אז ככה.....

anat113

New member
אז ככה.....

יש לנו את הטיול ביום שישי. וכל הקטע שלו זה שאנחנו עושים הכל לבד, אוכל מסלולים פעולות, הכל. אז חשבתי אולי אני אכין מושמושים לקבוצה, אז תעשו טובה, תנו לי רעיונות.... נ.ב רועי, תעשה טובה, אל תגיד....
ענת

../images/Emo26.gifרעיון מגניב../images/Emo36.gif

קודם כל, כדאי שתתחילי לאמץ את המנהג...אצלנו כל טיול החניכים מכינים מושמושים (גם המדריכים, אבל חוץ מזה גם החניכים מכינים). אקיצר פעם אחת ילדה *אבישג* הכינה לנו כזה מושמוש מגניב... היא לקחה בד, ועשתה שק שינה, וגילגלה את זה יחד עם פתק שכתוב עליו לילה טוב...(מושמוש ללילה)... גם פעם אחת המדרריכות תפרה לכל חניך כרית *חנה*, אבל זה כבר ממש השקעה... וגם זה מגניב לגזור שני עיגולים, ולחבר אותם אחד על השני עם סיכה מתפצלת כזאת....את יודעת למה אני מתכוונת.....בעיגול התחתון לכתוב במעגל מה שאת רוצה, ובעידול העליון לעשות חור, ואז צריך לסובב את העיגול העליון כדי לראות מה כתוב....אני מקווה שהבנת, זה ממש מגניב יוצא!!
ענת

פירחוש

New member
יש לי רעיון בשבילך

באתר של הצופים יש דף מלא ברעיונות לצופרים.. יש שם דברים ממש שווווווים.... וחוץ מזה, שנה שעברה המדריכה שלנו לקחה מבחנות קטנות (בגודל של טמפון) והכניסה אליהם טמפון, חיברה סיכה. וצירפה פתק במיקרה חרום יש לשבור את הזכוכית.. יצא ממש שווה!!

anat113

New member
3 דברים

1)תודה- אחלה רעיונות 2)כשאומרים אתר של הצופים זה לא כל כך עוזר לי
יש לך כתובת מדוייקת יותר? 3) מאיפה לאזזל אני אמצע מבחנה בגודל של טמפון
תודה.... ענת

פמיניזם מובהק בצופים!!!

לבנות נותנים מושמוש טמפון ומה עם הבנים? לא מגיע להם איזה ( לא לילדים מתחת לגיל 7 ) K O N D O M כפיצוי?? היי ענת!! ספרי להם את הסיפור....

anat113

New member
רוצים סיפור?

אני יספר לכם סיפור... פעם, פעם בארץ רוחוקה. סססתתתתםםםםם תירגעו אס ככה, הייתה לנו פעולת לילה בשבט לפני שבועיים, אני חושבת. בכל מקרה נתנו לנו מלא מסימות, ואחת המסימות היתה להכין, או לקנות מתנה לקבוצה השנייה. בכל מקרה רועי (עוגיפלצת) ואורי (איזה ילד מהשכבה) היו צריכים להכין את המתנה ועוד כמה דברים. אחרי שהוא חזר שאלתי אותו "אועי מה עשיתם?" והילד המפגר הזה (בלי להעליב) קנה קונדום לקבוצה השנייה. ואני שואלת את עצמי. מה הקשר
מילא היה קשר אבל אין..... וזהו... לא משהו רציני ענת

binba!

New member
רגע...רגע....

שאני יבין, עוגיפלצת זאת שוגית (אבישוג), שעוד פעם שינתה שם?? אם זאת את- שם ענקקקקקקקקקקק!!!
והסיפור
אהההה!!! נראה לי שהבנתי!!! התכוונת לגיחה שהיתה לנו במחנ"ק שעבר?? שיחלקו קונדומים לאחוות?! אבל זה היה רק לאחווה שלנו...לא? טוף נו,בכל מקרה, לי יש סיפור. במחנ"ק האחרון, היתה לשכבה שלנו, (הינו ז´ שנה שעברה)גיחה (מי שלא יודע מה זה שישאל), התחלקנו לאחוות, ואני הייתי עם אחת, (מותר לפרסם?) רוני. אני ורוני הכרנו מלא אנשים חמודים באחווה, *אחד מהם גם כמעט עשה איקי לרוני אח"כ...חחחחחחחח..
* ובסוף הפעולה, המדריכים של האחווה חילקו לכולם קונדומים. (למרות שלא היה לזה כל קשר לפעולה...) אנחנו, ילדות תמימות, לא היה לנו מה לעשות עם הקונדום, (ו*אהמ*מאיה*אהמ* לא היתה באיזור באותו זמן... ענת, אבישג, אם לא הבנתם על איזה מאיה דיברתי, תנו לעצמכם מכה חזקה בראש!!) אז נתנו אותו למדריכה שלנו, שתשמור לנו.... יום אח"כ רצינו אותו בחזרה, אני כבר לא ממש זוכרת למה, ביקשנו אותו יפה יפה מהמדריכה,אבל היא עושה לנו תוך כדי הסמקה (
), "אמממ.... הוא כבר לא אצלי!" "ליהי (המדריכה), מה עשית איתוווו????"שאלנו. "אהממממ...ממממ...................אני? עם מה?"התחמקה ליהי! ואנחנו- את הקונדום לא קיבלנו!
כמו שבטח הבנתם, לסיפור הזה יש משמעות עמוקה ומוסר השכל, מה???? עדיין לא הבנתם מה המוסר השכל??? אף פעם אל תתנו קונדום למדריך!!
שירה

binba!

New member
אופססססססססססססס

זאת לא היתה אבישג, ולא דיברו אליי.. לא נורא,הרווחתם סיפור..
אנשים!! שמתם
שאני בבית בבוקר? (למרות שעכשיו כבר 1) מה שאומר ש.......................... אני חולה!

nIcKiTa

New member
שירונת!!!../images/Emo24.gif

אני לא יודעת מה קורה אם מהמרים על אייקונים כי זו הפאם הראשונה שלי! 8-(
החלמה מהירה!| *שולחת מיליון בלוני אליום*

למעלה