אז ככה.

StrengthHonor

New member
זה לא משנה גם אם היית חרדי

בסופו של דבר המכנה המשותף שנשאר אחרי שמורידים את כל הכשלים הלוגיים והבורות להתנגדות למדינה יהודית הומוגנית עם 22 אלף קמ"ר ורוב ירושליים מסתכם אך ורק בזה, 1. וריאציות של אנטישמיות ולאומנות ערבית\איסלאמית אימפריאליסטית 2. אינטרסים שקשורים בסיפוק אנשים המחזיקים במוטיבציה הנ"ל בעקרון יש מקום במזרח התיכון למדינה פלסטינית ולמדינה יהודית אבל אין בתוך הקופסה של מערב המנדט הבריטי על פלסטינה.

StrengthHonor

New member
לא אמרתי במקרה

שעטיעון של הגיון מול דת לא תקף לגביכם בנושא ארץ ישראל? אנחנו שולטים על כל החלקים שהערבים תובעים מאיתנו(קרא: 22 קמ"ר , גבולות 48+67) אנחנו לא צריכים לאבד שטח לאף אחד בלי פיצוי הולם , שלום זה לא פיצוי כי עבור השלום שלהם יש רק את השלום שלנו , אם נתנו להם שטחים תמורת שלום מה יתנו לנו געודף עבור השטחים ועבור השלום שלנו? האם הם יבליגו כשנעשה ניסוים גרעיניים על רמאללה? בקיצור כל החרא שמבוסס על החלטה 242 זה בולשיט וזה לא שונה מההצהרה שלהם שהציונות היא גזענות.

אגב

ב48 היהודים הסכימו להסכם חלוקת הארץ לשתי מדינות יהודית וערבית ,נחשי מי לא הסכים ועכשיו פתאום רוצה את זה.

yonatan31

New member
די להדחף לכל מקום ולנכס לכם אג'נדות.

איכות הסביבה זה לא עקרון שמאלני, שלום זה לא עקרון שמאלני, זכויות אדם זה לא עקרון שמאלני.

JustRain

New member
הוא התייחס להם ביחד - עניתי ביחד

איכות הסביבה - נכון, לא קשור לשמאל. שלום - טוב, אני לא יודעת איך הימין רוצה להשיג שלום על ידי סילוק כל הערבים מהארץ. זכויות האדם - קביעה כי לערבים אין זכות לשבת כאן היא גזענות, וגזענות פשוט לא הולך ביחד עם זכויות האדם (אלא רק עם "זכויות הבלונדינים")

yonatan31

New member
מי דיבר על גירוש ערבים וגזענות?

אולי אני אגיד שהשמאל מעוניין לשעבד את הימנים?

רוני13

New member
שלא נדבר...

על כל אותם יפי הנפש שנלחמים על זכויותיהם האדם אך משום מה "שוכחים" למחות על הביזיון שמתרחש עם מגורשי גוש קטיף. ואת שנאתם העזה לימין-כשמטיפים לנאה אי אפשר לבקש שלום זה פשוט לא הולך ככה.

StrengthHonor

New member
פפפט

1. איכות הסביבה לא קשור לשמאל , ארגוני טרור ירוקים שמטביעים ספינות דיג באמצע הים כן. 2. אם תהייה מדינה פלסטינית היא תהייה הומוגנית? הדרך היחידה בה ישראל בכלל יכולה לשבת על משא ומתן בנושא הזה היא שהפלסטיני יתנו את אותן זכויות למתנחלים כמו שיש לערבים בארץ(וזה לא יקרה אלא רק בחלומות של השמאלן הכי מסומם מעלה ירוק) פלשטינה תהייה של הפלשטינים כולל את אלה של יפו , הם יכולים להמשיך לגור כאן כתושבי קבע למשך זמן מה אבל אני לא מסכים שתהייה מדינה אחת לפלשתינים עם 100% אוכלוסייה ערבית , מדינה שנייה ממערב לראשונה עם גם 100% ומדינה שלישית עם 30% ששואפים ל100 , וממש לא כשרובם לא ממש אוהבים את החוק כי זה כיבוש ציוני ומותר לעשות הכל לאנוס לדקור ולבלגן את הקניון המקומי בסוף הראמאדאן ( ולדקור כל לא מוסלמי שנמצא שמה כל שנה) לא מתקבל על הדעת. מה שעוד לא מתקבל על הדעת הוא שאין שום פיצוי על הויתורים שלנו ואנחנו לא מרוויחים כלום (השלום שלכם לא שווה לכלום אגב מנק' מבט ישראלית עם הנסיון שרכשנו מעוסלו)

StrengthHonor

New member
זאת הכותרת שחיכיתי לה!

