אז כתבתי פיקצר.

Digi Lista

New member
אני לא אוהבת לקרוא באנגלית.

אני קוראת רק כשאין ברירה(נגיד באינטרנט כשאני חייבת למצוא משהו וגם אז זה זז לאט),אבל אני אשמח לדעת איך משתמשים במה שמיתר אמרה כדי לחסוך לעצמי זמן (לקרוא כי אני רוצה לראות מה חברי פורום יוצרים בכול תחום),פעם ניסיתי להשתמש בזה ואני לא זוכרת שהצלחתי,כנראה שאני
ית אמיתי
... בכול מקרה אני אכניס למאמרים ברשותך

למטה בעמוד יש גם פרק חדש של הפיק

שלי, והוא כמעט נעלם בעמוד השני, אז חשבתי שאולי כדאי להגיד לך כי הוא למטה ובטח לא ראית. תודה

Snake Bandage

New member
Babylon? אני חושבת שזה בתשלום...

בכל מקרה, את מקבלת את אישורי להכניס למאמרים. (=

strawberrys

New member
התוכנה מותקנת מדיסק,

למרות שנראה לי שאפשר להוריד את זה באינטרנט. בכל אופן, מן הסתם אפשר גם מילון אלקטרוני או משהו. וגם הקטע די קצר, אז אפשר להסתדר..

Wolf GiRL™

New member
ממש חמוד!

את צריכה לפרסם יותר פיקים פה! או לפחות לתת קישור לאיפה שאת כן מפרסמת!

Snake Bandage

New member
דייי, תני לי אוויר ;;T_T

ברגע שאני מסיימת עם הבגרות באומנות אז יהיו לי שבועיים חופש מבגרויות ושטויות מסוג זה, אז אני אוכל לסיים אותו.

בחופש הגדול, יש עוד זמן.

זה רעיון שהועלה עכשיו, הרבה זמן מראש, כי כולנו יודעים שהאנשים בפורום הזה אוהבים לעשות בעיות.

Snake Bandage

New member
אה אוקיי, חופש גדול. אחלה. D=

אני באה, ברור שאני באה. למישהו היה ספק בכלל? אני אוהבת אנשים נורמליים (לא, שקט, אתם נורמליים). וחוץ מזה, יהיה לי הרבה זמן בחופש הגדול. כי זה, נו, חופש גדול. ואני לא אצטרך להתכונן לשום דבר כי לא יהיה לי למה להתכונן כי לא יהיה לי בצפר. לעולם. חה.

Apikachu L

New member
לי יש חצאית סקולגירל יפנית!

(הייתה של אמא שלי). והאמת... אני לא מבינה מה מילי מתלהב מחצאיות. מילי, אתה יודע כמה חרא נראות רוב הנשים עם חצאית? אבל גברים בחצאית זה נחמד...לפעמים

למעלה