אז כשאנחנו ככה במעגל...

אז כשאנחנו ככה במעגל...

יושבות בסתלבט על כריות רכות ומתחילות לאט לאט להכיר אחת את השניה ונרות רכים דולקים סביבינו ומפיצים אור רך ומוזיקה שקטה ונעימה מתנגנת ברקע.... בא לי לתת לכן מסרים מפנימיאלים. מי שמעוניינת אנא השתרשרו ומחר אתן מסרים
לילה טוב

../images/Emo23.gifמסר לאלונה../images/Emo23.gif

כאשר את במצוקה העתיד מאיים משום מה. כאשר הדברים לא זורמים כפי שהיית רוצה, כאשר האני לא מסופק מהתוצאה שהתקבלה, היזכרי ברגע של אהבה, וחלקיקי אור יציפו את התודעה, הגוף והנפש יתמלאו באנרגיה מבריאה, ופתאום הכול יראה נפלא. חתום בנשיקה, האלה.
שיהיה שבוע טוב

אלונה ג1

New member
מדהים טליה../images/Emo24.gif

קולע ממש בול.. את ממש נתת תיאור מצב של משהו שהיה לפני כמה שעות... וזה בדיוק מה שעשיתי!!! תודה ענקית אלונה

../images/Emo23.gifמסר ליהלום../images/Emo23.gif

אשה יקרה, עצמי עיניים בבקשה והיכנסי להרפיה מלאה. שני דרך הדמיה כל רגע של מצוקה שחווית בחיים הנוכחים מרגע הלידה ועד עתה, דמייני במקומם מאורעות חיוביים. רגש השמחה שיזרום לתודעה ישחרר אותך ממה שקרה. עכשיו את ממוקדת בזמן הווה ומחוברת לעוצמה פנימית מלאה. חתום בנשיקה, האלה.
שבוע טוב

daimond1

New member
לטליה עם קסמי האהבה

רבה על המסר, אני עם דמעות בעיניים, איך כל פעם את "קוראת" אותי ופוגעת בצורה נכונה ומדהימה. המשיכי לפזר את קסמייך,

../images/Emo23.gifמסר למגי../images/Emo23.gif

אם שלפת כריס זה מהחפיסה דעי לך שאני כרגע בשליטה. כיוול שלא קיבלתי מספיק אהבה הפכתי לילדה רעה ומזיקה שמכאיבה לעצמה וסביבתה. גילית בתקופה האחרונה שרק אהבה מביאה אהבה, לכן אני פונה אלייך לעזרה. כל פעם שאני מופיעה תני לי חיבוק ונשיקה ואמרי לי בעדנה שאני בטוחה ואהובה. אני הילדה הפגועה שבתוכך.
שיהיה שבוע טוב

מגי 336

New member
טליושה מקסימה ואהובה ../images/Emo23.gif

איך איך קלעת בולללל
אוהבת אותך, תודה

פנינה101

New member
טליוש ../images/Emo23.gif../images/Emo189.gif

אז ככה כשאני יושבת בסתלבט על כרית סגולה ענקית רגלי שעונות להן על כרית נוספת ואני לבושה בבגד לבן ונוח אני מקשיבה לך ורואה אותך ואשמח מאד לקבל מימך מסר
תודה רבה טליוש

../images/Emo23.gifמסר לפנינה../images/Emo23.gif

לעיתים אני כמו רוח סופה המתפרצת החוצה בעוצמה. לעיתים אני עומדת ללא תנועה וקולת את הוויתי הגדולה. לעיתים אני שרה ורוקת ערומה ומודה לטבע על כל דקה. לעיתים אני מלטפת את גופי ומגיעה לאורגזמה מלאה. אני האשה הפראית הקדומה המחוברת לעצמה ולטבע. התחברי אליי במהרה דרך הדמייה או כתיבה.
שיהיה שבוע טוב

פנינה101

New member
טליוש..מה זה תודה...../images/Emo23.gifמקסימה שלי

איזה מסר טליוש כל כך מתחבר ופעם גם כתבתי על הנשמה הגדולה שלי איך זה מתחבר נהדר תודה טליושקה

../images/Emo23.gifהיי הדסי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אלוהים יקר, עזור לי לפגוש אנשים שירצו לקבל ממני בשמחה מה שאני באמת רוצה לתת. עזור לי לפגוש אנשים שירצו לתת לי בשמחה מה שאני באמת רוצה לקבל. ובעיקר עזור לי להתאפק ולא לתת לאנשים שלא ביקשו ממני עזרה. בתודה מראש, תשבת ותיקה על כדור הארץ.
שבוע טוב
שמחה לראות אותך כאן.

למעלה