אז מאיפה הכל הגיע?

TheImpactBoy

New member
אז מאיפה הכל הגיע?

איפה שמעתם את וית'ין פעם ראשון? מי הכיר לכם אותם? איזה שיר זה היה? ומה חשבתם בשמיעה הראשונה.....? אני שמעתי לראשונה בטירונות... מחבר שאמר לי לשמוע את MOTHER EARTH הדיסק... שמעתי את ME השיר, וחרשתי עליו שנה לפחות.. עד היום.. פשוט שיר ענק. ואז STAND MY GROUND (שמתברר שהיה לי במחשב ולא ידעתי על קיומו...) ME הדיסק הכי טוב.

Euterpe

New member
../images/Emo26.gif

אלעד הכיר לי לפני אממ שנה וקצת נגיד? לוזוכרת. השיר הראשון ששמעי היה running up that hill ואחריו השירים שהיו להם קליפים באתר הרשמי שלהם (שהם, אם אני לא טועה- ME, SMG, Angels ו- Memories)
שמעתי עוד ועוד. והתאהבתי
ME ללא ספק האלבום הכי טוב לדעתי.

אממ....

לפני חצי שנה בערך היה איתי בביוטופ ילד ששומע גות' והוא שלח לי את הקליפ של ממוריז ביו טיוב והתאהבתי והחמור שלי שלח לי את כל הדיסקוגרפיה...

lacrimosa girl

New member
....

סיפור די דומה לנייטוויש אבל גם די שונה
הסבא הפקיסטני שלח לי את כל הדיסקורגרפיה של אוונסנס והיו שם שירים כמו SMG ורסטלס ואז סבא קנה לי את ME ליומולדת ובכללי שכזה. אני בכלל לא ממש אוהבת אותם =/ יש להם כמה שירים טובים

taroboy

New member
פורסייקן.

שמעתי את השיר במחשב חח זוער שלחה לי אותו(אטומיק בייגל),זה היה באמצע שנה שעברה... השיר הוא פורסייקן אני ממש אהבתי את פורסייקן,למרות שלא חשבתי חשיבות ללהקה ,אהבתי רק את השיר++ ואני כזוער התחילה לדבר על וות'ין כמו תחנת רדיו אמרתי לה לשלוח לי שירים ואז מהיא שלחה לי דסייבר אוף פולס והתאהבתי..ומאז אני לא ממש מפסיק :)

Liquid Dreams

New member
הכל התחיל ב...אוגוסט נראה לי.

היה מפגש ישראבלוג בזמן המלחמה, ואני בדיוק הייתי באמצע תקופת-מגורים-אצל-סבאוסבתא, אדז שכנעתי את אימא לתת לי לנסוע למפגש כדי לפגוש את ניתע[
]. אז הסתובבתי לי עם ניתע ונכנסתי לקנות בטאוור רקורדס דיסק[קרן פלסD:] ואז כשהגעתי לקופה הסתבר שזה הדיסק העשירי ובלהבלה ויש לי דיסק מתנה ולא ידעתי מה לבחור. אז ניתע כפרעליה נשמתי הביאה לי את TSF ואמרה לי "את מכירה את זה? זה אחד הדיסקים הכי טובים שמתנגנים לי בזמן האחרון" אז אמרתי "נו טוב, נשמע". אז הגעתי הביתה ושמעתי בדיסקמן ולא יכולתי להוציאD: איזה דיסק*-*

../images/Emo180.gif

איפה שמעתם את וית'ין פעם ראשון? במכונית מי הכיר לכם אותם? חבר של אמא שלי הכיר לי :0 איזה שיר זה היה? הדיסק של TSF אז כנראה האינטרו :p ומה חשבתם בשמיעה הראשונה.....? התלהבתי מלא

הממ

לפני שנה ומשהו עלע שלחה לי מעט שירים של ווית'ין שאהבתי, אבל הם היו כמו הרבה שירים שיש לי במחשב שזה סתם שירים בודדים שאני אוהבת ולא מכירה את הלהקה, ולא יודעת איך אבל לפני בערך שנה התחלתי לאהוב ולהכיר אותם יותר.

Blade Of Fire

New member
בדרך הזויה

בכיתה יא' זה היה (או לפני? מי זוכר).. והיינו לפני איזה שיעור וחבר שלי שמע משהו אז לקחתי ממנו את האוזיות בברוטאליות והקשבתי גם.. אם אני זוכר נכון זה ווישמאסטר של נייטוויש... אז אמרתי-צרוב לי... אחרי יומיים הוא החזיר לי דיסק עם נייטוויש, ראמשטיין ו "עוד להקה בסגנון של נייטוויש".. העוד להקה הייתה וויד'ין.. השיר הראשון ששמעתי... אהמ... לא יודע... זה היה לפני סיילנט פורס כך שהשיר הראשון בסדר אלפאבתי של השירים

נממ....מהאינטרנט...

