אז, כמה הספקתם בחיים?

במילא פיספסתי ת'אוטובוס../images/Emo7.gif

1. לגור עם מישהו. - משפחה נחשב?
2. לגור לבד. -רק לכמה ימים 3. לקבל תלוש משכורת. -
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. -
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. -
6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. -
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. -
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. -
מה אני רוטשילד? 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. -
10. לריב על חניה. -
11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). -
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. -
13. להשתכר.-
14. לקנות קונדום בבית מרקחת. -
15. להשתמש בקונדום. -
16. לקשור עניבה. -
17. לצאת מהצגה באמצע. -
18. לא להנות בהופעת רוק. -
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. -
20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. -
21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. -
אבל לשמוע כן
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. -
23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. -
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". -
25. לפלרטט עם גבר נשוי. -
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. -
27. להשתתף בהפגנה. -
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. -
29. לעשות עגיל. -
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. -
31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. -
32. להתפטר. -
33. שיפטרו אותך. -
34. לבקש העלאה. -
35. להתחיל דיאטה. -
36. לשבור דיאטה. -
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. -
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.- אמסטרדם? 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. -
40. לעשן ג'וינט. -
41. להרגיש שלבך נשבר. -
42. לשבור את לבו של מישהו אחר. -
43. לדבר על חתונה. -
לאו דווקא דברים טובים
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. -
45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. -
46. לקום עם האנג-אובר. -
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). -
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. -
49. לכתוב שיר.-
אבל שירי שטות 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. -
51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. -
52. להתחיל עם בן המין שלך. - חח אולי 53. להיות בפגישה עיוורת. -
54. להיות בהופעה חיה.-
55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו.-
56. לנהל רומן של לילה אחד.-
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. -
58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." -
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. -
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". -
61. לאכול סושי. -
62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. -
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. -
64. לראות סרט כחול. -
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. -
66. לקבל פרחים. -
67. לרשום במכולת במקום לשלם. -
68. לעשות פסיכומטרי. -
69. 69-
70. להתווכח עם שוטר. -
71. להגיע לכנרת בחורף. -
72. להאמין באהבה ממבט ראשון. -
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. -
74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. -
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". -
76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. -
77. לתלות דגל ביום העצמאות. -
78. לקנות מתנות לחג. -לא נראה לי 79. להתנשק.-
80. לריב עם ההורים על שטויות.-
81. לשבור רגל. -
82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. -
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. -
84. לקנות גיטרה. -
85. להחליט על זהותך המינית. -
86. להאמין שהשופט בן-זונה. -
או לפחות הטסטר
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. -
88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.-
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) -
90. באנג'י.-
91. לישון בעירום בקיץ. -
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. -
אבוי 93. לילה לבן של סרטים עם חברים.-
94. לאכול משהו מאוד לא כשר. -
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. -
96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.-
97. להפסיד בכבוד. -
98. להפסיד בכוונה. -
99. לשחות בעירום.-
100. להפסיק לשאול "מי אני".-מכוערת דה

שחוררר

New member
למה לא...

