קראת את התגובה של קייזר? בסה"כ המשכתי אותה..... צחוקים וזה, בלי שום קשר למציאות. עכשיו ברור?
H hofit1980 New member 3/7/12 #31 קראת את התגובה של קייזר? בסה"כ המשכתי אותה..... צחוקים וזה, בלי שום קשר למציאות. עכשיו ברור?
P poseidon111 Active member 3/7/12 #39 אם תבדקי בתקנון תפוז, תראי שהמנהלת חייבת להתפשט רק לאחר שהאדומה עשתה זאת קודם. חוק מטומטם, אבל חוק.
מ מוטי חוף מציצים New member 3/7/12 #46 זה הדיבר ה11 הנוסף לעשרת הדיברות אושר לפני שבוע ע"י מועצת גדולי האנה עארף
P poseidon111 Active member 3/7/12 #47 זה תקנון למנהלים בלבד. משהו תחת הסעיף: כיצד לדחות את מועד ההתפשטות כמה שיותר". למה את חושבת שהיא כל כך מיהרה להאדים אותך?
זה תקנון למנהלים בלבד. משהו תחת הסעיף: כיצד לדחות את מועד ההתפשטות כמה שיותר". למה את חושבת שהיא כל כך מיהרה להאדים אותך?
ק קייזר סוזי New member 3/7/12 #49 "אתם עבדתם עליי " [URL]http://www.youtube.com/watch?v=YltyI6Hcx4Q[/URL]
ר רינתי77 Active member 3/7/12 #14 מדובר על פילוג בעם... יש כאלה שלפני כמה שבועות, החליטו שאנחנו לא לטעמם והחליטו לעזוב מתוך מחשבה שהפורום לא ישרוד בלעדיהם.
מדובר על פילוג בעם... יש כאלה שלפני כמה שבועות, החליטו שאנחנו לא לטעמם והחליטו לעזוב מתוך מחשבה שהפורום לא ישרוד בלעדיהם.
J Jake Speed New member 3/7/12 #16 ובואי נניח שהם עשו ניסוי אז מבחינת תוצאות, שרד? מספר הכותבים היום, נמוך או גבוה משהיה? סתם, שואל
ר רינתי77 Active member 3/7/12 #21 כמו שאתה רואה, אנחנו מסרבים להתפגר. ואתה בעצמך יודע שהיום יש פחות כותבים. כמה ממעריצותיך הגדולות נעלמו, לא שמת לב?
כמו שאתה רואה, אנחנו מסרבים להתפגר. ואתה בעצמך יודע שהיום יש פחות כותבים. כמה ממעריצותיך הגדולות נעלמו, לא שמת לב?
J Jake Speed New member 3/7/12 #25 אני בעיניים הקטנות שלי לא רק רואה יותר כותבים, אני גם רואה יותר קוראים. אבל מה אני מבין, רינתי?
ר רינתי77 Active member 3/7/12 #27 את זה שהם היו רוצים לראות אותנו מתפזרים לקיבינימאט, אתה מבין? אני חושבת שכן.