אז ככה

I LOVE M5

New member
אאאמממ

יש בפורום אחד פינה של המלצות ותורי ואני רוצה להמליץ על דה יוזד... ואני לא יודעת מתי הקימו ולמה וכו'...you know...קצת אין לי מה לכתוב

whatascene

New member
כי שמות פורומים חייבים להיות בעברית

אז זה היה או זה או היוזד

בהצלחה גדולה!

סוף סוף אני נוגעת במחשב היום.. אז ככה אני נשארת עם הפינות שלי של הראש בראש ושל מי השורה הזאת נכון? בקשר לפרסום אז אני בעד להכין ברכה מהפורום (חח באתי לכתוב קומונה) שלנו לחנוכה ולפרסם בפורומים שונים זאת הדרך הטובה ביותר

busted4ever

New member
|לבתלוי|

1.אין לי רעיון אנלא מקורית. 2.שחור בעיניים עושה לי דלקות |= [באמאשלי] 3.אם יש לנו את הדיסקים מזויפים צרובים או מקוריים []= [ומי שאין לו מקורי נקפוץ עליו-כולנו-יחד!] 4.סאבבה. 5. 3> אהעאאעה יש לנו פורוםםם!^.^

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifגמני רוצה לעשות איזה פינה ../images/Emo9.gif

חחח איזה לא קשורה אני

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifנמנמ..עוד לא חשבתי ../images/Emo9.gif

חחח.. איזה פינות כבר יש?

whatascene

New member
לא ממש ברור חח

אני יודעת שלספיר (ScreamingForSomethin) יש את ראש בראש ושל מי השורה הזאת,ופינת ניתוחי שירים של נועה (Noa Tsror) אולי יש עוד משהו שאני לא יודעת עליו? אה ולאולגה יש פינת השבוע (נכון אולגה?) חוץ מאלה את יכולה לחשוב על פינה משלך :)

O L g i T

New member
נכון שני =]

ויש לי גם פינה שחשבתי עליה אבל היא עוד לא יצאה לפועל... וזה בטח ייקרה מחר או משו, אם יהיה לי זמן [עזבו אני סתם משחקת אותה עסוקה, בתכלס אין לי חיים...]

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמממ...סבבה :]

אני אשן עלזה לילה אחד ואני אגיד לך מחר :]. אני אחשוב על פינות מפורומים אחרים שאני נמצאת בהם :] .

UrBaN Man

New member
אני רוצה פינה!!! אני רוצה פינה!

שחור בעיניים לא תראי אצלי, אבל פינה של תרגום שירים אולי כן
. אני מתחיל עכשיו לתרגם שיר אחד. בייי ביי

למעלה