וזו השניה אחרי לילה חצי לבן אבל מרתק ביותר, אני הולכת להשלים שעות שינה. שיהיה לילה טוב לכולם.
B babe10 New member 21/8/02 #22 וזו השניה אחרי לילה חצי לבן אבל מרתק ביותר, אני הולכת להשלים שעות שינה. שיהיה לילה טוב לכולם.
ל ליאן. New member 21/8/02 #26 איזו מקסימה יצאת !!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif (יודעת שאמרתי כבר אלף פעם) נו, אז סלבריטאית או לא סלבריטאית יש לנו כאן ??
איזו מקסימה יצאת !!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif (יודעת שאמרתי כבר אלף פעם) נו, אז סלבריטאית או לא סלבריטאית יש לנו כאן ??
T thor New member 21/8/02 #24 אבל מה היה בכתבה ? ...... אני פשוט בגולה לעוד כמה ימים ובגלל זה השאלות הפאתטיות שלי. מפסיד חתיכת תרבות כשאני פה יאללה. מקווה לראות את כולם בשבת.
אבל מה היה בכתבה ? ...... אני פשוט בגולה לעוד כמה ימים ובגלל זה השאלות הפאתטיות שלי. מפסיד חתיכת תרבות כשאני פה יאללה. מקווה לראות את כולם בשבת.
B babe10 New member 21/8/02 #32 קישור לחנות? האמת זה קצת בעייתי.... יש חנות אחת בארץ שמוכרת את העצון הזה ובטח נגמרו העותקים.. סתם. בכל חנות, קיוסק, חנות ספרים או פיצוציה.
קישור לחנות? האמת זה קצת בעייתי.... יש חנות אחת בארץ שמוכרת את העצון הזה ובטח נגמרו העותקים.. סתם. בכל חנות, קיוסק, חנות ספרים או פיצוציה.
T thor New member 21/8/02 #34 כניראה שלא אזכה לקרוא את היצירה? פה בניכר אין דוכני עיתונים עם העיתון המדובר. אז או שתעזרו לי עם קישור לכתבה בעיתון באינטרנט, או סריקה של הכתבה ? או תימצוט ? או שתביעו עותק חתום למפגש ? אוף !
כניראה שלא אזכה לקרוא את היצירה? פה בניכר אין דוכני עיתונים עם העיתון המדובר. אז או שתעזרו לי עם קישור לכתבה בעיתון באינטרנט, או סריקה של הכתבה ? או תימצוט ? או שתביעו עותק חתום למפגש ? אוף !