אז ככה.....

בתור בוגרת מהנהגת ירושלים../images/Emo122.gif

שלום גם לכם. שמי הוא טל ואני בת 18 וחצי, אני חיילת אבל כרגע אני בגימלים בבית אחרי ניתוח
- בעעע. התגייסתי לפני חודשיים. קצת מוזר לי לקרוא לעצמי "בוגרת" הצופים...פתאום זה מוחשי כל כך...פתאום אני הולכת עם החולצה של "כולנו ילדים של הצופים" כשבעצם זאת החולצה האחרונה הצופיפניקית שלי... בכל אופן, ראיתי שאתם משתמשים במילה מושמוש - סליחה על הבורות אבל בחיים לא השתמשנו במילה הזאת בשבט שלי, וגם לא שמעתי אותה בהנהגת ירושלים בשער השבטים...מישהו מוכן להסביר לי מה המילה הזאת?!?!?!

שיהיה לבריאות...

משומוש זה אמור להיות צ´ופר נראה לי... נורא איך שהצעירים האלה מדברים :)

שאלה....

למה רציתם את הקונדום חזרה? ואיך הגעת למסקנה שזאת אבישג עם הוא כותב בלשון זכר... והבנתי איזו מאיה... ומי ירצה את ליהי?!!? ולמה את לא באיציק אף פעם? ולמה תפוס אצלך כל הזמן?!!?! ויש אינטרטנט בביצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

binba!

New member
אני יודעת אני יודעת!!!

תרגעווווו.. אז אני קצת חולה!! ועיניים שלי טיפה מטושטשות!! זה אומר שצריך להוציא אותי להורג??

הלו.......

חזרתי, ח ז ר ת י ,ח-ז-ר-ת-י ,ח_ז_ר_ת_י, ח*ז*ר*ת*י, ח~ז~ר~ת~י,היתלהבתי... אני בסך הכל נעלמתי לכמה ימים (לקחתי תמחשב לתיכון...),ואתם מזכירים את שמי ה - מערפל חושים,מדהים,מהמם (הזהו שלא...,בעעעעע,שונאת אותו בטירופובוס! -אנשים זה בקשר לשם...) כל כך הרבה פעמים???!,אנשים בסוף אני ירגיש נערצת אהובה אהודה בקירבכם...-היום התיאורים שלי זה משהו... אני מושפעת קשות מישיעורי ספרות של נעומה קוסט´!!!-במילה אחת:"רע עד מחריד!(תדמיינו תידיים שלי...נו קיציס...) אה..ושירונת... יש לך דמיון,חוצמזה "עוגיפלצת זאת דניאל דניאלי (שם גדול),העונה גם לשמות...דני דני,דידי,דאבל די(2D),דניאלי ,חרמניאלי...וכדומה!,יענטו-זאת לא אני...אבל עדיין יש לך דימיון פורא...! טוף. נימאס לי מימני ....... נימאס לי מימכם ....... נימאס לי ליכתוב...... ואפילו נימאס לי מימושי מוש מחייל חימוש!!!!!!!!!!!!!!(מצב נואש ) אז יאללה LOVE YA- ובה ביי אבישוגית!

binba!

New member
עוגיתתתת (שוגית ../images/Emo8.gif )

את יודעת למה חשבתי עוגיפלצת? כי...שוגי,עוגי, עוגיפלצת.. וגם..התחבר לי עם ההודעה, כי הייתי מסטולה ולא שמתי
שהוא כותב בלשון זכר. שוגיפלצת זה מאגניב! בטירופובוס חחחחח...
וחוצמזה,את דפוקההה! (בטירופובוס) כי השם שלך יפה!! חוצמזה אין שם אחר שמתאים לך... כמו שיקראו לי אמממ....לירון! הבנתוס
שירונת

למה ניראה לך??.

שהשם שלי יפה???,שירה ליפעמים את צריכה ליזכור את המישפט הזה :"אלנה תאמרי דיברי שקר...כי זה רע עד מאוד!"(תודה אני יודעת שהוא יפה ,אני המצאתי!)אהה.....בקשר לחיבור שלך (את יודעת זה עם העוגיות...) זה דיי צפוי-אבי,אבישוגי,שוגית ,שוגי ,שוגשוגית....וכל מוצרי "תלמה" למיניהם מבלבלים לא במעט פעמים... והטירופובוס-זה בא בעיקרון "מאוטובוס הקסמים" (סמים) שארנולד (הילד המפגר הג´ינג´ישיודע הכל ...)אמר לגברת פריזל-"זה ממש כייף חיים אנו נהנים פה בטירופובוס...,פחחחח(כל הילדים צוחקים)"-ומאז אימצתי תמישפט! ובקשר לשם אחר...-אני רוצה ליפגוש מישהו, ולא להגיד לו תשם שלי והוא יגיד לי מה מתאים לי...גדול נכון?! טוף שיעממתי אותך מספיק...אביש...וויש וויש וויש..!

למעלה