אז למה לא אוהבים את הארגנטינאים??

אז למה לא אוהבים את הארגנטינאים??

בדרום אמריקה בפרט,בישראל לפעמים (בעיקר בכדורגל)?? למישהו יש תובנות?

Shir17

New member
בדרום אמריקה ?

כי הם שחצנים והם מחשיבים את עצמם להכי טובים (ובצדק, כי לעומת הצ'ולים של דרא"מ הם אנשים ברמה גבוהה) ביבשת בכל דבר. בכדורגל? כי לאנשים בעולם יש נטייה לאהוב את ברזיל, הנבחרת הכי אהודה בעולם, ועם זה מגיעה אוטומוטית שנאה לארגנטינה. אבל למי איכפת תגידו לי ? אין כמו הארגנטינאים , אחד העמים הטובים ובטח ובטח שאין כמו הכדורגל הארגנטינאי !!!

gallardo

New member
פה שונאים עמים אחרים יותר

כמו צרפתים, כי הארגנטינאים השתלבו כאן יפה יחסית בחברה, גם כי יש להם מנטליות דומה לישראלית וגם בגלל שביחס לצרפתים הם מאד לא שחצנים בעיקר בגלל שהם לא מהעשירון העליון בארגנטינה, רובם בני המעמד הבינוני. בדרום אמריקה הם באמת שנואים יחסית והבדיחה הכי פופולרית עליהם היא שאם בא לך דיל טוב תקנה ארגנטינאי בכמה שהוא שווה ותמכור אותו בכמה שהוא חושב שהוא שווה. אני כשלעצמי סבלתי המון מהצ`יליאנים על היותי ארגנטינופיל

כרוני

New member
סופר בצדק !!!

ח"ח על השימוש היפה במילה צ'ולים בתור אחד שהיה רק בפנמה. בקיצור....כל מילה בסלע.

כרוני

New member
אני מבין שכיוון הטיול שלך השתנה לדרום אמריקה

עם נחיתה ב- EZEZIA (שדה התעופה הבין-לאומי בבואנוס איירס)

Shir17

New member
כיוון הטיול שלי התשנה

לאוניברסיטת פאביה באיטליה . אין מה לעשות, זה או לימודים או טיול ...

gallardo

New member
סחתיין עליכם חארות

אתם מבלים יפה אתם ואני כאן בדד

כרוני

New member
איטליה?........

טוב נו הגנים הארגנטינאים הם בחלקם ממוצא איטלקי..... מה עם השפה? ספרדית יש אבל מה עם איטלקית? עלויות בררת.......אם כן, ספר.....בסוף אני עוד אעבוד איתך ... רפואה? זה מה שבחרת שם?

Shir17

New member
כן רפואה ...

ומבחינת שפה , אני הולך לבזבז את השנה הבאה בחיי על לימודי איטלקית (בחיפה ד"א...) וקצת ביולוגיה פיזיקה וכימה על מנת לעבור את בחינות הכניסה. עלויות? עד 1000 יורו שכ"ל שנתי, 500-600 יורו עלות מחייה חודשית... לא פשוט ... אתה מוזמן למסנג'ר לבדר על זה קצת יותר לעומק, אני אף פעם לא תופס אותך שם.

Shir17

New member
פשוט מאוד

אני רוצה להיות רופא ואני לא מהעילויים שיכולים להתקבל לרפואה בארץ לצערי, אז צריך לעשות את זה בדרך עוקפת...

Shir17

New member
כמה סיבות

1. באירופה זה המקום הכי זול ללמוד בו מבחינת עלויות לימודים. 2. אני רוצה לנסוע לאירופה גם בגלל הקרבה לארץ וגם כי אני נוסע עם חבר והוא רוצה רק אירופה. 3. יש שם הרבה מאוד ישראלים שיכולים לעזור בדרך לתואר וכדומה. 4. השפה מאוד דומה לספרדית ככה שהיא תהיה לי קצת פחות בעייתית. 5. אני נוסע עם עוד חבר והוא רוצה לנסוע לאיטליה, וממש ממש לא נראה לי שאני אוכל לעשות את זה לבד... 6 שנים בכל זאת...

Shir17

New member
כן ולא...

בהונגריה זה 10,000 דולר רק השכ"ל... ברומניה איזה 7,500 דולר... ככה שאם משלמים 500 או אפילו 1000, גם אם זה ביורו זה הרבה פחות... למרות שהמחיה יותר יקרה. חוצמזה שבאיטליה יש אפשרות לעבוד, מה שלא קיים (לא מבחינת ויזה אלא מבחינת איפה) בשאר המדינות.

גרי רשף

New member
מי שונא ארגנטינאים?

בכל פעם שאני מספר שהורי מארגנטינה- ישר כולם מחייכים, ובטוחים שאני נחמד וחייכן ושמח כמו כל הארגנטינאים.. אינני מכיר אף בדיחה על ארגנטינאים (כפי שיש על בני עדות אחרות) ואף כינוי גנאי. בדרום אמריקה המצב שונה מכיוון שהארגנטינאים הם הרבה יותר אירופאיים משאר תושבי היבשת (בעיקר אלו מבואנוס איירס), ולא אוהבים אותם כפי שבכל מקום יש טינה כלפי ה"עשירים"..

Shir17

New member
אבל ...

הכינוי הזה הוא משהו שאומרים בצחוק ... אני לא מכיר מישהו שאמר את זה ברצינות אי פעם. אני חייב להגיד שלא הכרתי יותר מדי יוצאי ארגנטינה בחיי אבל את כל מי שהכרתי אהבתי- כנראה ה' פיספס במדינת המוצא שלי.

גרי רשף

New member
שמעתי את זה רק פעם אחת עד כה..

..ממישהי ברזילאית, אז אני מבין שזה קשור לאיך שהם מתייחסים לארגנטינה (הברזילאים) ולא לאיך שהישראלים; אבל אולי אני טועה ולא אוהבים אותנו..

אלון 58

New member
אלה שהכרתי כאן ושם...,

היו ברובם המכריע אנשים חביבים,מתאקלמים לרוב יותר בקלות מרוב יוצאי רוסיה למשל,ששומרים על עצמם "בגטאות" של עצמם,והרבה מהרוסים כלל לא מתחברים לעדות אחרות,להבדיל מהארגנטינאים.

למעלה