אז ככה.....

Noa Tsror

New member
אז ככה.....

אוקיי השרשור הזה הולך להיות עם 2 דברים
דבר 1.. כל אחד לכתוב......ממ.. שם: גיל: מאיפה(ובלי תשובות מתוחכמות כמו -בחדר): ותמונה דבר 2... שכל אחד יוסיף לפה בבקשה משפט סגידה לשני
כי מגיע לה
ובעצם יש עוד משו... לקומונה היה מתוכנן מפגש ב28.. בעזריאלי.. אז אני מניחה שזה הפך עכשיו למפגש פורום?.... מי בא?? מתוכנן גם מינימפגש בב"ש...(בלי תאריך עדייו) מי בא לזה??

../images/Emo2.gifהיה מתוכנן מפגש ב-28?../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

כל אחד לכתוב......ממ.. שם: נועל'ה2
גיל:14.5 מאיפה(ובלי תשובות מתוחכמות כמו -בחדר):נו.. די זה חסוי. ותמונה K
משפט סגידה: שני
את מלכה!!!!!!111 תעשי לי 3896512975680 ילדים!

Noa Tsror

New member
אממ לפי מה שאני הבנתי, כן.. ../images/Emo3.gif

אוי את מתחכמת איתי חחח
אם מישו ישכח לכתוב 2 אז נתבלבל חחחח XD

Noa Tsror

New member
יאללה!!.....

תוסיפי לחתימה שלך גמאני שייכת לכת הנועות ואז נגדיל את הכת, רוצה?.?

just orka

New member
בו!../images/Emo54.gif

שם:אור\אורקה גיל: 14 ו19 ימים מאיפה: יבנה-סי.טי ותמונה: o_O לא. משפט סגידה: שנייייי תעשי לי ילד!!! |סוגד||סוגד||סוגד| את
!

female drummer

New member
יאייייי

שם: שחפע, שחף בקרוב גם רוז גיל: 14 וחצע מאיפה: ממושבת כנרת, חיבוק ונשיקה למי שיודע איפה זה. תמונה> אני באה, כנראה לשניהם, בטוח לת"א

O L g i T

New member
חוי ../images/Emo9.gif

אני אולגי 15 ומשו מראשון =XXX תמונה אחרי זה. המחשב שלי עושה לי בעיות =SS שני.. לי ילד. באמת 3> [וגם הקדשתי לך שורה בפוסט המאוד עמוק שלי חח אז....] ו..... אני באה אני באה אני באה ^_________^

yaelrs

New member
^*$^&%@$^$^!#%../images/Emo9.gif

שם: יעל גיל: 14 מאיפה(ובלי תשובות מתוחכמות כמו -בחדר): בבית.. חה. סתם, כפ"ס
ותמונה- לא בא לי
דבר 2... שכל אחד יוסיף לפה בבקשה משפט סגידה לשני כי מגיע לה מזל"ט!! *סגידה* *סגידה* *סגידה* בהצלחה!

DisturbedDoll

New member
../images/Emo9.gif

שם:אלינה :p גיל:14 וחצי. מאיפה(ובלי תשובות מתוחכמות כמו -בחדר):שיט פלייס >< אין תמונה. שני כפרע עלייך! עשית את זה מהר O:

nowhere kid

New member
יכול להיות שאני באה.

אני כנראה אהיה שם ב28, השאלה היא אם אני אפגוש אתכם. האמ. שם: פאינה. או פאי. מה שבא לכם. גיל. 16. אני מרגישה זקנה עם כל הבנות 14-15 פה =/ מנצרת עילית. ואני עצלנית מכדי לשים תמונה. הו, ומשפט סגידה: |סוגדתלשני| תעשי לי משומשים קטנים וכו'

MeetLofe

New member
אמממ...me

כל אחד לכתוב......ממ.. שם:מונטי גיל:17 מאיפה(ובלי תשובות מתוחכמות כמו -בחדר):ת"א ותמונה-אני הבחור עם הקוצים

MeetLofe

New member
עכשיו שאני שם לב..

כולם צירפו סתם תמונות ולא תמונות שלהם |מרגיש טיפש|

Noa Tsror

New member
לא, אל תרגיש טיפש

אני התכוונתי שיוסיפו תמונות של עצמם... אני גם עודמעט יוסיף תמונה שלי רק כדי שלא תרגיש טיפש :) ואתה באמת איש יפה :)

למעלה