אז כן, עשיתי את הבלתי יעשה,

זכוכיות

New member
אז כן, עשיתי את הבלתי יעשה,

ואני עם חבר של האקס. מצד אחד- ניחשתי שאני אקבל תגובות לא סימפטיות, מהאקס ומה"חבר'ה" שמסביב באופן כללי... מצד שני- בשלב הזה כ"כ לא אכפת לי... הכמה ימים האחרונים היו אושר צרוף, נשמע לי הזוי לחלוטין שיש מי שמצפה ממני לותר על זה, כל מה שאני חושבת מסתכם ב-כמה טוב להיות איתו, כמה טוב הוא מכיר אותי, כמה טוב הוא מבין אותי, כמה הוא חשוב לי, כמה הוא מקסים אותי. הייתי אמורה לותר על הקשר המדהים הזה? כי עלולים להיות מי שזה יפריע להם? קצת אגוצנטריות באמת לא מתקבלת הפעם? אין נסיבות מקלות? לא מגיע לנו לממש את הדבר היפה הזה? זה לא שעזבתי אותו, למרות שהסצינות שהוא יוצר כרגע נראות כאילו שזה מה שנעשה- הוא עזב, הוא נתן לי את האור הירוק לפני חודש וחצי להשתחרר ממנו לחלוטין... והבחירה בחבר שלו לא היתה מודעת, מתוך התקופה המגעילה פשוט צמחה לנו אינטימיות רגשית מדהימה, כשהבנו מה קורה- היה מאוחר מדי, שום דבר כבר לא ב-א-מ-ת יכל להפריע לנו. זה באמת לא בסדר? זה באמת הפך אותנו לצמד אנשים רעים?

תראי אני לא יודע אם לבן אדם הזה יש

זכות לקרוא לאקס שלך חבר שלו כי לא עושים דבר כזה לחבר יש מספיק בחורות בארץ בשביל לא להתחיל עם אקסית של חבר אצלנו אף אחד לא היה מדבר איתו במקרה הטוב אבל יש לי שאלה אלייך את בטוחה שאת לא עושה אתזה כדי לעצבן את האקס או משהו כזה

איזה שטויות באמת!

זכוכיות- את ידועת את התשובה לבד. זה טהור ויפה ואמיתי, ברור שלא תוותרי על זה. שיהייה לך רק טוב!

זכוכיות

New member
יותר מבטוחה.

אין לו סיבה לעשות את זה, בכלל הוא מאוד מחבב אותו והוא דיי מתייסר מכל הסיפור. ושוב, זה לא היה מתוכנן, וזה לא שאנחנו "יוצאים", כשהבנו מה אנחנו מרגישים- כבר הרגשנו, לא היה מה לעשות עם זה יותר, זה או לוותר על זה והרוס לשנינו, או סתם לגרום לו לאי נעימות (אני שוב מדגישה, זה הוא שעזב אותי לפני חודש וחצי, לא שנטשתי אותו בשביל החבר שלו...)

כה ציפיתי ליום

שטויות? אני לא חושב זה דבר מכוער לעשות הוא קורא לעצמו חבר הוא שרף את חבר שלו בשביל בחורה ויא היתה צריכה טיפה לכבד את האקס שלה ולא לעשות את זה רק שתחשוב איך היא היתה מגיבה אם חברה שלה היתה עושה לה קטע כזה אני לא הייתי סולח על זה

keren888

New member
זכוכיתתתתתתתתתתת

אם את אוהבת אותו... ורוצה אותו.... לכי על זהההההההההההההההה שכל העולם יזדיין........... עברתי את זה....זאת הנאה..... מצד שני זה סיכון... וחוץ.. הגברים שנאי הכרתי לא הפריע להם שאני אצא עם כל החבר'ה שלהם.. כן, כן, יצאתי עם אפסים! תחשבי טוב.. ולכי על מה שטוב לך בלבד... ואם את לא רוצה לאבד את זה ואת חושבת שיצא לך משהו. או יכול לצאת משהו.. קדימה תצעדי לתוך זה עם הראש למעלה וחיוך ענק..

RVD18

New member
אבל היא לא

בגדה בו ולא עשתה את זה מאחורי הגב שלו (אם הבנתי נכון). התאהבו, מה לעשות.

keren888

New member
אז איפה הבעיה.....

התברכת.. אני יצאתי בכוונה תחילה להתנקם בחבר..עשיתי את זה כדי שיצאו לו העיינים והצלחתי.. אז אם את אומרת שהתאהבת.. אז זכית בשני דברים!!!חיחיחי

זכוכיות

New member
לא רק שלא "בגדתי"

גם ברגע שהבנו מה קורה, אפילו לפני הנשיקה הראשונה [כמה הזוי שזה נשמע], הדבר הראשון שנעשה היה לדבר איתו, בהתחלה הוא אמר ש"זה בסדר", אבל ברגע שיצאנו כולנו יחד בפעם הראשונה והוא ראה אותנו ביחד בפועל (למרות שכדי לא לגרום לאיזשהי אי נוחות אפילו ידיים לא החזקנו כל הערב..) כל הסיפור השתדרג לדרמה גדולה...

keren888

New member
מתוקה..

שאלתי אם החבר הקודם זרק אותך.. או למה ניפרדתם?? מה הסיבה?

זכוכיות

New member
הוא עזב

כי הוא הרגיש "תקוע". אנחנו בקשר הזה ON&OFF שנים... הייתי החברה הראשונה והיחידה שלו, והוא החליט שהוא לא מסוגל להישאר בקשר הזה, הוא צריך להתנסות. את השיחה ההיא שבה הוא עזב הוא התחיל ב"אני מרגיש שזה לכל החיים וזה מפחיד אותי". בקיצור, לדעתי הוא לא אהב מספיק, נראה לי שהוא שכח רק שברגע שהוא עוזב... גם אני חופשיה להתנסות, להתאהב...

