ממש לא. זהו שוסון "תלמה" מהדגם15?
האם זהו האוטובוס מהפיגוע בצומת גלילות ב1978?
תודה על המידע!!!!!!!!!!ממש לא. זהו שוסון "תלמה" מהדגם
המאוחר יותר. בסה"כ היו 55 אוטובוסים כאלה באגד ובדן ועוד 12 באל-על ובחברות פרטיות אחרות. סה"כ 67 שוסונים מדגם זה. אוטובוס הדמים בכביש החוף הינו סקניה V8 145 ומספרו: 88-191. הפיגוע בכביש החוף לא אירע בצומת גלילות אלא 750 מ' צפונה ממנה מול עיר המכוניות דאז. הפיגוע ארע ביום שבת 11.03.1978. ולהלן דגם של השוסון שבמוזיאון:
ועוד צילום של דגם שוסון בין-עירוני15?
האם זהו האוטובוס מהפיגוע בצומת גלילות ב1978?
מתוך קודש הקודשיםאז לקראת שבת קודש
הינו אנוכי הדרומי וזוגתי שתחיה במקום מיוחד כן כן במוזאון של אגד בחולון אז כמה תמונות מהמצלמה הדגיטלית של זוגתיולה השגם דאגה להעביר ת'מונות שאני יכול לשים אותם כאן כדאי שכולנו נהנה קצת . ודש חם לדר' אביתר , מוסר לך מר נוח סלוצקי.
5 התמונות כולם כולם
תן לשים יש עוד מהדגיטלית
התמונות כולן יפות מאוד.5 התמונות כולם כולם
צולמו ממש לפני כשעתיים
תמונות נהדרות ונוסטלגיות!התמונות כולן יפות מאוד.
ואם תוסיף עוד אז הן בטח גם כן יפות.
כמובן שאשמח להכנס לאוטובוסים...תמונות נהדרות ונוסטלגיות!
אינני מומחה בדגמי אוטובוסים ולכן ברצוני לדעת מהו שם של כל דגם אוטובוס (שוסון? ליילנד? טייגר?). חלק מהתמונות בעיקר של דגמי שנות השמונים מחזירות ממש את מחוגי שעוני אחורה, פשוט נוסטלגיה להיזכר בדגמים ובפריטים קטנים מהילדות שלא חשבתי עליהם שנים רבות ולכן אשמח אם תוכל לפרסם תמונות של דגמים שהיו פעילים באמצע וסוף שנות השמונים שבאותה תקופה הייתי בשיא התעניינות באוטובוסים!
מוזיאון אגד יותר מעניין ! יש בוכמובן שאשמח להכנס לאוטובוסים...
במוזיאון אגד, אולי אגלה שם גם ריחות מהילדות! ומלינג, שלא תבין לא נכון, אני כבר חודשים מצפה לבקר במוזיאון הרכבת!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.