אז כן,דיסק חדש (שיוצא בקרוב נקווה)

Hezi The One

New member
אז כן,דיסק חדש (שיוצא בקרוב נקווה)

מה אתם מצפים ממנו? האם אתם רוצים שיכניסו לשם אחת (או יותר) מהסקיצות שלא נכללו בדיסקים הקודמים? האם אתם מתכוונים לקנות אותו? איך אתם חושבים יהיה הסגנון שלו? (רוקיסטי כבד,סתם רוקיסטי,פופיסטיP: או כאלה) האם לדעתכם יהיו אמנים אורחים בדיסק? איך אתם חוושבים יקראו לו? (אם בהנחה שייגעצ יקראו לו על אחד השירים מהדיסק שאנחנו מכירים) ולשאלה הכי לא קשורה בעולם והמאוסה במעט-האם לדעתכם שייגעצ מתמסחרים?P: רציתם טופיק על הלהקה,אני מבקש לענות ברצינות.

jack 1

New member
הממ

מה אני מצפה מהדיסק החדש?ממ לא יודע,שיהיה טוב כמו משקאות חריפים.ושיהיה בסגנון רוקיסטי כבד מגניבי כזה.אין לי שמץ איך יקראו לו. ואמנים אורחים?דן תורן נראה לי.ולשאלה האחרונה לדעתי שייגעצ כן התמסחרו,אבל ממ אין בזה בדיוק משו רע כי עכשיו הם יותר מפורסמים.

אמ,

הייתי בפטיפון, שמעתי את השירים ואת הסגנון... אבל למרות ששמעתי חלק מהשירים החדשים, אני לא זוכרת אותם ובטח שלא שמתי לב למילים... אז אני אוכל לענות על חלק מהשאלות. מה אני מצפה? אני מצפה שהשירים יעלו רמה, הן מבחינת המילים והן מבחינת הלחן. אבל שלא יהיה סגנון שונה לגמרי, שישאר קצת מהסגנון שמסמל בשבילי את שייגעצ... אני לא רוצה שיכניסו סקיצות שלא נכללו בדיסקים קודמים. אם כבר, חידושים לשירים. שמעתי את הסגנון של הדיסק בפטיפון. ת'אמת? הוא איכזב... השירים נשמעו אותו דבר, ואני זוכרת שלא ממש אהבתי. אבל אולי חשבתי ככה בגלל שזה היה חדש. אני גם לא זוכרת את השירים... כשיגיע הדיסק אני אגיד מה דעתי סופית.
שמחתי ששיקו שר עוד שיר חדש
אני נורא אוהבת את הסגנון שלו. לא נראה לי שיהיו אמנים אורחים בדיסק. אבל היה נחמד אם כן יהיו... כמו דן תורן למשל. "שיר יפה", נורא יפה
אבל אני יודעת שלא יכניסו אותו לדיסק.. :/ ובכלל, זה יפה לשמוע ביצועים של שירים שגם יובל וגם עוד אמן שר. אין לי מושג איך יקראו לדיסק. אני בטוחה שלא יקראו לו "פקיד אפרורי" ולא "זמן ניכר"... ואני לא זוכרת מה השמות של השירים האחרים.. :/ שייגעצ מתמסחרים? לפי דעתי לא. ממש לא. הם עדיין צריכים להופיע למרות הכל, לקבל מספיק כסף, להיות "בעניינים"... זה לא נקרא התמסחרות. הם עושים מה שכל אמן עושה וצריך לעשות. יש תאריך ליציאת האלבום? [עניתי על כל השאלות. וויפי
]

ברור שאני אקנה אותו..../images/Emo176.gif

וחוץ מזה אני מקווה שהדיסק השלישי יהיה בסגנון של שתי הדיסקים הקודמים...

פרקשון

New member
עוד דעה של מי ששמע את רוב השירים

|מתלהב| מה אתם מצפים ממנו? רציתי שהוא יהיה כמו האלבום הראשון האם אתם רוצים שיכניסו לשם אחת (או יותר) מהסקיצות שלא נכללו בדיסקים הקודמים? כן למה לא האם אתם מתכוונים לקנות אותו? ברור איך אתם חושבים יהיה הסגנון שלו? רוק שמשלב קצת בלוז, יותר באסים האם לדעתכם יהיו אמנים אורחים בדיסק? לא איך אתם חושבים יקראו לו? זמן ניכר ולשאלה הכי לא קשורה בעולם והמאוסה במעט-האם לדעתכם שייגעצ מתמסחרים?P: לא! הם עדיין ותמיד יהיו שכונה

horse girl1

New member
"הם עדיין ותמיד יהיו שכונה"../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

אהבתי, ח"ח.. אבל זמן ניכר לא נשמע כמו שם לאלבום של שייגעצ
זה כזה מחוסר שייגעציות.. לא יודעת להסביר בדיוק..

horse girl1

New member
זמן ניכ ריות רמתאים...../images/Emo79.gif

לדיסק של עברי לידר, או בקיצוניות מטורפת ליהודים, גם זה בערך. וכלמני כאלה. שיגעצ? ממש לא! פקיד אפרורי יכול להיות נחמד~אני כבר רואה את החוברת עם המילים, אוי זה יכול להיות ענק!
~ אבל מה שנשאר זה לחכות ולראות..

horse girl1

New member
מה נסגר עם האות ר'?!../images/Emo79.gif

לא רוצה להישר המקום שלה! *ניכר *יותר *וכל מיני

horse girl1

New member
אין יל כוחח לענות על הכל עכשיו.../images/Emo79.gif

אני רק יגיד שיש מצב שנאי אקנה. קודם צריך כסף. גם את השניים הראשונים עוד אין לי
לא לצחוק ו\לסקול אותי בבקשה

למעלה