אז ככה...

אז ככה...

אני הבנתי משהו מאוד משמעותי ורציני בחיי האהבה שלנו! הגדרת המושג אהבה היא שונה בין שני המינים כשבת אוהבת היא אוהבת מכל הלב רוצה להיות עם הגבר שלה בכל שעות היום וכל דקה שהיא עוברת! לעומתנו המין היפה והרגיש הבנים רוצים בדיוק הפוך הם רוצים את השקט בחים שלהם זקוקים לזמן לעצמם וכשאנחנו לוחצות עליהם הם בורחים ורוצים יותר את הבדידות שלהם! בקיצור הם ילדותים ובורחים ממחויבות אז גברות נכבדות בואו נהיה המין החזק וניתגבר עליהם ביד חזקה ובזרוע נטויה

Ella175

New member
אני לא יכולה לדבר....

מרוב שאני מזדהה. אני ממש מרגישה מה שאת מרגישה אבל אני חושבת שהבנים מתיחסים לזה אחרת

אני לא חושב שאתן לגמרי צודקות-

גם לנשים יש את הרגעים שהן מחפשות שקט ולהיות לבד, אולי אנחנו יותר גלויים וזה מבורך... אני לא אוהב את הקטע שנשים מאשימות אבל לא מסתכלות על עצמן במקביל, אני לא בא להצדיק את ההתנהגות הזאת, אני פשוט מאיר את עינייך לכך שגם נשים הן כאלה...

הבדל קטן

ההבדל בינינו זה שנשים לא מגרשות את אהבתם בשביל השקט הזה! אלא יודעות לשלב הכל ביחד בלי סיפורי מיסס!

../images/Emo12.gif מגרשים את האהבה???

הכול בסדר אצלך? את בטוחה שאת מאופסת על עצמך ועל מה שאת אומרת? אולי את מרגישה ככה- יש נשים (יש לי הרגשה שכמוך) שמנדנדות... היא:"מאמי אני רואה אותך היום?" הוא:"לא מתוקה אני רוצה קצת לשבת בשקט עם עצמי" היא:"מה קרה? עשיתי משהו?" הוא:"לא מאמי, אני רק רוצה קצת להיות בשקט לבד" היא:"אבל למה? מה קרה?" הוא:"לא קרה כלום מתוקה, אל תלחצי, סתם רוצה קצת זמן לבד" היא:"אתה נשמע כאילו קרה לך משהו... למה אתה לא מספר לי? אתה לא אוהב אותי יותר?" הוא:"ראבאק!!!! לא קרה כלום!!! תפסיקי ללחוץ!!!!..." טריקת טלפון היא ניגשת למחשב ומקלידה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=909 נכנסת לפורום מלחמת המינים, נכנסת לשם המשתמש שלה ורושמת: "אני הבנתי משהו מאוד משמעותי ורציני בחיי האהבה שלנו! הגדרת המושג אהבה היא שונה בין שני המינים כשבת אוהבת היא אוהבת מכל הלב רוצה להיות עם הגבר שלה בכל שעות היום וכל דקה שהיא עוברת! לעומתנו המין היפה והרגיש הבנים רוצים בדיוק הפוך הם רוצים את השקט בחים שלהם זקוקים לזמן לעצמם וכשאנחנו לוחצות עליהם הם בורחים ורוצים יותר את הבדידות שלהם! בקיצור הם ילדותים ובורחים ממחויבות אז גברות נכבדות בואו נהיה המין החזק וניתגבר עליהם ביד חזקה ובזרוע נטויה" ובסופו של דבר- הגברים לא בסדר
מתנצל אם פגעתי- אבל אני מאוד סרקאסטי וציני שמדברים איתי על שטויות כמו זאת ואחר כך (למרות שרשמתי שאני מסכים חלקית) שאני מספר סיפורים...

אתה לא מבין כלום!

אז ככה אדון ששופט עוד הרבה לפני שהוא מבין משהו מהחים שלו! אני וחבר שלי ביחד שנתים וחצי עוד מעט תקופה ארוכה שאני בטוחה שעוד לא הגעת אליה עם בחורה אנחנו גרים רחוק ומתראים רק בשבתות אני השתחררתי מהצבא לפני כמה חודשים והוא כבר בן 23 אחרי שהשתחרתי הינו אמורים לעבור לגור ביחד כבר היה בית והיו כבר כלים שהתחלנו לקנות היתי אמורה להתחיל ללמוד שם והכל התבטל רק בגלל שחבר שלי ברח ברגע האחרון בגלל שטויות ופחדים של בנים! אז אתה אל תשחק אותה כאילו אתה מבין

תראי חמודה-

אני הגעתי כבר למצב של 3 שנים חברה וגרנו יחד, אז את אל תגידי לי מה היה לי ולא היה לי! לא מבין מהחיים שלו? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
או במילים אחרות: ה-צ-ח-ק-ת-נ-י אין כזה מושג "פחדים של בנים" או "פחדים של בנות" פחדים יש לבנים ולבנות באותה מידה, יש כאלה שפוחדים מדבר אחד וכאלה שפוחדים מדבר אחר, אותם פחדים נמצאים אצל בנים ובנות... אל תמלאי אותי בפסיכולוגיה בגרוש שלך, ישנן מספיק בנות שחוששות ממחויבות- לא רק בנים, אם את ממש רוצה- אני יכול לתת לך דוגמה של כמה בנות שקיבלו "רגליים קרות" ביום החתונה, אז זה "פחד של בנים"? הרשי לי לחזור על דברי שרשמתי קודם- פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... תעשי לי טובה ולפני שאת שולחת את ההודעה הבאה, תיקראי אותה ותחשבי אם את תצאי פה צודקת או שסתם תביכי את עצמך... חבל...