לא מסתדר לי הסמיילים האלה... 1. לגור עם מישהו. אכן :) 2. לגור לבד. לא. 3. לקבל תלוש משכורת. אכן אכן :) 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. לא 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. כן. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. כן. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. כן, וואלה יכול גם לכל הפורום :) 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. יצא 3.. לא 6 :\ 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. חחח כן :) 10. לריב על חניה. לא. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). כן. 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. כן. 13. להשתכר. כן. :\ 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. כן. 15. להשתמש בקונדום. כן. 16. לקשור עניבה. כן. 17. לצאת מהצגה באמצע. כן. 18. לא להנות בהופעת רוק. כן. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. למה? 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. אולי בעתיד... 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. לא. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. מה? ג'אז זה בנבנבנזונה :) 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. חחח עצוב אבל כן. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". לא. 25. לפלרטט עם גבר נשוי. עם אישה נשואה.. וכן- לא שהלך אבל עדיין. 26. לנהל רומן עם אישה מבוגרת ממך בהרבה. לא. 27. להשתתף בהפגנה. כן. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. כן. 29. לעשות עגיל. כן. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. לא. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. כן, מה אפשר לעשות, הוא הבוס.. לא? 32. להתפטר. כן. 33. שיפטרו אותך. מרצון- כן. 34. לבקש העלאה. כן. וגם קיבלתי
35. להתחיל דיאטה. לא אצלי נשמות. 36. לשבור דיאטה. כל הזמן. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. לא. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. ארה"ב מחררררררררררר :) 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. זה עוד יקרה.. מה אתם יודעים... 40. לעשן ג'וינט. נו באמת, מה זה דבר שכולם חייבים לעשות? שאלה מפגרת. 41. להרגיש שלבך נשבר. אכן. 42. לשבור את לבו של מישהו אחר. כן :\ 43. לדבר על חתונה. לא. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. לא. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. כן. 46. לקום עם האנג-אובר. לא, לא יצא לי. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). חחחח כן :) 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. תמיד. 49. לכתוב שיר. כן. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. לא רק מהמכולת, ולא רק שוקו ולחמניה... 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. לא חייב שתיהיה יפה.. פשוט שתבוא בטוב. 52. להתחיל עם בן המין שלך. לא. 53. להיות בפגישה עיוורת. לא. 54. להיות בהופעה חיה.כן. 55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו. בחיים לא, אולי לא אוהב... אבל לא שונא. 56. לנהל רומן של לילה אחד. לא. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. כן. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." חחחחח כן, חשתי. 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. תנו לי לגדול בשקט. אלב היו חולצות אהובות שנהפכו לסחבות מלית ברירה :( 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". ראיתי כמו גדול
61. לאכול סושי. יאמי
62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. אכן. 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. אה? 64. לראות סרט כחול. מה רע? 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. לא. 66. לקבל פרחים. כן :) 67. לרשום במכולת במקום לשלם. כן. 68. לעשות פסיכומטרי. לא. 69. 69 כן, רק פעם אחת. 70. להתווכח עם שוטר. יותר מדיי. 71. להגיע לכנרת בחורף. הכי אחי
72. להאמין באהבה ממבט ראשון. נהה. זה יותר החרמנות מדברת. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. אני איתן. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. כן. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". כן :) 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. כן. 77. לתלות דגל ביום העצמאות. כן. 78. לקנות מתנות לחג. לא. 79. להתנשק. כן. 80. לריב עם ההורים על שטויות. כן. 81. לשבור רגל. לא. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. תמיד יש קשיים באמונה, אבל תכלס כן. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. אחחחחח ג'סיקה אלבההההההההההההה 84. לקנות גיטרה. כן. 85. להחליט על זהותך המינית. הוחלט :) 86. להאמין שהשופט בן-זונה. תמיד. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. לא זכור לי. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה. כן. 89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) בכל הצבעים :) 90. באנג'י. בקרוב.. 91. לישון בעירום בקיץ. תמיד. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. כן. 93. לילה לבן של סרטים עם חברים. כן. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. לא! חס וחלילה. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. עוד לומד... 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. חולה על השקט :) 97. להפסיד בכבוד. תמיד. 98. להפסיד בכוונה. רק למטרות טובות. 99. לשחות בעירום. כן. 100. להפסיק לשאול "מי אני". שאלה שאף פעם לא תעלם...

תומע79

New member
../images/Emo34.gifעשיתי כבר אבל אעשה שוב.

1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה.
11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.
13. להשתכר.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת.
15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן.
31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 36. לשבור דיאטה. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט.
41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבור את לבו של מישהו אחר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים.
49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר.
51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה.
52. להתחיל עם בן המין שלך.
53. להיות בפגישה עיוורת.
54. להיות בהופעה חיה.
55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו.
56. לנהל רומן של לילה אחד.
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
61. לאכול סושי.
62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. 64. לראות סרט כחול.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף.
72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.
74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".
76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
80. לריב עם ההורים על שטויות.
81. לשבור רגל.
82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
84. לקנות גיטרה.
85. להחליט על זהותך המינית.
86. להאמין שהשופט בן-זונה.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.
88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. לילה לבן של סרטים עם חברים.
94. לאכול משהו מאוד לא כשר.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום.
100. להפסיק לשאול "מי אני". ---- 73 מתוך 100!! סטייל

