רגע...רגע....
שאני יבין, עוגיפלצת זאת שוגית (אבישוג), שעוד פעם שינתה שם?? אם זאת את- שם ענקקקקקקקקקקק!!!
והסיפור
אהההה!!! נראה לי שהבנתי!!! התכוונת לגיחה שהיתה לנו במחנ"ק שעבר?? שיחלקו קונדומים לאחוות?! אבל זה היה רק לאחווה שלנו...לא? טוף נו,בכל מקרה, לי יש סיפור. במחנ"ק האחרון, היתה לשכבה שלנו, (הינו ז´ שנה שעברה)גיחה (מי שלא יודע מה זה שישאל), התחלקנו לאחוות, ואני הייתי עם אחת, (מותר לפרסם?) רוני. אני ורוני הכרנו מלא אנשים חמודים באחווה, *אחד מהם גם כמעט עשה איקי לרוני אח"כ...חחחחחחחח..
* ובסוף הפעולה, המדריכים של האחווה חילקו לכולם קונדומים. (למרות שלא היה לזה כל קשר לפעולה...) אנחנו, ילדות תמימות, לא היה לנו מה לעשות עם הקונדום, (ו*אהמ*מאיה*אהמ* לא היתה באיזור באותו זמן... ענת, אבישג, אם לא הבנתם על איזה מאיה דיברתי, תנו לעצמכם מכה חזקה בראש!!) אז נתנו אותו למדריכה שלנו, שתשמור לנו.... יום אח"כ רצינו אותו בחזרה, אני כבר לא ממש זוכרת למה, ביקשנו אותו יפה יפה מהמדריכה,אבל היא עושה לנו תוך כדי הסמקה (
), "אמממ.... הוא כבר לא אצלי!" "ליהי (המדריכה), מה עשית איתוווו????"שאלנו. "אהממממ...ממממ...................אני? עם מה?"התחמקה ליהי! ואנחנו- את הקונדום לא קיבלנו!
כמו שבטח הבנתם, לסיפור הזה יש משמעות עמוקה ומוסר השכל, מה???? עדיין לא הבנתם מה המוסר השכל??? אף פעם אל תתנו קונדום למדריך!!
שירה