erezbearez

New member
אני מצטער, אבל זה בולשיט רציני

רק בגלל שגבר אוהב זמן לבד לא הופך אותו לילדותי ולא אומר שהוא בורח. אז בואי ואגיד לך מה רוב הגברים עושים כשהם "מתבודדים": * נרגעים. כן, בדיוק, הדבר הזה שאי אפשר כמעט לעשות בחברת בנות * מבלה עם החברים שלו - כן, קבוצת הגברים האלה שהוא לא צריך להוכיח בפניהם שום דבר, והוא יכול פשוט להרגע (ראי סעיף קודם) * מנצלים את הזמן כדי לחשוב ולנתח את אירועי הזמן האחרון, כדי להסיק מסקנות ולהחליט החלטות. זה יהיה קצת קשה להסביר לך את זה, אז קבלי את זה כעובדה וזהו. * פורקים את כל העצבים שהצטברו בהם. תנחשי מי גרם לרובם? בטח יש עוד כמה דברים שלא עולים אצלי בראש. בכל מקרה, אין פה שום בריחה ממחויבות. אין פה שום ילדותיות. דווקא לדעתי ההצקה הבלתי פוסקת שלכן, שלא נותנת מרווח נשימה, היא ילדותית במיוחד. אתן מעדיפות לדבר בטלפון על איזו יפה הציפית החדשה שקניתן שלשום, העיקר כדי לדבר על משהו. אז רק שתדעו - לא תמיד צריך לדבר על משהו! אם לא תדברי איתו 10 דקות, זה לא אומר שהוא כבר לא אוהב אותך (או מה שזה).

חינוך

כן חינוך! מכאן הכל נובע כך חינכו אותנו ההורים והמחנכים הגדולים שלנו לחוסר שויון בין נשים וגברים וכך למדנו התפתחנו והבנו שאף על פי שכולנו נולדים שווים אנו גם שונים. אלמלא החנוך הלקוי שלנו אולי היינו יודעים למצוא את העמק השווה בינינו ולא היינו משחקים משחקים של ילדים בני חמש.

לא בטוח

קריאה מעמיקה בנשים הן מונוס גברים הם ממארס מגלה שרוב ההבדלים "טבעיים" ופשוט נמצאים שם (מסיבות תורשתיות פיזיות ביולוגיות - לא בהכרח חברתיות סביבתיות) חינוך להבנת ההבדלים האלה יכול בוודאות לשפר את התקשורת בין המינים עם זה אני מסכים

אני מקווה שאת מדברת

על 2 הצדדים ולא רק על צד אחד, בשביל מערכת יחסים צריכים לבוא שני הצדדים במגע, אחרת אין פה מערכת יחסים, זה סתם התאהבות חד צדדית...

WxHxNx

New member
למה לעזאזל

את רוצה להיות עם "הגבר שלך" כל הזמן ?

ZBlaster

New member
אז ככה ( היכונו למתקפה ):

"כשבת אוהבת היא אוהבת מכל הלב רוצה להיות עם הגבר שלה בכל שעות היום וכל דקה שהיא עוברת" אוליי בגלל זה אנחנו בורחים ורוצים יותר את הבדידות שלנו? כי אתם כל כך קרציות שנדבקות לתחת?! כי אתן מציקות לנו ולא מפסיקות לשגע לנו את השכל כל היום? וכשאנחנו רוצים לצאת לבד ולעשות משהו בלעדיכן או סתם שאנחנו רוצים לבקר ידידות אחרות שלנו אתן ישר מה ומי ולמה ואתה צריך להיות איתי ואם לא אז אתה בוגד ותנתק את הקשרים שלך וטה טה טי טה טה טה אתן יצורות שטלתניות ומתעלקות ששואבות ממנו את כל הכוח, הרצון והיצירתיות שבנו. Z-Blaster

le shark

New member
לא יודע מי היו החברות שלך, אבל...

חברה שלי ממש לא כזאת.

ZBlaster

New member
חברות שלי גם לא ממש כאלה

פשוט זה מה שהיא שאלה אז על זה בעצם עניתי לה אנחנו רוצים שקט כשהן עושות יותר מדי רעש, זה לא ברור למדיי? Z-Blaster

jessy19

New member
נכון חלקית...

אבל נא לא להכליל... כל אדם שונה מאחר...

ת ו מ ו ש

New member
speak for yourself.....

אז את טוענת שאני אישה בעצם?........ =\ אם הייתה לי בת זוג הייתי רוצה להיות איתה כל מאיה פנויה שיש לי בחיים.. הייתי נותן לה את כל העולם... הייתי מחכה ליד הטלפון לצילצולים שלה.. :\ כה..... אני כזה
זה תלוי בבנאדם.... וכל מי שאמר פה נכון טועה ובגדול.... ואני הוכחה חיה לכך :\

אז זהו שלא!

גם חבר שלי היה ככה לפני שיצאנו ועכשיו אחרי שאנחנו שנתים ביחד מה לעשות התרגלנו להיות ביחד כמו כל הזוגות שהרבה זמן ביחד ועכשיו הוא הפך להיות בדיוק כמו תיאורית הבנים שלי שדרך אגב הרבה בנים הצדיקו את התיאוריה שלי! ולצערי גם חבר שלי הצטרף אליהם!

Bantus

New member
את רואה-

התרגלתם אחד לשני ונהייתם זוג של מובן מאליו, גם אחד כלפי השני... זה לא טוב!!!

למעלה