טוב נו..../images/Emo127.gif

1. לגור עם מישהו.
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים.
9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. 10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. להשתכר.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי.
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. תגדירו הרבה?.. 27. להשתתף בהפגנה.
29. לעשות עגיל.
32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
[3 מתוך 4. נחשב!] 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
49. לכתוב שיר.
כושל.. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר.
51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה.
56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
בעיקר בצחוק אבל :) 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
לא התחלתי בכלל! 61. לאכול סושי.
בע 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
לא כוכב קולנוע, אבל אין כוכב כמו שלומי בראל
84. לקנות גיטרה.
85. להחליט על זהותך המינית. 86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
93. לילה לבן של סרטים עם חברים.
חזיר זה אכן מאוד-לא-כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום. 100. להפסיק לשאול "מי אני". עדיין לא...

bazmaster

New member
קבביישן

1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.כן 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.כן (אופסי חח) 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. כן (?) 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. כן 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. חלילה חח 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. כן חח 10. לריב על חניה. כן 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים.כן 13. להשתכר.כן 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה. כן 17. לצאת מהצגה באמצע. 18. לא להנות בהופעת רוק. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. כן 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.כן 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. הא? 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". כן 25. לפלרטט עם גבר נשוי. חחח ממש לא 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה. כן 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.כן 29. לעשות עגיל. כן 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. כן 32. להתפטר. כן 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.כן 36. לשבור דיאטה. כן 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. כן חח 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. זה יפליל אותי? 41. להרגיש שלבך נשבר. כן 42. לשבור את לבו של מישהו אחר.מקווה שלו 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר. כן 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).כן 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר.כן 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. כן 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה.כן 55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו. 56. לנהל רומן של לילה אחד.כן 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. חלילה 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי. כן 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. כן 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. כן 64. לראות סרט כחול. כן 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. כן 66. לקבל פרחים. כן 67. לרשום במכולת במקום לשלם. כן 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69 לא חח 70. להתווכח עם שוטר. כן 71. להגיע לכנרת בחורף. כן 72. להאמין באהבה ממבט ראשון. כן 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.כן בערך חח 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. כן 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".ברור 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.כן 77. לתלות דגל ביום העצמאות. כן 78. לקנות מתנות לחג. כן 79. להתנשק.כן 80. לריב עם ההורים על שטויות.לא 81. לשבור רגל. לא 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. כן 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה. כן 85. להחליט על זהותך המינית.כן חח 86. להאמין שהשופט בן-זונה. אכן 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.לאאאא 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.כן 89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) כן 90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ.כן 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. לילה לבן של סרטים עם חברים.כן 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. כן 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. כן 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. 97. להפסיד בכבוד. כן 98. להפסיד בכוונה. כן 99. לשחות בעירום.כן 100. להפסיק לשאול "מי אני".שאלתי אבל לא עניתי

נראה לי נחמד.

1. לגור עם מישהו. [בקרוב.] 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים.
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
. טעות חיי. 10. לריב על חניה.
13. להשתכר.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. אממ הייתי רק בפריז. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר.
.כרגע אין לי לב. 42. לשבור את לבו של מישהו אחר.
43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר. 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר).
פסטיעוז. 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה.
55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו
. 56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות" .
61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו.
64. לראות סרט כחול.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 890 עמודים נחשב? 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69 70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו
. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
77. לתלות דגל ביום העצמאות. 78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
80. לריב עם ההורים על שטויות
. 81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. |
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה.
87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י.
91. לישון בעירום בקיץ. 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
94. לאכול משהו מאוד לא כשר. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום. 100. להפסיק לשאול "מי אני". כן, בטח...........

להלהלהלה!

