אז למה כל כך קשה לנו ליצור

קצת מאוחר מדי...

אנחנו ביחד כבר 10 חודשים
פורום מקסים

לדעתי

הסיבה העיקרית היא פחד מסירוב. אנשים מפחדים שיגידו להם שלא מעוניינים בהם.

אלמרה

New member
מצטרף לדעתך ועובדה...

היפות הכי הכי לא אחת התלוננו שאין אליהן פניות והתברר כי פשוט החשש מפני סירוב מנע מהגברים לפנות... טוב זה היה פעם כשהיה מצב ש"בן לוקח בת"...

אז איך אתה מסביר את זה שהיפות

האלו,אף פעם לא לבד. כנראה מישהו כן מציע להן בסופו של דבר.

אלמרה

New member
הגם שאני בטוח שאת מהיפות ביותר

ותמיד תמיד את מוקפת אהבה ולא לבד, כתבתי "לא אחת התלוננו" מתוך הרגל שלא להכליל. אני מסוגל לתת הרצאה מלומדה במדעי הגרעין אבל אין לי הסברים לתופעות כל כך מורכבות כמו "נשים יפות"...

תופעה כל כך מורכבת

כמו נשים בכלל.
שהחמאת לי. אגב, למה יש סתירה בלהיות יפה ולבד? מה אי אפשר גם להיות מוקפת אנשים ועדיין להרגיש לבד!

אצלי הגורם הוא התגובה של הצד השני

זה אומר שנגיד אני אחד שלא נחשב נראה במיטבי או מקובל בחברה ארצה להתחיל עם אחת היפות אצלנו בבית ספר, והן פוסלות אותי על פי המיקום שלי בעיר, בחברה, בבית הספר ,ועל התנהגותי. מזה אני חושש שהיא תגיד לי לך ממני מכוער או לך ממני למה מי אתה בכלל וכל זה. ולהתקל בסירוב יצא לי מלא פעמים וככה שאם אני מקבל סירוב אני לא מתרגש מזה

rotemv0

New member
שמע...

מי שמתנהגת ככה לא שווה בכלל שתצה אותה..ותדע לך אתה בטח שומע את זה כל הזמן אבל לא רק היופי קובע!!אני מעדיפה חבר שיאהב אותי אבל לא יהיה דוגמן או מושלם ומה עדיף?!אחד לא ממש חתיך אבל שאוהב אותי ומתייחס אליי טוב או אחד כוסון ושמתייחס אליי כמו זבל?! אז אל לך רק על יופי..תכיר ת'אופי של הבנות ואז תראה..יכול להיות בת שגם יפה וגם יש לה אופי טוב..אז סבבה עוד יותר!וגם הבנות האלה מםגרות שלא רואות ת'אופי שלך ואז קובעות אם אתה שווה או לא!

אני מכיר את זה תאמיני לי

אבל הנקודה היא בכך שאת רואה מישהי שבטוח לא כזאת,ולפעמים טועים בזיהוי ואין דבר כזה שלא טועים בלזהות מישהו. הנקודה פה זה שיש להן אופי והן כאלה משחקות אותה הבנת?

rotemv0

New member
כן..

בגלל זה אתה קודם צריך יותר להכיר אותן..ואם הם נחמדות אבל עושות פוזות ליד אחרים אז תרד מהקטע שלהם כי זה סתם יעליב אותך אם תהיה איתן בקשר ..הם לא שוות בכלל שתנסה להכיר אותן..

למעלה