אז למה אני מתכוונת, בעצם?

נ ו ל י ה

New member
עוד אחד קטנטן וזהו..

ציטוט מתוך גלגל הזמן של ק,ק: רק אויל יקח על עצמו מרצונו את המשימה להפוך לבר דעת, אדם מפוכח צריך להיות מתומרן כדי להסכים לעשות זאת. בני אדם רבים ירתמו בשימחה למשימה, אך הם אינם נחשבים, בדרך כלל הם סדוקים, הם כמו כדים הנראים תקינים מבחוץ, אבל הם נוזלים ברגע שמופעל עליהם לחץ, ברגע שממלאים אותם במים.

האם יהיה לך נוח

להיות מאושרת לחלוטין במשך שבועיים? הרי אם את מאושרת/שמחה זמן קצת ממושך - משהו בעיניך לא בסדר/מוזר/לא נוח, לא?! אם את שמחה מדי- משהו קופץ וטוען שזה חשוד, לא?! את נותנת לעצמך להיות מאושרת/חופשיה? פונה אליך וב"בוטות" רק כי נראה לי שכדאי - אם לא בא לך, את מוזמנת לדלג/ לקפץ/ להעיף על ג'וי מטח דעות וכו'. זה לא אישי. רק מזכירה... לה לה לה
יופי שיש לי תשומת לב, איזה יופי.

כן, אני מאושרת.

יותר משבועיים, הרבה יותר משבועיים. אני יודעת למה אני מאושרת, ולכן זה לא חשוד בעיני. גם כשאני שמחה מאד, אני לא שמחה מדי. שמחה מדי, אני מניחה פה הנחה מסוימת לגבי הכוונה שלך, היא מה שאני מתייחסת אליו בתור "שאננה". משתדלת לא להיות שאננה. השאננות הורגת. אפשר להיות דרוכה מאד ועדיין שמחה מאד. לא הבנתי לשם מה דרושה הבוטות. וכן, יש לך יופי של תשומת לב. אני מאד מעריכה אותה. תודה רבה לך עליה. אחת בדרך

o fri

New member
איזה שאלה טובה

אני הבנתי משהו בהקשר הזה בשבוע האחרון. (איך הכל עובד ביחד אה?
) הכוונה האחת והיחידה שלי היא להיות ללא רבב. כדי להיות חופשייה באמת, עכשיו. ולאסוף כמה שיותר רגעים כאלה. וכדי להיות כמה שיותר בסינכרון עם הכוונה של הרוח. [איך אני יודעת שזה יוביל אותי, ואיך אני יודעת לאן הרוח מכוונת? כי ככה זה מרגיש כשאני טהורה וללא רבב, זה פשוט מרגיש נכון. שלם. מדויק. ובד"כ גם משתקף היטב בעולם החומר והתוצאה]. יש לי הרבה רצונות אחרים גם. אבל אני בוחרת מתוכם את הרצון הזה. את הכוונה הזאת. הכוונה הזו היא היחידה מביניהן שאיננה אנוכית לחלוטין. זה אחד מהמאפיינים של היותה טהורה. ייתכן שתהיה לי כוונה להרויח כסף למשל, אבל אני מנסה לחיות כך שקודמת לכל כוונה כזו וכתנאי לה מתקיימת קודם כל הכוונה להיות ולפעול ללא רבב, זה לא סותר בהכרח כוונות נוספות, והשאלה הזו- למה אני מתכוונת בעצם?- היא המצפן שלי לכל עשייה. לא תמיד אני משתמשת בו, לא תמיד אני פועלת ע"פי צו כיוונו, אבל הוא איתי והוא עובד. תודה לך

למעלה