1. לגור עם מישהו : אם הודו נחשב אז כן, במשך כמעט חודשיים. 2. לגור לבד :
בצימר.
3. לקבל תלוש משכורת : אכן. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים : ללא הקטע של ההחלפת פרטים
. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין : אכן. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק : אני יודע מתי אבל ת'אמת שהוא הרס לי ת'חיים השואב אבק החדש ומזה מלא זמן אני לא מצליח להבין איך הוא עובד. 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים :
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים :אם פיצה נחשב אז נראה לי שכן. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה : חחח נראה לי שהיו דברים בסגנון, לא סגור על זה. 10. לריב על חניה : ממש לריב? לא...
11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה): יצא. 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים : אכן.
13. להשתכר: אכן. 14. לקנות קונדום בבית מרקחת : אכן. 15. להשתמש בקונדום : כן. 16. לקשור עניבה : כן. 17. לצאת מהצגה באמצע : כן. 18. לא להנות בהופעת רוק : כן 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה : יש מצב. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו : עם כמה פרטים טכנים שונים, בערך... 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית : לא חושב, לא לעצמי לפחות. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז : לא יצא לי להודות. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת : חחחח לא, אבל אחלה רעיון
. 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים" : לא...
25. לפלרטט עם גבר נשוי : חחחחח לא. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה : לא רומן אבל כן.
27. להשתתף בהפגנה : לא משהו רשמי. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר : בכל שעה בשעון. 29. לעשות עגיל : אכן. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן : כןןןןןן בהודו! 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק : נראה לי שיצא. 32. להתפטר : סוגשל... 33. שיפטרו אותך : כן. 34. לבקש העלאה : לא שזכור לי. 35. להתחיל דיאטה : כן
36. לשבור דיאטה : כן
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר : חחח כן...אפילו בלי הפעמיים! 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם : ללא אמסטרדם וניורק ובפריז אני אהיה (והפעם כמו שצריך) ביום ראשון! 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם :
40. לעשן ג'וינט : כן. 41. להרגיש שלבך נשבר : כן 42. לשבור את לבו של מישהו אחר : נראה לי שכן 43. לדבר על חתונה : חחח לא באופן רציני נראה לי... 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו : לא 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד : סוגשל... 46. לקום עם האנג-אובר : יצא כוסעמוק 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר) : יצא ואפילו לשיר ולרקוד!
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים : חחח בערך... 49. לכתוב שיר : יצא 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר : לא שזכור לי. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה : כן... לב דווקא בגלל שהוא יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך : כן 53. להיות בפגישה עיוורת : כן 54. להיות בהופעה חיה : כן 55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו : כן 56. לנהל רומן של לילה אחד : כן, אבל למה לקרוא לזה רומן??
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה : לאא
58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." : נראה לי שכן וזה עבד כל העניין של היומן בדיוק יום.
59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16 : משהו בסגנון בשלל גילאים
. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות" : להודות שלא התחלתי!!! 61. לאכול סושי : יצא (תרתי משמע)
. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד : יצא 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו : חחחחח יש מצב 64. לראות סרט כחול : חחח כן. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים : לא !! 66. לקבל פרחים : יצא. 67. לרשום במכולת במקום לשלם : לא ונראה לי שזה סוג של חלום. 68. לעשות פסיכומטרי : לא 69. 69 : לא עניינכם חצופים! 70. להתווכח עם שוטר : חחח אחושרמוטה... 71. להגיע לכנרת בחורף :
72. להאמין באהבה ממבט ראשון : סוגשל... 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה : יצא. 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו : יצא. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה" : לא. 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם : כן. 77. לתלות דגל ביום העצמאות : יצא. 78. לקנות מתנות לחג. : יצא. 79. להתנשק : כן 80. לריב עם ההורים על שטויות :כן 81. לשבור רגל : לא 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים : כן 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי : חחחחח בערך..
. 84. לקנות גיטרה : כן 85. להחליט על זהותך המינית : כן 86. להאמין שהשופט בן-זונה : כן 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.: חח אני לא בדיוק מתמצא איזה סרט של מי אבל אני מאמין שלא. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה: כן 89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) : כן והוא עדיין קיים! 90. באנג'י : לא 91. לישון בעירום בקיץ : כן 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים : לא בקטע רומנטי 93. לילה לבן של סרטים עם חברים : אין כמעט לילה שהוא לבן. 94. לאכול משהו מאוד לא כשר : יצא. 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה : חח לא אבל יבוא היום!
. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה : כן. 97. להפסיד בכבוד : כן 98. להפסיד בכוונה : כן 99. לשחות בעירום : כן 100. להפסיק לשאול "מי אני" : כן

