אז כשאנחנו ככה במעגל...

d s d s

New member
טליה קסומה../images/Emo23.gif

זה בדיוק זה המסר שהייתי צריכה
תודה רבה

../images/Emo23.gifמסר למושית../images/Emo23.gif

היום אני מאזינה לגופי ומעניקה לו את תשומת ליבי, כאשר הוא מרגיש מצוקה אני אומרת לא להרפתקאה חדשה. כאשר הוא חש שמחה אני אומרת כן, הדלת פתוחה. בוא נחווה יחדיו סיפור אגדה קסומה. גופי מכוון את דרכי ומובילני במיומנות גדולה למימוש אלוהי מרהיב על פני האדמה. באהבה, אשה מאושרת.
שיהיה שבוע טוב

WTR

New member
פעם ראשונה פה, שלום לכולכן ../images/Emo140.gif

אשמח לקבל מסר, ולדעת האם מדובר במסר רנדומלי? מהיכן את יודעת איזה מסר מתאים לאישה מסויימת?

../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifמזל טוב יום הולדת שמח../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה
עד 120 הרבה בריאות והגשמת חלומות
לגבי המסרים... אני מתחברת אל שם המבקשת וכשאני פורסת הקלפים מבקשת לקבל את המסר המתאים לה ביותר ובוחרת קלף.
מסר בשבילך אני מצהירה בשמחה לפני כל חלקי האני שעכשיו הנני באמת מוכנה לפגוש את בן-זוגי הארצי כדי ליצור בצוותא סיפור אהבה קסומה כפי שמסופר באגדה. אני קוראת לך אהובי הנצחי להיכנס לחיי בסערה בדרך בלתי צפויה ומפתיעה. אני יודעת שתגיע במהרה. בכבוד רב, אשה שלמדה לאהוב את עצמה.
שיהיה שבוע טוב

חשוב לי לציין שהמסר מיועד לך../images/Emo23.gif

איחולי יום ההולדת מיועדים לכם הפרי...

היי טליה המקסימה

אני קוראת את המסרים המדהימים שלך וממש נפעמת. התוכלי לשלוח גם לי מסר??? תודה מראש יקירה.

../images/Emo23.gifמסר לליידי די../images/Emo23.gif

למה,למה,למה את עדיין מאמינה לי? אני נוכל צמרת ערמומי גס רוח ושקרי. כל מה שאני מספר לך פשוט לא אמיתי. התבקשתי ע"י בוראי לגלות לך את סודי. תפקידי העיקרי בגשמי הוא להראות לך באופן תמידי מתי התנתקת מהאור האלוהי. בכבוד רב, הפחד שלך.
שבוע טוב

dafi54

New member
אם זו לא טרחה ועדיין אפשרי../images/Emo9.gif

אשמח למסר ממך...כל מסר שיגיע יתקבל באהבה
בהצלחה מקסימה

../images/Emo23.gifמסר לדפנה../images/Emo23.gif

הגעת עכשיו לתקופה חשובה ואת מתבקשת לעשות הפסקה כדי להתבונן בחייך ולראות מה לא משרת את המטרה. לדוגמה:מערכת יחסים מכאיבה הערכה עצמית נמוכה עבודה שאין בה שמחה ורעיונות שחוסמים אהבה. עמדי ליד מקור מים בבקשה והזרימי לתוכו דרך הדמיה את כל מה שלא נחוץ לך עתה. עכשיו את חופשיה לאהוב את עצמך יקירה. אני תמיד איתך פנימיאל.
שבוע מקסים

dafi54

New member
טליושה המדהימה../images/Emo24.gif

תודה ענקית על המסר המיוחד שקיבלתי ממך ממש מתחבר לתקופה המוזרה בה אני נמצאת. בהחלט מסר מאיר עיניים

../images/Emo23.gifמסר לענת../images/Emo23.gif

אני זורמת עם האהבה מתחברת בקלות להשראה והחיזיון השמיימי מתגלה בהפתעה. עכשיו אני לוקח שליטה ומוציא לפועל בשמחה את המסרים הפנימיים שקיבלתי מהשותפה. רק חיבור הרמוני בינינו מביא לעולם תוצאה ברוכה אני הפן הנשי הפסיבי ואני הפן הזכרי האקטיבי. למי משנינו את מעניקה עוצמה?
שבוע טוב

למעלה