אז כן,דיסק חדש (שיוצא בקרוב נקווה)

horse girl1

New member
אז??../images/Emo79.gif

חח עכשיו שאמרת זה הזכיר לי משהו. הייתי עם חבורת בטיילת של תל אביב, אני עוד 4 מרמת חן וחברה מקירת אונו. איזה פרחה אחת בעצם שתיים ניגשו אלינו והתחילו לבדוק מי הכי טחונה, אחרי מספר ירידות וציון של המושג "ערסים לנצח פריקים לנצח" הם קבעו כי.. החברה שלי מקרית אונו הכי טחונה..
ואם זה לא היה מספיק מדבר אחת מהפרחות בעטה בחרה שיל ברגל
עזבו זה נשמע מזור זה באמת היה מוזר, אבל עכשיו יצא אפילו יותר

פרחות ../images/Emo5.gif.

פרחות\ערסיות זה פשוט נורא, כאלה בהמות.
סתם תפסתי על ההודעה שלך טרמפ, פרחות זה השטן.

אני אענה

מה אתם מצפים ממנו? אני מצפה ששיגעצ לא ירדו ברמה שלהם...באמת זה מדאיג אותי אם הם יתדרדרו האם אתם רוצים שיכניסו לשם אחת (או יותר) מהסקיצות שלא נכללו בדיסקים הקודמים? לא זה מיותר לגמרי, סקיצות וגיגים זה בשביל הצד לא בשביל הדיסק האם אתם מתכוונים לקנות אותו? ברור על היום שהוא יוצא מיציד למשכן את הבית איך אתם חושבים יהיה הסגנון שלו? (רוקיסטי כבד,סתם רוקיסטי,פופיסטיP: או כאלה) לדעתי נוטה לכיוון הרוק פופ למרות שאני ממש לא רוצה שזה יקרה האם לדעתכם יהיו אמנים אורחים בדיסק? אין מצפ...אולי כמו בקודם שיעשו קולות וזה פיטרוט שא"צ וכאלה לא יותר איך אתם חוושבים יקראו לו? (אם בהנחה שייגעצ יקראו לו על אחד השירים מהדיסק שאנחנו מכירים) מממ זמו ניכר לדעתי הכי מתטם ולשאלה הכי לא קשורה בעולם והמאוסה במעט-האם לדעתכם שייגעצ מתמסחרים?P: לא די חאלס ואם כן אז מה נמאס לי מהזה

עדן הומו!!../images/Emo3.gif

יהיה דיסק מטורף אל דאגו שייגעצ יספקו ת'סחורה כמו שצריך!!!

ס ט י י ק

New member
../images/Emo152.gif

מה אתם מצפים ממנו?שהשירים יהיו סטייל ניו יורק רפיח האם אתם רוצים שיכניסו לשם אחת (או יותר) מהסקיצות שלא נכללו בדיסקים הקודמים?כה... האם אתם מתכוונים לקנות אותו?יאפ איך אתם חושבים יהיה הסגנון שלו? (רוקיסטי כבד,סתם רוקיסטי,פופיסטיP: או כאלה)פופיסטי האמת האם לדעתכם יהיו אמנים אורחים בדיסק?לאדעת איך אתם חוושבים יקראו לו? (אם בהנחה שייגעצ יקראו לו על אחד השירים מהדיסק שאנחנו מכירים)לאדעת ולשאלה הכי לא קשורה בעולם והמאוסה במעט-האם לדעתכם שייגעצ מתמסחרים?P:ממש לא יומטוב.

Beautiful Scar

New member
מה שאני מצפה.

שהדיסק יהיה שובב ! ומילים מצחיקות כמו כל שאר הדיסקים!. כפרעליכם שייגעצ!

אם הם יתמסחרו בדיסק הבא

אני יבכה ואני ישנא אותם ומממ..הציפיות של זה שיהיו שירים טובים וזהו בלי חרטות למיניהם ובלי שטויות יותר מידי שיהיה מוזיקה בדיסק הזה

המ..

מה אתם מצפים ממנו? הממ שמעתי בנתיים את פקיד אפרורי ואת זמן ניכר. נראה לי שהוא הולך להיות טוב. האם אתם רוצים שיכניסו לשם אחת (או יותר) מהסקיצות שלא נכללו בדיסקים הקודמים? כן :) את חמישה רבעים, התמונות שבאלבום, משה מקנא.. :) האם אתם מתכוונים לקנות אותו? בטח!
איך אתם חושבים יהיה הסגנון שלו? הממ... האם לדעתכם יהיו אמנים אורחים בדיסק? לא יודעת.. אולי דן תורן.. איך אתם חוושבים יקראו לו? זמן ניכר זה יכול להיות נחמד ולשאלה הכי לא קשורה בעולם והמאוסה במעט-האם לדעתכם שייגעצ מתמסחרים? קצת.. אבל הם תמיד יהיו הכי טובים
היי אני שי בת 14 מרחובות

yardenbm

New member
אמממ

האמת שנראה לי שאני קודם אבדוק אותו בדרכים לא חוקיות אם הוא יהיה שווה אז נקנה ברור. למרות שאני חושבת שאסור להוריד שירים ישראלים אם הדיסק לא יהיה שווה מה הטעם לתמוך בלהקה

keeeren

New member
עונה..