אני אומר לך,

נתחיל מזה שהוא סגול שקוף כזה ובנוי כמו חייזר הוא גם מתפרק לאלף דברים וצריך לחבר ושוט'.... בכל מקרה אני וכל הטכניקה הזאת לא הולכים ביחד. או שהוא הביא אותי לשיאי עצבים חדשים או שנפצעתי בגללו באצבע! אני אומר די לטכנולוגיה יותר מדיי מסובכת
.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifחחחחחחחחחח נראה לי הוא כמו שלי

סגול שקוף מוזר כזה עם כלמיני חלקים מוזרים והוא ממש ממש נראה כמו חייזר.

hadasusha

New member
"...It's my life, Don't you forget"

1. לגור עם מישהו.
שמאל|הורים 2. לגור לבד.
3. לקבל תלוש משכורת.
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין.
6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים.
9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה.
10. לריב על חניה.
13. להשתכר.
15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה.
20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו.
21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים".
25. לפלרטט עם גבר נשוי.
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה.
חחח 27. להשתתף בהפגנה.
29. לעשות עגיל.
32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה.
35. להתחיל דיאטה.
חחח 36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
40. לעשן ג'וינט.
41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו.
45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
49. לכתוב שיר.
52. להתחיל עם בן המין שלך.
53. להיות בפגישה עיוורת.
54. להיות בהופעה חיה.
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה.
58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות"
. 61. לאכול סושי.
64. לראות סרט כחול.
65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.
66. לקבל פרחים.
68. לעשות פסיכומטרי.
69. 69
70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף.
74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו
. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה"
. 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם
. 77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
81. לשבור רגל.
82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי
. 84. לקנות גיטרה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד)
90. באנג'י.
91. לישון בעירום בקיץ.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה.
96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום.
100. להפסיק לשאול "מי אני"
. יאההה זה היה כיף

Noam TG

New member
פיי כמה זמן לא עניתי על שאלון!

1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין.
10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. להשתכר.
14. לקנות קונדום בבית מרקחת. 15. להשתמש בקונדום. 16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה.
[לאו דווקא פאב] 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
29. לעשות עגיל.
31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. 32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך. 34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.
[בלי אמסטרדם] 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט.
41. להרגיש שלבך נשבר.
42. לשבור את לבו של מישהו אחר. 43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד.
46. לקום עם האנג-אובר.
49. לכתוב שיר. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר.
52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה.
56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן."
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי. 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד.
66. לקבל פרחים.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69 70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. 77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק. 80. לריב עם ההורים על שטויות.
81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי.
[סאמר
] 84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית.
92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. 93. לילה לבן של סרטים עם חברים.
95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום. 100. להפסיק לשאול "מי אני". NEVER.

