אז ככה.....

בוהו&^$*E

שם: דניאל:) גיל: 15.5 מאיפה(ובלי תשובות מתוחכמות כמו -בחדר):ת"א אין לי כוח להוסיף תמונה..חח |סגידה לשני| D= אה, ואין לך מה להרגיש טיפש אתה יפהP:

whatascene

New member
אחח! איזה יופי!!

היה שווה להתאמץ, אפילו רק בשבילכן :) כפערות שלי! P: חח בכל מקרה שם: הממ.. תנחשו גיל: 18 (ונראה מי מתעלה עליי!) מרחובות ותמונה.. אין לי! אח"כ בקשר למפגש, למען האמת לא חשבתי לבוא.. אבל הנחתי שתסקלו אותי (או לפחות אולגה חח) אז כנראה שאני כן אבוא :)

Noa Tsror

New member
אני חייבת לתקן אותך

עכשיו זה כבר לא רק אתן... יש פה עוד 2 בנים
אחד חדש ואחד שעשה קאמבק... בכלמקרה סוגדים לך... ותבואי!...

O L g i T

New member
חח שני את גרה ברחובות??

איך זה שאני לא יודעת את זה?
מוזר. אבל פאק זה קרוב! תבואי לבקר! חח יאייייי את באה למפגש! [אני באמת אסקול אותך אם לא
] אז אם את גרה ברחובות.... יש מצב שאני אראה אותך ברכבת?
זה יהיה מאוד מגניב אם כן.

whatascene

New member
חח אין מצב

כי הרכבת שיוצאת מפה לא עוברת דרך התחנה שיש בראשון (ראשונים)

Noa Tsror

New member
ממ...

שם: נועה גיל: 15 וחצי..אבל בי'... תמיד אני נדפקת...@_# מאיפה: מב"ש..... תמונה: ככתבתי תמונה התכוונתי שלכם יא גאונים!!... אז אני ישים תמונה שלי עם עריכה... אבל זה פשוט מגניב.. שני!! אני סוגדת לך!!! *סוגדת* *סוגדת* *סוגדת*
ואני יכולה לבוא לשני המפגשים

JaNuAr

New member
טוב ברורררר שאני מצטרפת גם לפה

אני מפורום סימפל, למרות שלא היה לי אינטרנט ביום וחצי האחרונים ככה שנמנעתי מלהכנס.. אניווי - - - - - שמי נעה אני מכנרת ואני לא מכירה את שני אבל בכל מקרה את גאונת עולם אם גרמת לזה שלדה יוזד ייפתח מחדש הפורום ייייאי! ואני הייתי אמורה להגיע ב-28 אבל בדיוק היום אמרו לי שיש לי חזרה בדיוק באותו יום בעעעעע. אז כנראה אני לא אבוא. והמחשב לי מעלה לי תמונהה בעע לא יודעת מה יש לו. אז סורי.

JaNuAr

New member
אוווופס סורי התבלבלתי עם משו אחר.

סורי.
כנראה שאני עייפה מאוד.

Me../images/Emo9.gif

שם: רונה גיל: 15 מאיפה(ובלי תשובות מתוחכמות כמו -בחדר): הוד-השרון
תמונה? בע;(, טוב. אבל זאת תמונה נוראית אז תיזהרו כשאתם מסתכלים, זאת הכי מעודכנת שיש לי... רונה xxx

למעלה