1. אל תדאגי , המחירים יעשו את שלהם בשוק חופשי נחמם את הבית מאנרגיית ההיתוך הגרעיני ברגע שזה יסתיים. 2. "אין לי מושג מה זה אנרגייה גרעינית" 6.3E15 ג'ול פר קילו זה ממש רחוק מלהיות רעיון רע. טוב טוב במציאות עוד לא השגנו היתוך אבל עוד 20 שנה.. בכל אופן עדיין אפשר לבנות כורי פיצול גרעיני זה לא כ"כ הרבה פחות אנרגייה ואם הצרפתים ההיפים מסתדרים אם זה נסתדר גם אנחנו. נקבור אחד עמוק בנגב ככה שאם יקרה משהו זה לא ילך לאטמוספרה מה גם שהכורים המודרניים בעלי סיכוי לכשל נמוך יותר משמטאור יפגע בכדו"א וגם אז אפשר לכלוא את העסק. 3. אם תכרת לך רגל, לא תרצה שיצמיחו לך אותה מחדש? לכאן חותרים עם הטכנולוגיה הזו! תאי גזע הם דבר נהדר! ריפאו באמצעותם המון מחלות! זה נחמד אבל זה מקבל יותר מדי תקציבים בגלל תשומת הלב הפוליטית של זה , לא שבארץ בכלל מתקצבים מדע אז זה לא משנה נתחיל מלא לתקצב את זה ולתקצב ננו טכנולוגיה כדי שתהייה לך רגל חסינת כדורים שתחזיק מעמד כמה מיליארדי שנים. ועוד כמה דברים שלא בא לי להכנס אליהם כי גם האולטראליברלים ירגישו לא בנוח עם זה. אבל אם המחנה שלי ישלוט בתהליך זה יהיה בסדר. 4. הירח נראה לי מילא הרוס לגמרי אז לבנות שמה קצת ממש לא יזיק , זה להפך יכול להיות דיי יפה ככה נקודות אור קטנות בצד האפל שלו בשעת הדמדומים איפה שיש ערים. חוץ מזה ישראל תוכל לנהל מלחמה עם סין ולכבוש את כל הירח לעצמה. או לפחות פלח נחמד ממנו ביחד עם האמריקאים... 5. חביבה בגלל האגו שלח אנשים מתים מרעב במקומות מסויימים ואפילו בישראל אנשים מוותרים על אוכל וכתוצאה מכך גם תרופות בגלל עליית המחירים של מוצרי האוכל , אם יבטלו את כל היצור של האתנול מחירי המזון ירדו באופן דרמטי. ל90% מהעולם לא ממש אכפת באיזה מכונית מימן\אתנול \ דלק בולשיט אחר ששומר יותר על האגו של השמאלאן העשיר שלא מבין במדע מהסביבה . 7.אור שמש זה יפה והכל , מה לעשות ש99.9999999999999999999999999999999999999999999% ממנו לא מגיע לארץ , אלא אם כן את חושבת שכדור הארץ זה בכלל שטיח הארץ והשמש היא גחל בגודל של איזה בניין שמאיר אותנו אז זה כבר עניין שאני לא רוצה להכנס אליו.