ילדה 4

New member
../images/Emo42.gif

1. לגור עם מישהו.לא 2. לגור לבד. לא 3. לקבל תלוש משכורת. כן 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. כן 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. לא 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. כן 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. כן 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשיםלא. 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. כמעט 10. לריב על חניה. כן 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). לא 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. כן 13. להשתכר.כן 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. כן 15. להשתמש בקונדום. כן 16. לקשור עניבה. כן 17. לצאת מהצגה באמצע. כן 18. לא להנות בהופעת רוק. כן 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. כן 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. לא 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. לא 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.כן 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. כן 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים".כן 25. לפלרטט עם גבר נשוי. לא 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. לא 27. להשתתף בהפגנה. כן 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. כן 29. לעשות עגיל. כן 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. לא 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. כן 32. להתפטר. כן 33. שיפטרו אותך. לא 34. לבקש העלאה. כן 35. להתחיל דיאטה. כן 36. לשבור דיאטה. כן 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. כן 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.לא 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם.לא 40. לעשן ג'וינט. לא 41. להרגיש שלבך נשבר.כן 42. לשבור את לבו של מישהו אחר.כן 43. לדבר על חתונה. כן 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. לא 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. כן 46. לקום עם האנג-אובר. כן 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). כן 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. לא 49. לכתוב שיר.כן 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. לא 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. כן 52. להתחיל עם בן המין שלך. לא 53. להיות בפגישה עיוורתלא 54. להיות בהופעה חיה.כן 55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו.כן 56. לנהל רומן של לילה אחד.כן 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. כן 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." כן 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. לא 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".כן 61. לאכול סושי. כן 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. כן 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. לא 64. לראות סרט כחול. לא 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים.לא 66. לקבל פרחים. כן 67. לרשום במכולת במקום לשלם. כן 68. לעשות פסיכומטרי. לא 69. 69 ההומור פה זה משו 70. להתווכח עם שוטר. לא 71. להגיע לכנרת בחורף. כן 72. להאמין באהבה ממבט ראשון. כן.. 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה.כן 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו.כן 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".כן 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. כן 77. לתלות דגל ביום העצמאות. כן 78. לקנות מתנות לחג. כן 79. להתנשק.כן 80. לריב עם ההורים על שטויות.כן 81. לשבור רגל. לא 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. כן 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. כן 84. לקנות גיטרה. כן 85. להחליט על זהותך המינית. כן 86. להאמין שהשופט בן-זונה. כן 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג.כן 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.כן 89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) לא 90. באנג'י.לא 91. לישון בעירום בקיץ. כן 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. כן 93. לילה לבן של סרטים עם חברים.כן 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. כן 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. לא 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה.לא 97. להפסיד בכבוד. כן 98. להפסיד בכוונה. כן 99. לשחות בעירום.כן 100. להפסיק לשאול "מי אני".לא

ארוךךךך

לגור עם מישהו. בקרוב 2. לגור לבד. |x| 3. לקבל תלוש משכורת. |v| 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. |x| 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. |v| 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק. |v| 7. לבשל לבד ארוחה לשישה אנשים. |x| 8. לשלם לבד על ארוחה לשישה אנשים. |x| 9. להקים אוהל בגינה ולישון בשק שינה. |v| 10. לריב על חניה. |x| 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה). |v| 12. להגיד משהו שתצטער עליו כל החיים. |v| 13. להשתכר.|v| 14. לקנות קונדום בבית מרקחת. |x| 15. להשתמש בקונדום. |x| 16. לקשור עניבה. |v| 17. לצאת מהצגה באמצע. |v| 18. לא להנות בהופעת רוק. |x| 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. |x| 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. |v| 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. |x| 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. |v| 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת. |v| 24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". |x| 25. לפלרטט עם גבר נשוי. |x| 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. |x| 27. להשתתף בהפגנה. |x| 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. |v| 29. לעשות עגיל. |v| 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. |x| 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק. |x| 32. להתפטר. |v| 33. שיפטרו אותך. |x| 34. לבקש העלאה. |x| 35. להתחיל דיאטה. |v| 36. לשבור דיאטה. |v| 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר. |x| 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. |x| 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. |x| 40. לעשן ג'וינט. |x| 41. להרגיש שלבך נשבר. |v| 42. לשבור את לבו של מישהו אחר. |v| 43. לדבר על חתונה. |x| 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. |x| 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. |v| 46. לקום עם האנג-אובר. |v| 47. לעמוד על במה ולדבר (או לאלתר). |v| 48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. |x| 49. לכתוב שיר.|v| 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. |x| 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. |v| 52. להתחיל עם בן המין שלך. |x| 53. להיות בפגישה עיוורת. |x| 54. להיות בהופעה חיה.|v| 55. להגיד למישהו שאני שונאת אותו.|v| 56. לנהל רומן של לילה אחד. |x| 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה. |x| 58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." |v| 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. |v| 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". |x| 61. לאכול סושי. |v| 62. לצבוע חדר, או לפחות לתלות תמונה לבד. |v| 63. להשתתף במנגל ולטעון שזה ברבקיו. |v| 64. לראות סרט כחול. |v| 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. |x| 66. לקבל פרחים. |v| 67. לרשום במכולת במקום לשלם. |v| 68. לעשות פסיכומטרי. |x| 69. 69 |x| 70. להתווכח עם שוטר. |v| 71. להגיע לכנרת בחורף. |x| 72. להאמין באהבה ממבט ראשון. |v| 73. להשתכר עד שאתה לא זוכר מי אתה. |v| 74. לקנות מחשב, או לפחות לדעת להשתמש בו. |v| 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". |x| 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם. |v| 77. לתלות דגל ביום העצמאות. |x| 78. לקנות מתנות לחג |x| 79. להתנשק. |v| 80. לריב עם ההורים על שטויות. |v| 81. לשבור רגל. |x| 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. |x| 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. |v| 84. לקנות גיטרה. |v| 85. להחליט על זהותך המינית. |v| 86. להאמין שהשופט בן-זונה. |v| 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. |x| 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה. |x| 89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) 90. באנג'י. |x| 91. לישון בעירום בקיץ. |v| 92. להביא מישהו\מישהי לארוחת ערב אצל ההורים. |x| 93. לילה לבן של סרטים עם חברים. |v| 94. לאכול משהו מאוד לא כשר. |x| 95. להבדיל בין וויסקי ובורבון, משי וסאטן, נפוליטינה ומרגריטה. |x| 96. להצליח להיות לבד יותר מיומיים, ולהנות מזה. |x| 97. להפסיד בכבוד. |x| 98. להפסיד בכוונה. |x| 99. לשחות בעירום. |x| 100. להפסיק לשאול "מי אני". |v|

