אז, למה אתם אוהבים אינויאשה?

PakoLina

New member
אז, למה אתם אוהבים אינויאשה?../images/Emo187.gif

מה יש בתוכנית הזאת, שכל כך מרתקת אותנו?
אוקי, אני: 1. זו סדרת אנימה. 2. היא לא תינוקית. 3. יש לה עלילה, להפך מדב"ז, יוגי הו ומעוד סדרות אנימה בערוץ הילדים. 4. היא ביפנית. 5. היא ארוכה. 6. היא מגיל שמונה ומעלה *.* 7.התוכן עצמו - יפה. 8. מירוקו. 9. ג'אקן. 10. כי אפשר לסקול את "קיקיו" למוות. 11. כי קגארה מאגניבה 12. יו! 13. היא מאגינבה ^.^

De-Panther

New member
../images/Emo2.gif נוע שומעת קולות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בתוך הראש שלה נוע סכיזופרנית?? (או משהו בסגנון
)

De-Panther

New member
אבל לא עליתי עליה!!|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

זתומרת... עדיין לא עליתי עליה

נ ו ע

New member
אני שמה את כל הרכוש שלי

על הימור שההודעה הזו תישאר בתוקף כל החיים. מי מוכן להמר יותר ^^?

keep smiling

New member
אני {:../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

אני מהמרת על הביקור שלי בגבעה~ מוחעחעחעחעחע {:

Naraku SeXy

New member
טוב ....

בהתחלה חשבתי שיהייה שונן אי בכמויות.. עכשיו אני רואה שיש קצת פחות, זה ביפנית ^^ ואני אוהבת יפנית , זה מצויר בצורה סבירה ביותר, ויש בישים !!! אני אוהבת את האופי של כל דמות .. חוץ מקגובעע.. שהורסת לי את כל הסדרה ^^ אבל חוץ מזה כל הדמויות מרתקות בעלות עומק ואישיות ! יש את נאראקו ^_______________________________________^ הסיפור נחמד ומעניין, זה הרפתקאות ואני אוהבת הרפתקאות , יש קטעים מצחיקים שמשעשעים אותי, וכמובן כי אני חובבת אנימות, אז למה שאני לא אראה ואשדך את סאשי לאינו ^^

harar8

New member
אמ.....

רק לפני שאני אכתוב למה אני רק רוצה לציין שבדרגון בול זי כן יש עלילה. ולמה אני כל כך אוהבת אינויאשה? בגלל שזו סדרה מרתקת יפה ומצחיקה יש שם דמויות שפשוט אי אפשר שלא להתאהב בהם, הסיפור לדעתי ממש יפה, זו אנימה ואני אוהבת אנימות
. וגם יש שם המון בישים כמו סאשומרו ואינויאשה ודמויות ממש מצחיקות.

יו את בעצמך XP

קרעת אותי,נארקו וקאנה זה קורע. בעע מצאתי תמונה של נארקו/נארקו *מבועתת* *בורחת*

מבחינתי

יש נראקו, וכשיש נראקו, ההורמונים משתוללים, וכשהם משתוללים, אני מאושרת.
יש בישים, והמוווווווווווון - וכשיש בישים, ליבי פועם במרץ
.
יש הומור, מתח, רונטיקה, אקשן, צחוקים, בלאגנים, הכול! מא' ועד ת', זאת אנימה כובשת במלוא המובן החיובי ^^
בכל סדרה שאוהבים, יש מישהו לשנוא, ותודו שזה נכון, ותודו שזה כיף לשנוא אותם ^_________^
גם כשהפרקים חוזרים על עצמם, זה לא משעמם, זה כיף, ואני אוהבת את זה.
אינויאשה!? מי אמר אינויאשה ולא קיבל!? דמות בפני עצמה שבגללה אנחנו כל כך אוהבים את הסדרה ^^

למעלה