StrengthHonor

New member
המשך

כלכלה: 1. אם נקשיב לכם הפתרון שלכם להצלת העולם הוא כמו הפתרון של חמאס למזרח התיכון , במקרה השני בלי ישראל ובמקרה שלכם בלי (הרבה מאוד) בני אדם. 3. קודם כל לא מפריעים לי תאילנדים , אבל בוא נגיד שהשכר שלהם והעובדהשהם מוציאים כסף מחוץ לארץ שניהם לא בדיוק דבר מוסרי , עדיף בהרבה שבני נוער ישראליים יתנדבו לעבודת בנייה לפי רצונם מאשר שעובדים זרים יבנו בתים כדי שקבלן ירוויח מיליון שקל פר בית בקשר לערבים זה אותו דבר רק שהם מפריעים לי כי הם שונאים את ישראל ומנהלים פה מאפייה שמצפצפת על החוק , בכל אופן אני לא צריך להתנצל בפני אף אחד אולי נביא פועל מכל מוצא אתני שיש בעולם כדי שנספק את הבולשיט הליברלי הפוליטיקלי קורקט? אני חושב שערבים ותאילנדים צריכים לעשות אותו דבר במדינות שלהם ואנו בשלנו ככה החברה של כולם תרוויח. 4. מה כבר אמרתי... בוא נבדוק אה, אמרתי את זה משתי סיבות: 1. בנייה ביו"ש לא רק מעצבנת את השמאל אלא גם מעכבת את השטויות האנטי ישראליות שלו 2. אם נבנה בשטח ספר זה יקל על נסיגה נוספת כי ישימו את המתיישבים בבתים שלנו בלי לתת להם פיצוי , כמו שרק בירוקרטים מושחטים יודעים לעשות, אני לא פלצן אינטלקטואל אני פשוט מבין ב***א שלי קי קראתי קצת ספרים פה קצת מאמרים פה ואני רואה ערוץ 32 במקום 22. המטרה השנייה מדוע אני כותב באופן פרובוקטיבי היא כדי לפתוח את הדלתות לדיון רציני בנושא. חוץ מזה אתם כבר עשיתם את הקטע הזה עם הלסביות אם כי לא בכותל אבל זה לא שיש לכם בעייה לא להיות פוליטיקלי קורקט על דתיים. 6. טוב על זה יש קונצנזוס , וגם יש קצת התקדמות בארץ מה שחסר זה שבילי אופניים בכבישים , אני אישית לא מעריץ גדול של מכוניות ענק אישיות עם דלק עתיר עופרת. 8. קודם כל גורדי שחקים אלו סמלי תרבות מקומיים וביטוי עוצמה כלכלית , מה גם שהם גם ידידותיים לסביבה ולפרודוקטיביות , אני חושב שצריך לעודד בנייה לגובה בעזרת מסים ידידותיים , יש השלכות סביבתיות כמו חוסר אור במספר רחובות בנויורק ושיקאגו , אבל דיי פתרו את זה כבר בשנות ה30 בבניינים החדשים , האמפייר סטייט ובניין קריסלר הם ביטויים לכך בעיצוב שלהם שנעשה דק ככל שעולים למעלה. דבר שני כדאי לך לבדוק את קונספט הארקולוגיה , תחפשי arcology ותראי על מה אני מדבר. תזונה ואורח חיים: 1. הכוונה כמובן לאתר הבודיוייט קאלצ'ר , זה אגב תואם לרעיון של איכות הסביבה שלכם(וחסכון שלנו) ע"י זה שמתאמנים בצורה יעילה בעזרת דברים שיש בבית ועדיין עם הרבה התנגדות (משקל!) בלי מפלצות פלדה של חדר כושר. 2. זה יותר עניין של אפאתיות , יש אנשים שמתשמשים בזה כהצדקה להשמנה וזה כבר ביטוי חיצוני לאופי של האדם מה שיגידו , בשביל לסבול ממשקל יתר בגיל צעיר צריך מספר גורמים שבדרך כלל בלעדיים למספר תכונות אופי. 6. יוגה זה עסק 90% דתי (ואני לא מזלזל בדת ההינדואיסטית וודית), היוגה שעושים בישראל בסטודיוים למיניהם זה דיי חירטוט שנועד לשאוב כסף מנשים , פילאטיס זה הנצחה של המיתוסים באימון וזה אגב משתלם מאוד כי אם מוכרי אימון מבדר שלא מביא תוצאות האנשים חוזרים שוב ושוב , כי בדרך כלל לוקח רק מספר חודשים להגיע למבנה הגוף שרוב האנשים רוצים ממבנה גוף ממוצע מודרני. ישראל: 1. בתהליך השלום , נתתם ויתורים וקיבלתם אינטיפאדה , נתתם את העתיד של ישראל כגן עדן כלכלי וקיבלתם שלום קר על הנייר ומימון לחמאס. ההצדקה היחידה שלא הופרכה לזה היא דאגה גדולה לפלסטינים ולשטחי הספר של המצרים(או למורשת קארטר) על חשבון הישראלים , וישראל. 2. בגדול לא נוכל להגיע להסדר חד משמעית , גם אם נחזיר את השטחים של 67 יעשו לנו בעיות. חוץ מזה דברו בשם עצמכם , זה באמת נכון שהשמאל הישראלי פלשתיני בתיווח הנכשלים התורנים שרוצים מורשת על גבם של כולם בחיים לא יוכלו לעשות שלום , וואלה את צודקת! אבל מי אמר שאלו יהיו אתם ולא אנחנו? קבוצה קטנה של אנשים שעושים שינוי זה בדרך כלל מוביל לדיקטטורה שמשעבדת את כולם... כמו שקרה בכל המקרים של המחנה הפוליטי של זאתי שאמרה את זה , כשהם עשו שינוי. 3. נהההההה.. השמאל בדר"כ רציונלי רק בטיעוני שטח סיסמאות , סתימת פיות בקמפוסים ושטיפת מוח להמונים במדיה , אני לא רואה שאתם מתייחסים הרבה פעמים לטיעונים נקודתיים עם עובדות , לא בישראל בכל אופן. מה גם רובכם מסוממים על גראס איך זה כרציונליות? 5. כן בטח אמרתי סיסמאות ריקות? קודם כל השלום שלכם מלווה באינטיפאדות וטרוריזם , אז אנחנו לא רוצים עוד "קורבנות שלום" דבר שני תזכירי את זה לחברה ביולי 06 , את מדברת כאילו אנטישמיות של נאיו נאצים זה דבר ראציונלי ולגיטימי שהוא מדד לבולשטיזם הירוק שלנו , נחשי למה שונאים יהודים בעולם? עשית בגרות בהיסטוריה?