איזה שיתוף פעולה ../images/Emo13.gif

1. לגור עם מישהו.
2. לגור לבד. 3. לקבל תלוש משכורת.
4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 6. ללמוד מתי ואיך להשתמש בשואב אבק.
10. לריב על חניה.
13. להשתכר.
15. להשתמש בקונדום.
16. לקשור עניבה.
17. לצאת מהצגה באמצע.
18. לא להנות בהופעת רוק.
19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית. 22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים". 25. לפלרטט עם גבר נשוי. סורט אוף
26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה.
27. להשתתף בהפגנה. 28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר.
29. לעשות עגיל.
30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
32. להתפטר. 33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה.
36. לשבור דיאטה.
37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. חצי
39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט. 41. להרגיש שלבך נשבר. 42. לשבור את לבו של מישהו אחר.
43. לדבר על חתונה. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר.
49. לכתוב שיר.
50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 51. להשאיר טיפ ענק למלצר(ית) יפה. 52. להתחיל עם בן המין שלך.
אהמ אהמ.. 53. להיות בפגישה עיוורת. 54. להיות בהופעה חיה.
56. לנהל רומן של לילה אחד. 57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה.
58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." מוכרחת מעולם לא אמרתי. 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות". 61. לאכול סושי.
64. לראות סרט כחול. 65. לקרוא ספר עם מעל אלף עמודים. 66. לקבל פרחים.
67. לרשום במכולת במקום לשלם. 68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69
70. להתווכח עם שוטר. 71. להגיע לכנרת בחורף.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
81. לשבור רגל. 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
(
) 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה.
86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום. 100. להפסיק לשאול "מי אני". 62 מתוך 100

kingnothing1

New member
חייב להכניס נושא..?