הכרתי אותם כשחיפשתי GOTH בגוגל XD אחר כך הגעתי לפורום ווית'ין טמפטיישן וסימילארס... בפורום הייד פארק... שם היו כמה להקות בינהם הייתה המלצה על ווית'ין... שמעתי אייס קווין ומידדדדדד התאהבתי!! כיאלו המ מושלם יותר מזה???? לשמוע שיר שממש כאילו זאת תגלית כלשהי אף פעם לא שמעתי סגנון כזה לא ידעתי שקיים דבר כזה בחיים! ולפני זה שמעתי MTV חרא ומזרחית מזדיינת XDD

שתי השורות האחרונות../images/Emo45.gif

בכללי, תמיד חשבתי שמטאל זה צווחות וגיטרה לא מלודית. הבנתי שטעיתי כששמעתי נייטוויש פעם ראשונהD:

../images/Emo45.gifזה מה שקורה לאנשים שלא מכירים את כל סוגי

המטאל.... גאמני טעיתי כששמעתי לראשונה את אפיקה P:

נמנמ, אז ככה P:

הומ, שמעתי עליהם פעם באיזו קומונה שהייתה פעם ומישהי המליצה עליהם. אבל ברוב טמטומי לא שמתי לב ממש לזה. אח"כ הכרתי מישהו והוא המליץ לי על להקות[ממנו הכרתי גם את אפיקה^^] וביקשתי מהסבא היפני שלי שישלח לי שירים ושמעתי את אייסקווין ואהבתי כמובן, אבל ממש ממש התאהבתי בהם כששמעתי את SMG כשעשיתי הליכה קטנה בשכונה וכל חופש פסח של שנה שעברה הייתי שומע אותו בהליכות בערב[: ~חופר~

A t a s h i

New member
בחיפושים אחר שיר של אוונסנס, חח. XD

מצאתי באימיול איזשהו שיר בשם Restless, שהיה כתוב שהוא של Evanescence, עם עוד להקה שלא הכרתי אז, שהיא כמובן Within Temptation. זה היה כמובן Restless של ווית'ין. אז הורדתי את זה, ושמעתי, ואפילו שלא הצלחתי לשמוע את אוונסנס בשום מקום, חח, מאוד אהבתי את השיר. בגלל שאהבתי, רציתי להוריד עוד כמה שירים של הלהקה הזו, אז חיפשתי שירים של ווית'ין באימיול. הורדתי כמה שירים, כולם מ-ME, ומרובם לא ממש מאוד התלהבתי כמו מ-Restless. אבל בכל זאת, החלטתי לקנות אלבום שלהם, אז קניתי את TSF, ומאז התאהבתי בהם. אלבום פשוט מעולה. :}

ZuLi90

New member
אוונסנס...

שמעתי אוונסנס וביוטיוב תמיד היו משווים את וויטין לאוונסנס אז נכנסתץי לראות מי אלה לעזאזל!! ואז מסתבר אין בכלל מה להשוות ... , הלהקות מעולות בדרכיהן שלהן...!!

אזירפאל

New member
ככה

לפני שלוש שנים בערך קראתי עליהם איפשהו, לא ממש היה לי כוח להוריד או משהו, אז שאלתי אנשים רנדומליים אם הם מכירים ואם יש להם איזה דיסק להשאיל לי, וזה עבד.
חבר שלי ממד"א השאיל לי את Mother Earth, שמעתי כמה שירים, נורא התלהבתי אבל משום מה עזבתי את זה. אחרי כמה זמן שמעתי את Stand My Ground ובלה בלה בלה.

smady by

New member
הממפ..

ממש בקצרה כי אין לי זמן: חיפשתי להקות שדומות לאוונסנס, תסקלו אותי כמה שאתם רוצים, הם טובים לדעתי. מצאתי את פורום פאוור מטאל ומצאתי שם להקות ממש טובות (ובמקביל ידידה שלי אמרה לי משהו על נייטוויש וווית'אין וכו'). התחלתי לחפש להקות גות' מטאל והבנתי שזה הסגנון שאני הכי אוהבת בעולם (סולנית כוסית עם המון תופים
) השירים הראשונים ששמעתי היו SMG, ME, IQ, it's the fear, forsaken' dark wings - כמו שאתם יכולים לראות שמעתי דגימות מכל אלבום... אהבתי את הכל... :) זה היה בערך לפני... שנתיים... ומשהו....

../images/Emo60.gif../images/Emo26.gif

איפה שמעתם את וית'ין פעם ראשונה?מישהו מהפורום של דיימונדז שלח לי
בגלל שאחת מחברות הלהקה אוהבת אותם ורציתי לשמוע את זה
מי הכיר לכם אותם?^^ איזה שיר זה היה?ANGELS ומה חשבתם בשמיעה הראשונה.....?בהתחלה זה היה נשמע לי נורא מוכר O: אבל אז התחלתי לחפש עליהם באינטרנט ובדרך מצאתי גם את הקומונה שהייתה

chyio

New member
../images/Emo34.gif

במחשב..לפני שנתיים בערך את RUTH חברה שלי שלחה לי אותו. אני זוכרת שאהבתי את השיר אבל בתקופה ההיא אהבתי סגנונות אחרים לגמרי אז לא ממש התייחסתי. לפני שנה בערך התחלתי לשמוע שוב לא זוכרת למה והתחלתי לאהוב את הסגנון הזה.

למעלה