StrengthHonor

New member
זה נחמד ככה כמו ששוקולד

זה טעים ככה לרגע , אבל הבעייה שפוליטיקאים מעבירים לזה יותר מדי תקציבים ממשלתיים על חשבון הדברים האחרים שבאמת משנים. למה? כי זה נושא קונטרוברטיאלי אז כל הליברלים כמו אנטרפרייז אוהבים לראות שהפוליטיקאי בעד הנושא אז אלו שבכלל בעצמם סביר להניח שלא מבינים הרבה פשוט מבינים שזה מה שהמחנה שלהם מייצג , וזורקים לתחום מיליונים וכל מחקר רפואי אמור להציל חיים בסופו של דבר. ואני בכלל תומך בתקציבים גדולים יותר למחקר כי הסכומים שעוברים לשמה היום הם בדיחה לעומת התועלת שהפיקו מזה , אבל אני ממש לא תומך בזה בגל הסיבות שהליברלים היפים תומכים בזה אלא סיבות רציונליות נקודתיות יותר ולקיחת עמדה פוליטית פחות.

StrengthHonor

New member
לא שיש בעייה עם זה

אבל בגלל שארגונים שמתנגדים לתאי גזע עובריים עשו מזה סיפור עכשיו מתייחסים לזה כנקודת מפנה החשובה ביותר ברפואה שתגיע על חשבון נושאים אחרים , כמו ננוטכנולוגיה , שהם באמת נקודות מפנה. ננוטכנולוגיה חברה , מהרמ אוד תהפוך אנשים לבני אלמוות רפואית , אבל מה המחקר של זה מצומצם ולא ממומן בכלל בעוד שהשטויות המפורסמות מקבלות את כל ה$$$

StrengthHonor

New member
בכל אופן זה לא משנה כי בארץ

שום דבר כמעט לא מקבל תקצוב.. ואני לא יודע אם זה מצב ראוי או לא , מצד אחד אנחנו יכולים לממן רק כמות פרוייקטים שאפשר לספור על האצבע... אבל מצד שני אנחנו צריכים את זה יותר מהרבה אנשים..

למעלה