זה לא משנה

כי זה בגידה באקס שלה שתעשה מה שהיא רוצהאני חושב שזה מגעיל זה שהוא עזב אותה זו לא סיבה לצאת עם חבר טוב שלואני בחיים לא הייתי עושה את זה לא לחבר ולא לאקסית לדעתי במקום האקס שלה הייתי בועט בחבר הזה לאלף עזאזל

Cobe Anan

New member
אתה בעצמך אמרת שאהבה באה לפני כבוד!

כן, אם זה היה סתם זיון, יומיים אחרי שנגמר בינה לבין האקס קשר עמוק וארוך- זה לא היה לעניין. אבל מדובר פה על אהבה. משהו אמיתי, טהור, חף מאינטרסים. אתה, בתור חבר, היית מונע את זה מהחבר הכי טוב שלך? בחיים לא. שיכנעתי פעם ידידה שלי לתת את ברכתה לחברה הכי טובה שלה ולאקס- כי היתה שם אהבה. הרבה זמן לפני כן, אגב, אותה ידידה ואני שקלנו לצאת, ואותו האקס, שהיה אז אקס טרי, ושהוא חבר שלי- לא היסס בכלל לתת את ברכתו לעניין. למה? כי אנחנו צריכים לזכור: האושר שבאהבה הוא הרבה יותר משמעותי מאי הנעימות שבלראות את האקסית שלך ואת החבר הכי טוב שלך ביחד. תפרגן, מה קרה? גם אני לא דפקתי חשבון לאנשים שחשבתי שהם חברים שלי, ויצאתי עם מי שאני אוהב- דקלה- שאיתי עד היום. אותם אנשים שניסו, מתוך צרות-עין, לתקוע לנו מקלות בגלגלים, כבר מזמן לא חברים שלנו, ולא רק בגלל שאנחנו ביחד. תחשוב רק איזה פיספוס זה היה אם בגלל ה"נשמות הטובות" האלה היינו מוותרים על אהבת אמת..

זה על הקטע שהוא הגיע למצב הזה

אני בחיים לא הייתי עושה את זה ואם מישהו היה עושה לי את זה כנראה שהוא לא חבר שלי לא הייתי מנסה למנוע אבל הוא לא היה שומע ממני בחיים ולא ממי שבחברהשלנו

Cobe Anan

New member
אתה באמת מצפה מחבר שלך

לוותר על האושר שלו מתוך כבוד אליך? לא נעים לי להגיד לך, אבל זה יותר גרוע. שוב, אני לא מדבר על חבר שלך שסתם נכנס למיטה עם האקסית שלך שכל-כך אהבת, כי הם השתכרו ביחד, או סתם זרמו.. מכזה דבר גם אני הייתי נפגע, בצורה שלא הייתי מסוגל לדבר עם שניהם. אבל אנחנו מדברים פה על שני אנשים שפשוט התאהבו, הם פשוט עושים טוב אחד לשני.. אין פה מקום לצפות מהם לוותר על זה. אף אדם שפוי לא היה מוותר על זה. זה אומר שלא היית רואה באף אדם שפוי חבר שלך? רוצה יותר מזה? אם דקלה ואני חס וחלילה ניפרד אי-פעם, אני מעדיף לראות אותה מאושרת עם חבר טוב שלי, מאשר לדעת שתמיד נישאר רחוקים. מספיק טוב?

תשמע אני אומר

עכשיו אין כבר מה לעשות אני פשוט לא רוצה לדבר עם חבר שזרק הכל כולל אותי בשביל בחורה מה חסר בנות בעולם דווקא להתחיל עם האקסית של חבר מה שאני בא להגיד זה שחבר טוב לא יגיע למצב הזה

זכוכיות

New member
אני אסביר לך איך זה עובד כאן

אנחנו ***קבוצת*** חברים טובים, לא זוגות זוגות, אני והם היינו חלק מהקבוצה הזאת גם לפני הקשר עם האקס, ואני, החבר והאקס נישאר חלק ממנה עוד הרבה אחרי (מה אנחנו מפגרים? אין סיכוי שבעולם שנמצא אנשים אחרים שבכלל יבינו על מה אנחנו מדברים מעבר אליהם.) מה שאומר זה שזה לא שאני והחבר "יוצאים למסיבה ביחד" ופוגשים אותו שם- זה אומר שאנחנו כולנו יחד מתארגנים והולכים לאן שבא לנו- ***ביחד***, שאני אפילו מדברת עם האקס בטלפון כמה דקות קודם, כשעוד בונים את התוכנית. הוא יודע שנהיה שם והוא יודע שאנחנו זוג, והוא עדין בוחר לבוא ***איתנו***. אז שלשום למשל חבר טוב חגג יום הולדת, ויום קודם סתם טיילנו כולם, ויומיים לפני זה ערכנו איזשהו מפגש חברתי אצל חבר אחר... אנחנו עושים את המקסימום, לא רק שהוא אף פעם לא ראה אותנו מתנשקים כי אנחנו פשוט לא כשהוא בסביבה, אנחנו אפילו לא נוגעים בטעות אחד בשניה, להתיישב אחד על יד השניה זה הכי קרבה שאנחנו יוצרים. שתבין, שלשום אחרי שהאקס חזר הביתה, אחרי שעות על גבי שעות יחד, חבר שלי הסתכל עלי ואמר "וואו, איזה כיף שוב להסתכל לך בעינים". כלום, שום קשר אישי כשהוא שם!

למעלה