המשך
כלכלה: 1. אם נקשיב לכם הפתרון שלכם להצלת העולם הוא כמו הפתרון של חמאס למזרח התיכון , במקרה השני בלי ישראל ובמקרה שלכם בלי (הרבה מאוד) בני אדם. 3. קודם כל לא מפריעים לי תאילנדים , אבל בוא נגיד שהשכר שלהם והעובדהשהם מוציאים כסף מחוץ לארץ שניהם לא בדיוק דבר מוסרי , עדיף בהרבה שבני נוער ישראליים יתנדבו לעבודת בנייה לפי רצונם מאשר שעובדים זרים יבנו בתים כדי שקבלן ירוויח מיליון שקל פר בית בקשר לערבים זה אותו דבר רק שהם מפריעים לי כי הם שונאים את ישראל ומנהלים פה מאפייה שמצפצפת על החוק , בכל אופן אני לא צריך להתנצל בפני אף אחד אולי נביא פועל מכל מוצא אתני שיש בעולם כדי שנספק את הבולשיט הליברלי הפוליטיקלי קורקט? אני חושב שערבים ותאילנדים צריכים לעשות אותו דבר במדינות שלהם ואנו בשלנו ככה החברה של כולם תרוויח. 4. מה כבר אמרתי... בוא נבדוק אה, אמרתי את זה משתי סיבות: 1. בנייה ביו"ש לא רק מעצבנת את השמאל אלא גם מעכבת את השטויות האנטי ישראליות שלו 2. אם נבנה בשטח ספר זה יקל על נסיגה נוספת כי ישימו את המתיישבים בבתים שלנו בלי לתת להם פיצוי , כמו שרק בירוקרטים מושחטים יודעים לעשות, אני לא פלצן אינטלקטואל אני פשוט מבין ב***א שלי קי קראתי קצת ספרים פה קצת מאמרים פה ואני רואה ערוץ 32 במקום 22. המטרה השנייה מדוע אני כותב באופן פרובוקטיבי היא כדי לפתוח את הדלתות לדיון רציני בנושא. חוץ מזה אתם כבר עשיתם את הקטע הזה עם הלסביות אם כי לא בכותל אבל זה לא שיש לכם בעייה לא להיות פוליטיקלי קורקט על דתיים. 6. טוב על זה יש קונצנזוס , וגם יש קצת התקדמות בארץ מה שחסר זה שבילי אופניים בכבישים , אני אישית לא מעריץ גדול של מכוניות ענק אישיות עם דלק עתיר עופרת. 8. קודם כל גורדי שחקים אלו סמלי תרבות מקומיים וביטוי עוצמה כלכלית , מה גם שהם גם ידידותיים לסביבה ולפרודוקטיביות , אני חושב שצריך לעודד בנייה לגובה בעזרת מסים ידידותיים , יש השלכות סביבתיות כמו חוסר אור במספר רחובות בנויורק ושיקאגו , אבל דיי פתרו את זה כבר בשנות ה30 בבניינים החדשים , האמפייר סטייט ובניין קריסלר הם ביטויים לכך בעיצוב שלהם שנעשה דק ככל שעולים למעלה. דבר שני כדאי לך לבדוק את קונספט הארקולוגיה , תחפשי arcology ותראי על מה אני מדבר. תזונה ואורח חיים: 1. הכוונה כמובן לאתר הבודיוייט קאלצ'ר , זה אגב תואם לרעיון של איכות הסביבה שלכם(וחסכון שלנו) ע"י זה שמתאמנים בצורה יעילה בעזרת דברים שיש בבית ועדיין עם הרבה התנגדות (משקל!) בלי מפלצות פלדה של חדר כושר. 2. זה יותר עניין של אפאתיות , יש אנשים שמתשמשים בזה כהצדקה להשמנה וזה כבר ביטוי חיצוני לאופי של האדם מה שיגידו , בשביל לסבול ממשקל יתר בגיל צעיר צריך מספר גורמים שבדרך כלל בלעדיים למספר תכונות אופי. 6. יוגה זה עסק 90% דתי (ואני לא מזלזל בדת ההינדואיסטית וודית), היוגה שעושים בישראל בסטודיוים למיניהם זה דיי חירטוט שנועד לשאוב כסף מנשים , פילאטיס זה הנצחה של המיתוסים באימון וזה אגב משתלם מאוד כי אם מוכרי אימון מבדר שלא מביא תוצאות האנשים חוזרים שוב ושוב , כי בדרך כלל לוקח רק מספר חודשים להגיע למבנה הגוף שרוב האנשים רוצים ממבנה גוף ממוצע מודרני. ישראל: 1. בתהליך השלום , נתתם ויתורים וקיבלתם אינטיפאדה , נתתם את העתיד של ישראל כגן עדן כלכלי וקיבלתם שלום קר על הנייר ומימון לחמאס. ההצדקה היחידה שלא הופרכה לזה היא דאגה גדולה לפלסטינים ולשטחי הספר של המצרים(או למורשת קארטר) על חשבון הישראלים , וישראל. 2. בגדול לא נוכל להגיע להסדר חד משמעית , גם אם נחזיר את השטחים של 67 יעשו לנו בעיות. חוץ מזה דברו בשם עצמכם , זה באמת נכון שהשמאל הישראלי פלשתיני בתיווח הנכשלים התורנים שרוצים מורשת על גבם של כולם בחיים לא יוכלו לעשות שלום , וואלה את צודקת! אבל מי אמר שאלו יהיו אתם ולא אנחנו? קבוצה קטנה של אנשים שעושים שינוי זה בדרך כלל מוביל לדיקטטורה שמשעבדת את כולם... כמו שקרה בכל המקרים של המחנה הפוליטי של זאתי שאמרה את זה , כשהם עשו שינוי. 3. נהההההה.. השמאל בדר"כ רציונלי רק בטיעוני שטח סיסמאות , סתימת פיות בקמפוסים ושטיפת מוח להמונים במדיה , אני לא רואה שאתם מתייחסים הרבה פעמים לטיעונים נקודתיים עם עובדות , לא בישראל בכל אופן. מה גם רובכם מסוממים על גראס איך זה כרציונליות? 5. כן בטח אמרתי סיסמאות ריקות? קודם כל השלום שלכם מלווה באינטיפאדות וטרוריזם , אז אנחנו לא רוצים עוד "קורבנות שלום" דבר שני תזכירי את זה לחברה ביולי 06 , את מדברת כאילו אנטישמיות של נאיו נאצים זה דבר ראציונלי ולגיטימי שהוא מדד לבולשטיזם הירוק שלנו , נחשי למה שונאים יהודים בעולם? עשית בגרות בהיסטוריה?