מה אתם מצפים ממנו? שיהיה טוב לפחות כמו הקודמים.. האם אתם רוצים שיכניסו לשם אחת (או יותר) מהסקיצות שלא נכללו בדיסקים הקודמים? לא.. הרי אני כבר מכירה אותם
האם אתם מתכוונים לקנות אותו?ברור.. איך אתם חושבים יהיה הסגנון שלו? (רוקיסטי כבד,סתם רוקיסטי,פופיסטיP: או כאלה)אהמ רוקיסטי כבד לא נראה לי.. בערך אותו סיגנון... האם לדעתכם יהיו אמנים אורחים בדיסק?לא לצערי איך אתם חוושבים יקראו לו? (אם בהנחה שייגעצ יקראו לו על אחד השירים מהדיסק שאנחנו מכירים)אין לי מושג בשיט ולשאלה הכי לא קשורה בעולם והמאוסה במעט-האם לדעתכם שייגעצ מתמסחרים?P: תודה לאל (שאולי קיים)- לא!!:D

moshit1

New member
דיסק חדש../images/Emo9.gif

מה אתם מצפים ממנו? אמממ הייתי רוצה שהוא יהיה בסגנון של 'ניו יורק רפיח'... אבל אני מניחה שהוא יהיה פחות טוב ממשקאות חריפים אפילו \= האם אתם רוצים שיכניסו לשם אחת (או יותר) מהסקיצות שלא נכללו בדיסקים הקודמים? אממממ יהיה נחמד [: האם אתם מתכוונים לקנות אותו? כה איך אתם חושבים יהיה הסגנון שלו? רוק-פופ האם לדעתכם יהיו אמנים אורחים בדיסק? אממממ רק כלי נגינה נוספים או משו איך אתם חוושבים יקראו לו? אין לי מושג ולשאלה הכי לא קשורה בעולם והמאוסה במעט-האם לדעתכם שייגעצ מתמסחרים?P: אמממ בערך. אבל אין לי כוח להכנס לזה. רציתם טופיק על הלהקה,אני מבקש לענות ברצינות.

K i f

New member
אניאניאניo_O

מה אתם מצפים ממנו? שיעסיק אותי כשהמפקד שלי שולח אותי לעשות משהו
האם אתם רוצים שיכניסו לשם אחת (או יותר) מהסקיצות שלא נכללו בדיסקים הקודמים? אמ... אפשרי בהחלט!
האם אתם מתכוונים לקנות אותו? בשביל מה יש משכורת צבאית?
איך אתם חושבים יהיה הסגנון שלו? (רוקיסטי כבד,סתם רוקיסטי,פופיסטיP: או כאלה) לא יודע ולא משנה לי...
האם לדעתכם יהיו אמנים אורחים בדיסק? אמ.. נראה לי שכן... ונקווה שכן
איך אתם חוושבים יקראו לו? (אם בהנחה שייגעצ יקראו לו על אחד השירים מהדיסק שאנחנו מכירים) שיקראו לו: "שייגעצ - הדיסק השלישי" זה נשמע טוב
ולשאלה הכי לא קשורה בעולם והמאוסה במעט-האם לדעתכם שייגעצ מתמסחרים?P: אמ.. כן ^^

Hezi The One

New member
פוף4#^$#

מה אתם מצפים ממנו?-שיהיה טוב,זה הכל. האם אתם רוצים שיכניסו לשם אחת (או יותר) מהסקיצות שלא נכללו בדיסקים הקודמים?-לא ממש,בכל זאת אני רוצה לשמוע דברים חדשים. האם אתם מתכוונים לקנות אותו?בהחלט איך אתם חושבים יהיה הסגנון שלו? (רוקיסטי כבד,סתם רוקיסטי,פופיסטיP: או כאלה)-רוקיסטי מה#@%#@% האם לדעתכם יהיו אמנים אורחים בדיסק?-לא חושב איך אתם חוושבים יקראו לו? (אם בהנחה שייגעצ יקראו לו על אחד השירים מהדיסק שאנחנו מכירים)-האמת,תמיד חשבתי ש"פקיד אפרורי" יהיה הכי טוב לדיסק הזה ולשאלה הכי לא קשורה בעולם והמאוסה במעט-האם לדעתכם שייגעצ מתמסחרים?P:- לא חושב,זה תלוי גם איך מגדירים התמסחרות. אבל אני לא חושב שמונח הכללי שייגעצ התמסחרו

למעלה