1. לגור עם מישהו. 2. לגור לבד.
תקופה קצרה באילת בין התיכון לצבא.. 3. לקבל תלוש משכורת.
5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין.
10. לריב על חניה. 11. ללכת מכות (לא בהכרח על חנייה).
13. להשתכר.
15. להשתמש בקונדום.
למרות כמה שאני מתעב.. 16. לקשור עניבה. 17. לצאת מהצגה באמצע.
לחפוז בשירותים ולחזור אבל זה נמשך כבר עד סוף ההצגה.. ראיתי אותה אחרי זה ובוסתן ספרדי זו אחלה של הצגה.. 18. לא להנות בהופעת רוק.
בפסטיבל באתונה.. כלומר עד שמטאליקה עלו והפכו לי תצורה 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 20. להזמין את אבא שלך לקפה ולדבר על הבעיות שלו. 21. לקנות דיסק של מוזיקה קלאסית.
22. להודות שאין לך תמיד סבלנות לג'אז. 23. לעשות לעצמך מסיבת יום הולדת.
24. לקנות מעיל עור "לכל החיים".
25. לפלרטט עם גבר נשוי. 26. לנהל רומן עם גבר מבוגר ממך בהרבה. 27. להשתתף בהפגנה.
28. לקנות בסופר בשלוש לפנות בוקר. 29. לעשות עגיל. 30. ללכת לעשות קעקוע ולהשתפן. 31. לא לצעוק על הבוס שלך, למרות שאתה צודק.
זה קורה לי בעבוד הנוכחית וזה קשה.. 32. להתפטר.
33. שיפטרו אותך.
34. לבקש העלאה. 35. להתחיל דיאטה. 36. לשבור דיאטה. 37. להרשם למכון כושר, ללכת פעמיים ולא לבוא יותר.
חח סיפור חיי 38. להיות בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 39. להתנשק בפריז, לונדון, ניו יורק ואמסטרדם. 40. לעשן ג'וינט.
גם כל יום כמעט 41. להרגיש שלבך נשבר.
43. לדבר על חתונה.
44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 45. לריב עם חבר\ה קרוב\ה ולהפסיק לדבר איתה\איתו לתמיד. 46. לקום עם האנג-אובר.
48. להחזיר להורים הלוואה שלקחת מהם, למרות שהם לא לוחצים. 49. לכתוב שיר.
52. להתחיל עם בן המין שלך. 53. להיות בפגישה עיוורת.
54. להיות בהופעה חיה.
57. לנהל מערכת יחסים של יותר משנה.
58. להגיד "רגע, אני מוכרחת לבדוק ביומן." 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16.
60. להודות שלא הצלחת לגמור את "שר הטבעות".
61. לאכול סושי.
66. לקבל פרחים. 67. לרשום במכולת במקום לשלם.
68. לעשות פסיכומטרי. 69. 69
70. להתווכח עם שוטר.
71. להגיע לכנרת בחורף.
אבל למסיבת טבע לא כמו בקיץ עם אוהלים והכל 72. להאמין באהבה ממבט ראשון.
75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה".
גבעת חלפון בכלל וכל הגשש החיוור בפרט... 76. ללכת לישון לפני שאתה עייף, כי מחר אתה חייב לקום מוקדם.
כל יום כמעט... בשאר הימים ני באמת עייף משעה מוקדמת 77. לתלות דגל ביום העצמאות.
78. לקנות מתנות לחג.
79. להתנשק.
81. לשבור רגל.
יד נחשב..? 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים.
הוחלט שלןא 83. להתאהב בכוכב קולנוע ולהאמין למשך יומיים שיש לך סיכוי. 84. לקנות גיטרה. 85. להחליט על זהותך המינית.
86. להאמין שהשופט בן-זונה. 87. לישון בסרט של סטיבן שפילברג. 88. להגיד למישהו שאת אוהבת אותו ולהתכוון לזה.
89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד)
90. באנג'י. 91. לישון בעירום בקיץ.
97. להפסיד בכבוד.
98. להפסיד בכוונה.
99. לשחות בעירום.
100. להפסיק לשאול "מי אני".

חמדונה

New member
אוקיי, אז

אני אשאיר רק את מה שלא עשיתי. 2. לגור לבד. 4. לדפוק את האוטו ולהחליף פרטים. 5. להיות באוברדראפט, בלי שום מקורות הכנסה נראים לעין. 19. לגשת למלצר בפאב ולבקש שינמיכו את המוזיקה. 42. לשבור את לבו של מישהו אחר. 44. להפסיד יותר מ-100 דולר בקזינו. 50. לגנוב מהמכולת שוקו ולחמניה בחמש בבוקר. 59. לזרוק את החולצה שהכי אהבת בגיל 16. 64. לראות סרט כחול. 72. להאמין באהבה ממבט ראשון. 75. לדעת בעל-פה קטעים מ"גבעת חלפון אינה עונה". 82. להחליט אם אתה מאמין באלוהים. 89. לגדל זקן (חח לגברים בלבד) ומשהו שעשיתי ואני חייבת להתלהב ממנו למרות שהוא לא רשום כאן: צניחה חופשית אהההההההההההההההההההה

למעלה