אז, למה אתם אוהבים אינויאשה?

HANSAMA

New member
אני...

זה סדרה יפה יש אנשים מצחיקים המראה שלה הוא לא נראה כמו ציור נגיד תשוו את הנוף של פוקימון וש הסדרה

Freaky Angel

New member
מיא P= (וכן זה מיא לא מיאו)

זו אנימה מגניבה ויש בה את כל הדברים שאני אוהבת: קומדיה, רומנטיקה (אם כי קצת), והמון אקשן =] לא לדבר על זה שבאופן כללי תמיד רציתי לראות מתישהו אינויאשה וגיליתי שזה היה שווה לחכות שזה יגיע לארץ (לא היה לי מקום במחשב להוריד ואני שונאת להוריד ולמחוק)

Mrs Osuwari

New member
שאלה קלה

1. יש את הפקודה הנצחית OSUWARI 2. כי אני לומדת יפנית 3. יש את החבורה והם כאלו מצחיקים 4. אני לומדת לצייר אנימה 5. יש את העניין של השירים המהממים (לדוגמא: EVERY HEART או I AM) 6. תודו שזו פשוט סדרה שולטת 7. התמכרתי ואני לא מצליחה להפסיק 8. העלילה כזאת מסובכת ומדליקה וזה שאני פחות או יותר מבינה אותה גורם לי להרגיש חכמה 9. זה גורם לי להוציא יותר מעצמי (פיקים לכול מי שלא הבין) 10. כול הזוגות בסדרה כאלה לא קולטים שהם אוהבים אחד את השני (הפופולאריים ביותר: אינויאשה+קגומה ומירוקו+סאנגו) 11. נישנושי התחת של מירוקו והכאפות המזדמנות של סאנגו. 12. ההומור המוזר של שיפו 13. קטעים מביכים (לדוגמא: "בפרק ליליה הרה גורל בשאנרי-לה חלק 2" היה ת'קטע שאינויאשה מתמוטט וקגומה מחבקת אותו כשהיא עוד עירומה ואז מירוקו ושיפו מגיעים מהשיער של אינויאשה זה הרג אותי מצחוק) 14. שזאת הסיבה הכי חשובה: בזכות הסדרה הזאת פגשתי המון אנשים מדהימים *אהמ* עמית קשת גל אווה יערה *אהמ* וגיליתי את הפורום האינטיליגנטי הזה עם החבילה הכוללת של שרוטים שמצחיקים אותי כול הזמן ועושים לי ת'יום!

Usi Chan

New member
טוב...

אממ..אז..קודם כל, הסיבה העיקרית היא: נאראקו *מנצנצת ברגע הזכרת שמו* ושאר הבישים היפים שיש בסדרה הזאת! אפשר לשדך פה כמעט את כל הבישים לבישים אחרים ללא צורן בהתאמות ומאמץ מיוחד {אינו סאשי3>}! זה סדרה ביפנית וסופסוף אני לא צריכה לסבול קולות מעצבנים שלא מתאימים לדמויות ועוד עם תרגום מפגר בעברית >_> *сough*YuGiOh*cough*. אני אוהבת כמעט את כל הדמויות בה למעט קגומה (טופ, הסדרה הזאת לא הייתה מתקיימת אלמלא הייתה בה דמות אחת טיפשה. אחרת הסדרה הזאת הייתה מושלמת). הריבים עם היקארי צ'אן על הבישים בסדרה (טעם דומה מה לעשות), וכאן כל מילה מיותרת (אוכל, יאוי, שונן איי וריבים עם היקארי..מה עוד צריך בחיים? ^_^). הסדרה הזאת מלאה בהומור שסופסוף לא מסתיים בצחקוק של ילד בגן חובה והיא בהחלט שווה את הצפייה! מה גם שהיא אף פעם לא נמאסת עליך! אוף, כתבתי הרבה אבל בלי כל כך הרבה סיבות..טופ, בכל מקרה, הכוונה ברורה לא? ^_~ ג'ה נה!

Naraku SeXy

New member
אוסייי 1!!!!! חייים !!!!!!1

את פה ?? אהובתי !! איזה כיף ^__________^ תמיד כיף לריב עם אוסי ואז להששלים !!! motz rules !!!1

Usi Chan

New member
כן כן

למרות שאני לא מגיבה הרבה בפורום אלא יותר קוראת, החלטתי שהגיע הזמן להגיב וככה להכיר הרבה אוהבי אינויאשה אחרים!! MOTZ RULZ אין על זה ויכוח ואממ...כן היקה אישתי! אני פה! *היר איי קאם*

Naraku SeXy

New member
^^ להגיב להגיב !!

אני בטוחה שתאהבי את סנוביש ^^ היא אוהבת נאראקו קשור ^^

Mrs Puff

New member
לדעתי

בגלל שזו אנימה, בגלל שזו לא סדרה ילדותית, יש בה קטעים קורעים, ומצד שני יש גם עלילה מסובכת, בגלל אינויאשה וכל הבישים האחרים, בגלל שהתמכרתי, ואולי יש עוד סיבות אבל לא עולה לי משו בראש כרגע..

למעלה