אז ככה...

את שמה לב לתבנית בתשובות שלך?

את לא באת כדי לקבל תשובות, את באת כדי להתלונן בתקווה שתקבלי חיזוקים... את לא צריכה להסתכל מה רע אצלו, זה רק חלק מהתהליך, שליש ליתר דיוק... תבדקי מה את לא עשית בסדר (ואני לא מקבל בולשיט כמו "אני הייתי בסדר ורק הוא...") ודבר אחרון- תבדקי מה לא היה בסדר במערכת היחסים כולה... ראי את התמונה המלאה ולא רק את הצד שפגע בך (ואני לא מצדיק פגיעה). נ.ב אני לא שוביניסט או כל דבר דומה, שימי לב שאני גם מצדד בצד של הנשים כשצריך... נ.ב.ב אל תעני לי בהתקף זעם על מה שאני רושם- תעני לי כשאת רגועה כי אני לא נגדך או בעדך, אני נגד צורת הכתיבה וזה לגיטימי ביותר

ת ו מ ו ש

New member
טוב אז אצלי זה לא יקרה בחיים....

אני לעולם לא אקח את הבת זוג שלי כמובן מאליו וזה לא יהפוך אצלי לשגרה אני הולך לשמור על הפרפרים בבטן כמה שאני יכול ותאמיני לי שאני כן אמרתי לך אצל כל אחד זה שונה את לא יכולה לקבוע.......

אז זהו שלא!

גם חבר שלי היה ככה לפני שיצאנו ועכשיו אחרי שאנחנו שנתים ביחד מה לעשות התרגלנו להיות ביחד כמו כל הזוגות שהרבה זמן ביחד ועכשיו הוא הפך להיות בדיוק כמו תיאורית הבנים שלי שדרך אגב הרבה בנים הצדיקו את התיאוריה שלי! ולצערי גם חבר שלי הצטרף אליהם!

tutifruti

New member
המין היפה והחזק!

ממי את מזה צודקת!!!! בנים הם כאלה פחדנים. ואולי אם הבנים היו מפסיקים להיות כאלה חסרי רגישות הבנות לא היו צריכות לשחק את הקשות להשגה! GIRL POWER!!! :)

קטרפי

New member
זה לא נכון ../images/Emo110.gif

תאמיני לי אם רק היה לי אהבה היה הרבה יותר טוב. אבל אני כבר יודע שמה שאני אומר, זה לא רק בתאורייה - אני אומר את זה כי היה לי חברה שנה שעברה, וכול מה שאת אומרת בהודעה הזאת, זה היה בדיוק הפוך

Bantus

New member
תשמעי-

גם בנות וגם בנים צריכים את השקט שלהם פה ושם ואני לא חושבת שיש שום קשר לילדותיות, אז הם רוצים להיות לבד, ולא עם החברה- מה קרה???? צריכה להתפרץ שואה גרעינית בגללל זה???? תירגעי.... בתור בת, אני יכולה באמת להבין את הקטע הזה שבנות נורא רוצות להיות עם החבר וזה, אבל כמו שאת צריכה את השקט שלך פה ושם ולא להיות תקועה בחבר שלך כל החיים- אז גם אצלם זה ככה!!! ואני אפילו יכולה להגיד שכמה שאני יאהב את החבר שלי אני לא באמת רוצה להיות איתו כל יום כל דקה במשך כל הזמן...אני לא רוצה שיהיה מצב של תקועים אחד לשני בתחת כל היום...וגם הם לא במיוחד אוהבים את זה. אני רואה זוגות אחרים שכל הזמן תקועים אחד בשני ומדברים כל הזמן אחד על השני- וזה מעצבן אותי!!! לסיכום- לא רוצה להגיע למצב של כל הזמן עם החבר כי אז הופכים להיות דבר מובן מאליו- וזה לא טוב!! מישהיא או מישהו מסכים איתי בקטע הזה??? פששש....יפה לי מגילת אסתר...

למעלה