים, סלח לי, הרבה יותר ראציונליים מהימין. אנחנו מבינים שאם לא נדאג לכדור הארץ - הוא פשוט לא ישאר כאן, ושכל אדם זהה לחברו - בלי קשר לצבע עור או לאום. זה פשוט לא משנה. מלחמות לא תובלנה אותנו לכלום. 5. ההתנתקות הועילה. אנחנו לא יכולים לצפות לשלום בלי לצאת מהשטחים. אגב, פעולות אנטישמיות בחו"ל ירדו באופן דרסטי מאז ההתנתקות.

לא קראתי את כל מה שרשמת אבל לגבי ישראל

1". איפה נכשלו? 2. לא נוכל להגיע להסדר בלי להחזיר שטחים. חד משמעית. "גחלילית מול זרקור" אתה אומר? הרשה לי לחזור על דבריה החכמים של מרגרט מיד: "לעולם אל תטילו ספק בכך שקבוצה קטנה של אזרחים מודאגים ואכפתיים יכולה לשנות את העולם; זה הדבר היחיד שאי פעם הביא לשינוי." לולא אנשים שהחליטו שצריך לשנות, העולם היה נראה כמו בימי הביניים - נשים משועבדות לגבר, איכרים משועבדים לאדון, כולם משועבדים לכמרים מושחתים. 3. השמאלנים והירוקים, סלח לי, הרבה יותר ראציונליים מהימין. אנחנו מבינים שאם לא נדאג לכדור הארץ - הוא פשוט לא ישאר כאן, ושכל אדם זהה לחברו - בלי קשר לצבע עור או לאום. זה פשוט לא משנה. מלחמות לא תובלנה אותנו לכלום. 5. ההתנתקות הועילה. אנחנו לא יכולים לצפות לשלום בלי לצאת מהשטחים. אגב, פעולות אנטישמיות בחו"ל ירדו באופן דרסטי מאז ההתנתקות. " 1)התנתקות למשל... 2)בין כך וכך הם לא רוצים איתנו שלום הם רוצים שנסגור את המדינה ונלך וזה כולל את אבו מאזן ,את יודעת על מה היה הדוקטורט של אבו מאזן במקרה? 3)למה הימין לא מבין שצריך לדאוג לכדור הארץ?מלחמות לא תוביל לכלום?תסלחי לי אבל אנחנו במלחמה קיומית. 4)ההתנתקות הועילה במה בידיוק?בזה שהחמאס השתלט על הרצועה? או אולי בזה שיורים יותר קאסמים לעבר שדרות ?

JustRain

New member
אתה מכליל

יש ערבים שרוצים להשתלט על כל ישראל - ויש יהודים שרוצים את זה. באותה מידה, יש ערבים שלא - ויש יהודים שלא. הדרך היחידה היא לחלוק בארץ, חד משמעית.

ממש אחלה דרך

ראינו איך היא עזרה ..החזרת שטחים=התחזקות הקיצונים דרך אגב,למי לתת לפת"ח?את יודעת ביכלל מי זה אותו פת"ח? יש רק דרך אחת לעודד הגירה פלסטינאית לירדן(ולא כרגע אני לא מדבר על ערביי ישראל ). זה ידוע שהעם ה"פלסטיני" הגיע לארץ בשביל להנות מפרי הצלחת הציונות.

אגב את לא מכלילה?תקראי אתהתגובה הקודמת שלך

"הימין כזה וכזה וכזה" לא הכללה ביכלל.. אגב,ניסינו את הדרך שלכם לא עבדה... ונניח שיש ויש אנחנו במלחמה,במלחמה דואגים לצד שלך לפני שדואגים לצד שנלחם בך.

JustRain

New member
לא הכללה,

כי זה כמו לומר "פמיניסטיות לא מאמינות שהנשים נחותות מהגברים" או "תומכי גרינפיס מאמינים שיש להציל את הלווייתנים". זו ההגדרה.

אז זהו שלא

הגדרה זאת הגדרה אבל עדיין לכל בן אדם יש שכל את יודעת?וכל בן אדם בסופו של דבר מחליט לעצמו מה הוא ואיפה הוא שם את הגבול. דרך אגב,רוצה טעויות של השמאל?אוסלו שביגללו נהרגו מעל ל1000 יהודים ועוד מלא דברים הנספחים לו. היום כבר ברור שאוסלו היה טעות גורלית,וגם ההינתקות.

אה ו

". השמאלנים והירוקים, סלח לי, הרבה יותר ראציונליים מהימין. אנחנו מבינים שאם לא נדאג לכדור הארץ - הוא פשוט לא ישאר כאן, ושכל אדם זהה לחברו - בלי קשר לצבע עור או לאום. זה פשוט לא משנה. מלחמות לא תובלנה אותנו לכלום." כן...לא הכללת כאן שאתם לאומתנו דואגים לכדור הארץ .

JustRain

New member
לפי הדתיים, אנחנו לא

כל השטויות של "ארץ ישראל השלמה" - הרי על זה בנוי כל הבלגאן על ההתנתקות: הימנים חושבים שאנחנו צריכים לשלוט בכל ישראל, בגבולות שלה לפי התנ"ך.

StrengthHonor

New member
אוי נו זה לא משנה מי מכליל ומי לא

זה גם לא משנה אם זה נכון. קראת את הסעיף שלי לגבי הדמגוגיית "דת מול מדע" שהם משתמשים בה בכל העולם? כל אופוזיציה לכל מחנה שמאל תמיד דתית ולא רציונלית כדבריהם , ולא משנה מה שהם יגידו.

למעלה